GabMike 23 Δεκεμβρίου 2010 #1 Share 23 Δεκεμβρίου 2010 εδώ και λίγο καιρό αποφάσισα να ξεκινήσω την προσπάθεια ενός "μικρού" reef.. θα ήθελα να συζητήσουμε μαζί με τι μέγεθος και εξοπλισμό είναι το ιδανικό για να ξεκινήσω!! μιας και στα μαγαζιά το πιθανότερο είναι να με φορτώσουν με πράγματα που πιθανότατα να μην χρειάζομαι πραγματικά! για αρχή θέλω να πάω σε κάτι "μικρό" μιας και σε 1.5 χρόνο θα μετακομίσω ρόδο όπου θα φτιάξω ένα μεγαλύτερο έχοντας αποκτήσει ελπίζω μέχρι τότε την εμπειρία να τo στήσω μονος μου! ακούω τις προτάσεις και τις συμβουλές σας και ελπίζω να έχουμε όμορφες συζητήσεις!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
NickTheFish 23 Δεκεμβρίου 2010 #2 Share 23 Δεκεμβρίου 2010 Καλημερα!Αρχικα θα πρεπει να μας πεις ποσο χωρο εχεις διαθεσιμο για το ενυδρειο,τι τυπο ενυδρειο θελεις να δημιουργησεις?με κοραλια?μονο με ψαρια? Link to comment Share on other sites More sharing options...
konchrist 23 Δεκεμβρίου 2010 #3 Share 23 Δεκεμβρίου 2010 Επισης καλο ειναι να μας πεις τι χρηματα μπορει να διαθεσεις. Ενδεικτικα το δικο μου βγηκε κοντα στα 1200 ευρω χωρις να βαλω κοραλι και ψαρακι μεσα, στα 120 λιτρα. Το ιδιο και του ΑντωνηΤ83 που το στηνει τωρα. Καλο ταξιδι στον φανταστικο κοσμο του θαλασσινου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 23 Δεκεμβρίου 2010 #4 Share 23 Δεκεμβρίου 2010 Καλώς ήρθες στη παρέα μας.... Η ενασχόληση με το reef θέλει λίγο προσοχή σε σχέση με ενυδρεία γλυκού νερού. Μιας και είσαι ακόμη στο στάδιο της σκέψης και ψαξίματος, πάρε μια ιδέα για κάτι φτηνό... http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=50474 Απ εκεί και πέρα αποφασίζεις, έχοντας όλους εμάς δίπλα σου σε ότι χρειαστείς. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GabMike 23 Δεκεμβρίου 2010 Author #5 Share 23 Δεκεμβρίου 2010 το μέγεθος γύρω από τα 100lt μου φαίνεται καλο! επίσης είχα υπολογίσει να διαθέσω γύρω στα 1000euro.. όσων αφορά το είδος του ενυδρείου..είχα στο μυαλό m reef..όμως η σκέψη τις μετακόμισης του ενυδρείου σε 1.5 χρόνο στην ρόδο με κάνει να σκέφτομαι μήπως και ένα fowlr θα ήταν καλύτερο..μιας και νομίζω πως ένα reef θα με δυσκολέψει πιο πολύ στην μεταφορά..πείτε m και εσείς την άποψη σας.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΑΚΗΣ 24 Δεκεμβρίου 2010 #6 Share 24 Δεκεμβρίου 2010 Σαφως και θα ειναι πολυ πιο απλη η μεταφορα ενος fish only ενυδρειου. Θα σου προτεινα να μαθεις αυτο το διαστημα τις απαιτησεις ενος fish only και οταν θα γινει η μεταφορα το βλεπεις αν θελησεις να πας σε κατι πιο απαιτητικο οπως το reef. Οπως και να εχει,η αποφαση ειναι δικη σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GabMike 24 Δεκεμβρίου 2010 Author #7 Share 24 Δεκεμβρίου 2010 θα δω τα οικονομικά μου τώρα τα χριστούγεννα και μόλις καταλήξω και στο ενυδρείο (γύρω στα 100lt) θα το ποστάρω να μιλήσουμε για τον εξοπλισμό... αν έχετε να προτείνεται κάποιο ενυδρείο κοντά σε αυτά τα λίτρα από εταιρία που εμπιστεύεστε κλπ πείτε μου!! ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας..χωρίς τις ιδέες και τις απόψεις σας θα είναι πολύ πιο δύσκολο και δαπανηρό για μένα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος