mathaios81 22 Δεκεμβρίου 2010 #1 Share 22 Δεκεμβρίου 2010 θελω να γειωσω το ενυδρειο τι να κανω; εχω πολλα μετρα Γυμνό αγωγό χαλκού πολύκλωνο, υπαρχει θεμα αν ερχεται σε επαφη με το νερο; ειναι καθαρος χαλκος. και ηγειωση πουθα καταληγει; δεν εχω προβλημα με διαρροες αλλα απλα να υπαρχει για προστασια παρακαλω τα .....χρειαζομαι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
prodromos100 22 Δεκεμβρίου 2010 #2 Share 22 Δεκεμβρίου 2010 θελω να γειωσω το ενυδρειο τι να κανω; εχω πολλα μετρα Γυμνό αγωγό χαλκού πολύκλωνο, υπαρχει θεμα αν ερχεται σε επαφη με το νερο; ειναι καθαρος χαλκος. και ηγειωση πουθα καταληγει; δεν εχω προβλημα με διαρροες αλλα απλα να υπαρχει για προστασια παρακαλω τα .....χρειαζομαι! καλησπερα φιλε... δεν καταλαβα μερικα πραγματα... οταν λες να γειωσεις το ενυδρειο σου ενοεις το γυαλι?? απο τι ειναι κατασκευασμενο το ενυδρειο σου? (Οι συσκευες σου ειναι γειωμενες εφοσον ειναι στην πριζα...) λες εχεις γυμνο αγωγο χαλκου πολυκλωνο εξω απο το ενυδρειο?πολλα μετρα?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
FotisGt 22 Δεκεμβρίου 2010 #3 Share 22 Δεκεμβρίου 2010 Ρίξε μια ματιά εδώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
prodromos100 22 Δεκεμβρίου 2010 #4 Share 22 Δεκεμβρίου 2010 Ρίξε μια ματιά εδώ. Σωστος Φωτη... αλλα αν εχεις σπιτι εναν αντιλεκτροπλnξιακό τελειωνουν ολα...δεν εχεις κανενα προβλημα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος