LEON13 17 Σεπτεμβρίου 2006 #1 Share 17 Σεπτεμβρίου 2006 Έχω ένα ενυδρείο 54λτ. και έχω αρχίσει να το στρώνω, με χρήση ήδη στρωμένων υλικών από το μεγαλύτερό μου ενυδρείο. Έτσι πιστεύω ότι ο μονομάχος που έβαλα μέσα δεν θα ταλαιπωρηθεί. Θα ήθελα να ρωτήσω εάν μπορώ να βάλω και τις 2 χήρες που έχω από το μεγάλο ενυδρείο ή μήπως θα του κάνουν κακό; Link to comment Share on other sites More sharing options...
GIN 18 Σεπτεμβρίου 2006 #2 Share 18 Σεπτεμβρίου 2006 Τωρα τον εχει παρει τον μονομαχο ή τον ειχε καιρο; Αν ειναι μικρος σε ηλικια μπορεις να τον βαλεις με αλλα ψαρια αλλα αν ειναι μεγαλος και εχει ζησει μονος του καιρο δεν θα πρεπει να μπαινει με αλλα γιατι θα ειναι αρκετα επιθετικος. Αν θες να τον βαλεις με χηρες θα πρεπει να ειναι κοπαδακι και οχι μονο 2 ψαριτσες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LEON13 20 Σεπτεμβρίου 2006 Author #3 Share 20 Σεπτεμβρίου 2006 Τα έβαλα τελικά με πολύ προσοχή και συνεχή παρακολούθηση.... Τελίκα και μετά από ένα 24ωρο όλά δείχνουν μια χαρά.. Ευχαριστώ GIN για τις οδηγίες!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος