IoSpy 21 Δεκεμβρίου 2010 #1 Share 21 Δεκεμβρίου 2010 Πήρα από το praktiker αυτή τη σιλικόνη και γράφει για τζάμια και ενυδρεία. Τη θέλω για κάτι μονώσεις στο βαρέλι προετοιμασίας νερού. Μπορεί να έχω πρόβλημα ακαταλληλότητας σιλικόνης; Εννοώ από ουσίες που μπορεί να εκκρίνει αλλά και από στεγάνωση. Θα είναι σε πολύ μικρές επιφάνειες και σε σημείο που έχω κάνει τρύπα στο βαρέλι για να μπει βρυσάκι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nidal 21 Δεκεμβρίου 2010 #2 Share 21 Δεκεμβρίου 2010 Κανει! Link to comment Share on other sites More sharing options...
IoSpy 21 Δεκεμβρίου 2010 Author #3 Share 21 Δεκεμβρίου 2010 Κανει! Αυτό θα πει άμεση απάντηση. Thnx Link to comment Share on other sites More sharing options...
olumpiakos759 21 Δεκεμβρίου 2010 #4 Share 21 Δεκεμβρίου 2010 για μεσα στο ενυδρειο δεν κανει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
FotisGt 21 Δεκεμβρίου 2010 #5 Share 21 Δεκεμβρίου 2010 Αν στεγνώσει καλά δεν υπάρχει πρόβλημα.Είναι κατάλληλη γα ενυδρεία. Link to comment Share on other sites More sharing options...
olumpiakos759 21 Δεκεμβρίου 2010 #6 Share 21 Δεκεμβρίου 2010 Αν στεγνώσει καλά δεν υπάρχει πρόβλημα.Είναι κατάλληλη γα ενυδρεία. ευχαριστω!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος