chrisazre 21 Δεκεμβρίου 2010 #1 Share 21 Δεκεμβρίου 2010 Μπορεί κάποιος να μου πει τι έχει το ψαράκι μου; Δεν προλαβαίνω να συμπληρώσω την φόρμα αναλυτικής περιγραφής! Πριν δυο μέρες είχε κάτι σαν λευκή μεμβράνη στο ένα του πτερύγιο, σήμερα του κρέμεται όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες Link to comment Share on other sites More sharing options...
GIN 22 Δεκεμβρίου 2010 #2 Share 22 Δεκεμβρίου 2010 Επειδη δεν μπορω να δω τις φωτο μπορεις να μου πεις αν αυτο το λευκο που λες ηταν σαν βαμβακι; Καθε ποτε κανεις αλλαγες νερου; Link to comment Share on other sites More sharing options...
chrisazre 22 Δεκεμβρίου 2010 Author #3 Share 22 Δεκεμβρίου 2010 Επειδη δεν μπορω να δω τις φωτο μπορεις να μου πεις αν αυτο το λευκο που λες ηταν σαν βαμβακι; Καθε ποτε κανεις αλλαγες νερου; Κατ' αρχήν ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Το ενυδρείο μου είναι καινούριο, λειτούργησε για πρώτη φορά στις 25.11. Γενικές πληροφορίες: Ενυδρείο 22 lt, φιλοξενεί τον μονομάχο μου και μερικά apple snails. Από φυτά έχει 1 ανούμπια (που μάλλον είναι στα τελευταία της), ένα φυτό επιφάνειας καθώς και moss. Η λάμπα είναι 18W και ανάβει ακαθόριστες ώρες αλλά περίπου 4-6 ώρες την ημέρα. Η θερμοκρασία δεν είναι σταθερή, κυμαίνεται μεταξύ 25-28. Αλλαγή νερού της τάξεως του 20% έκανα την 11η μέρα λειτουργίας του ενυδρείου, καθώς και την 18η μέρα. Το νερό είναι εμφιαλωμένο με αντιχλώριο και μέσα έριξα nitrivec 1,8ml και στις 2 αλλαγές που έχουν γίνει μέχρι τώρα. Αμμωνία μετράω περίπου κάθε δεύτερη μέρα και είναι στο μηδέν, εκτός από την 18η μέρα οπότε και έκανα αλλαγή νερού για να είμαι σίγουρη. Τα σημάδια (που δεν έχουν φύγει ακόμη από το πτερύγιο) είναι άσπρα, μοιάζουν όπως λες με βαμβάκι αλλά είναι μικρά και όσο και να τα παρατηρώ δεν μπορώ να καταλάβω ακριβώς. Με το που εμφάνισε όμως ένα τέτοιο έπεσε μέρος από το πτερύγιο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NickTheFish 22 Δεκεμβρίου 2010 #4 Share 22 Δεκεμβρίου 2010 Οι μη σταθερεςπαραμετροι του νεροι ειναι αυτα που οδηγησαν το ψαρι σου σε αυτη την κατασταση. εκτος απο αμμωνια μετρας κατι αλλο? με ποιο τροπο εστρωσες το ενυδρειο σου?? Αν θελεις συμπληρωσε την φορμα,θα ειμαστε πιο αμεσοι Link to comment Share on other sites More sharing options...
chrisazre 30 Δεκεμβρίου 2010 Author #5 Share 30 Δεκεμβρίου 2010 Οι μη σταθερεςπαραμετροι του νεροι ειναι αυτα που οδηγησαν το ψαρι σου σε αυτη την κατασταση. εκτος απο αμμωνια μετρας κατι αλλο? με ποιο τροπο εστρωσες το ενυδρειο σου?? Αν θελεις συμπληρωσε την φορμα,θα ειμαστε πιο αμεσοι Χρόνια πολλά! Λόγω του ότι έφυγα για διακοπές δεν είχα την ευκαιρία να απαντήσω σε αυτό το θέμα. Μετρήσεις έγιναν από έμπειρο άτομο και όλες οι τιμές ήταν φυσιολογικές. Τον μικρούλη μου τον προσέχουν τώρα μέχρι να επιστρέψω, χρειάστηκε βέβαια να μετακομίσει από το ενυδρείο του αλλά τώρα μου τον φροντίζουν κρατώντας τον σε σταθερή θερμοκρασία και ταίζοντάς τον μάλλον βασιλικά απ' ότι με ενημερώνουν και χαίρει άκρας υγείας! Δεν ακολουθήσαμε επομένως καμία φαρμακευτική αγωγή, μόλις επιστρέψει σε' μένα θα δω αν το ξαναπαρουσιάσει. Ευχαριστώ πολύ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος