clooyn 4 Μαίου 2013 #151 Share 4 Μαίου 2013 εντωμεταξύ περιμένω ακόμα απάντηση από τον κινέζο και αναρωτιέμαι μήπως το παίζει κινέζος ο κινέζος :bigemo_harabe_net-111: μπαίνω για να στείλω mail για την αντλία του Στάθη και ανακαλύπτω πως έχω κάνει λάθος στο mail μου και λείπει ένα i από το όνομα οπότε του έστειλα και για τα δύο προβλήματα και θα δούμε τι θα απαντήσει Αντε να δουμε, συνηθως ανταποκρινονται θετικα οι Ασιατες Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexpsycho 4 Μαίου 2013 #152 Share 4 Μαίου 2013 Βάλε καμιά φωτό απο τα μωρά Σωτήρη να δούμε κατάσταση. Ξέρεις ειδικά εκείνα τα κόκκινα που μ`αρέσουν... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sammy 1 Ιουλίου 2013 Author #153 Share 1 Ιουλίου 2013 σήμερα ανακάλυψα, αφού αξιώθηκα να πάω σε φίλο(Aristeidis)να μετρήσω NO3 και PO4, πως τα νιτρικά ήταν μηδέν και τα φωσφορικά (ντρέπομαι να το πω)25 χωρίς ελαφρυντικά για το εαυτό μου. Γιατί βέβαια έκανα τις μετρήσεις; όλες οι αποικίες με τα "ζωάκια" μου αντιμετώπιζαν πρόβλημα τελευταία και τις τελευταίες μέρες ξέφυγε η κατάσταση που μετά βίας προσπαθώ να σώσω μερικά κεφαλάκια από όλα. Έκλεισα το σκίμμερ σχεδόν τέρμα πρόσθεσα αντιφώσφορο και έριξα μερικά κυβάκια κατεψυγμένου πλαγκτόν και αν έκανα βλακεία θα δείξει ααα! και μια γάμπαρη ολόκληρη στο σαμπ να ανεβάσει λίγο τα νιτρικά να ισορροπήσει η σχέση..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
grigoros 1 Ιουλίου 2013 #154 Share 1 Ιουλίου 2013 Πρόσεχε τα αυτά Σωτήρη, ελπίζω όλα να πάνε καλά φιλαράκι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sammy 1 Ιουλίου 2013 Author #155 Share 1 Ιουλίου 2013 και γω Γρηγόρη! αν ανέβουν και τα κρατήσω στα επίπεδα που ήταν πριν(0,01), πιστεύω θα συνέλθουν και θα ξανά μεγαλώσουν και πάλι Link to comment Share on other sites More sharing options...
sammy 1 Αυγούστου 2013 Author #156 Share 1 Αυγούστου 2013 μετά την ατυχία με τα ζωάκια μου και αφού ακόμα προσπαθώ να τα σώσω(τουλάχιστον δεν χαλάνε παραπάνω), έριξα τα φωσφορικά σε νορμάλ επίπεδα και τα νιτρικά τα τσίμπισα λίγο ταΐζοντας ακατάπαυστα. Τώρα το ενυδρείο άρχισε σιγά σιγά να ξαναβρίσκει το δρόμο του και να ανακάμπτει. Βέβαια δεν άντεξα και άλλαξα λίγο το aquascape έτσι για να μην βαριέμαι, μετέφερα τις σινουλάριες στο 140άρι και έτσι άνοιξε χώρος για τα σκληρά Μερικές φωτογραφίες: Link to comment Share on other sites More sharing options...
grigoros 1 Αυγούστου 2013 #157 Share 1 Αυγούστου 2013 Ομορφιες βλέπω φιλαράκο, ετοιμάζω εφοδο με εναν ακομα, αναρρωνω και σου 'ρχομαι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sammy 1 Αυγούστου 2013 Author #158 Share 1 Αυγούστου 2013 τί έπαθες; γιατί αναρρώνεις; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 1 Αυγούστου 2013 #159 Share 1 Αυγούστου 2013 Η πλατη του ενυδρειου εχει γινει απιστευτη!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sammy 1 Αυγούστου 2013 Author #160 Share 1 Αυγούστου 2013 λείπει και ένα μεγάλο κομμάτι κοραλλίνης από την αριστερή πάνω μεριά! το σκεπτικό μου με την πλάτη είναι να κολλήσω ζωανθάκια στα μπαλκονάκια που δημιουργεί η κοραλλίνη, βέβαια πρέπει να περιμένω να ξανά μεγαλώσουν τα ζωάκια μου μιας και την "ακούσανε" κανονικά :bigemo_harabe_net-111: Link to comment Share on other sites More sharing options...
grigoros 1 Αυγούστου 2013 #161 Share 1 Αυγούστου 2013 τί έπαθες; γιατί αναρρώνεις; Ειχα ατυχημα με την μηχανη, ευτυχως χωρις σπασιματα και ειμαι πολυ καλυτερα τωρα, ολα καλα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vales_red 1 Αυγούστου 2013 #162 Share 1 Αυγούστου 2013 Θέαμα! Μπράβο σου! Τωρα ξεκινάνε τα ωραία! Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 2 Αυγούστου 2013 #163 Share 2 Αυγούστου 2013 Η πλατη του ενυδρειου τα σπαει η κοραλινη εφτιαξε πινακα ζωγραφικης πολυ ομορφο, θα επανελθουν οι ζοανθοι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sammy 2 Αυγούστου 2013 Author #164 Share 2 Αυγούστου 2013 Θέαμα! Μπράβο σου! Τωρα ξεκινάνε τα ωραία! Ευχαριστώ vales_red!πάντα ωραία είναι! Η πλατη του ενυδρειου τα σπαει η κοραλινη εφτιαξε πινακα ζωγραφικης πολυ ομορφο, θα επανελθουν οι ζοανθοι. ευχαριστώ niknik, το πορτραίτο έκανε δυόμιση χρόνια για να φτάσει ως εδώ και δεν τελείωσε ακόμα Υ.Γ. Ποιος θα μου αλλάξει το τίτλο σε Coralline algea background, mixed reef Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 2 Αυγούστου 2013 #165 Share 2 Αυγούστου 2013 εισαι ωραιος Link to comment Share on other sites More sharing options...
Παναγιώτης Κ 17 Αυγούστου 2013 #166 Share 17 Αυγούστου 2013 Ωραίος ο sammy! Μπράβο σου! Κεντάς κεντάς! Απο τα ωραιότερα mix reef! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sammy 18 Αυγούστου 2013 Author #167 Share 18 Αυγούστου 2013 ευχαριστώ Παναγιώτη! έχω δουλειά όμως ακόμα, αυτό το εργόχειρο....πολύ σταυροβελονιά βρε παιδί μου! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Παναγιώτης Κ 18 Αυγούστου 2013 #168 Share 18 Αυγούστου 2013 ευχαριστώ Παναγιώτη! έχω δουλειά όμως ακόμα, αυτό το εργόχειρο....πολύ σταυροβελονιά βρε παιδί μου! Τι θέλει να πει ο ποιητής? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sammy 18 Αυγούστου 2013 Author #169 Share 18 Αυγούστου 2013 ο ποιητής θέλει να πει πως δεν έχει λεφτά να κάνει τις αναβαθμίσεις που θέλει για να αρχίσει να ξεδιπλώνεται το μυστήριο που καλύπτει την πορεία του υφάλου του.... κοινώς κάνω χαβαλέ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Παναγιώτης Κ 18 Αυγούστου 2013 #170 Share 18 Αυγούστου 2013 ο ποιητής θέλει να πει πως δεν έχει λεφτά να κάνει τις αναβαθμίσεις που θέλει για να αρχίσει να ξεδιπλώνεται το μυστήριο που καλύπτει την πορεία του υφάλου του.... κοινώς κάνω χαβαλέ! :bigemo_harabe_net-74: Link to comment Share on other sites More sharing options...
sammy 19 Αυγούστου 2013 Author #171 Share 19 Αυγούστου 2013 και εκεί που νόμιζα πως βρήκα το ένοχο για την εξαφάνιση των ζωάνθους μου το κοίταξα λίγο πιο προσεκτικά και τελικά δεν ήταν αυτό :bigemo_harabe_net-111: το collonista δεν είναι κακό το helliacus είναι το κακό Link to comment Share on other sites More sharing options...
clooyn 19 Αυγούστου 2013 #172 Share 19 Αυγούστου 2013 και εκεί που νόμιζα πως βρήκα το ένοχο για την εξαφάνιση των ζωάνθους μου το κοίταξα λίγο πιο προσεκτικά και τελικά δεν ήταν αυτό :bigemo_harabe_net-111: το collonista δεν είναι κακό το helliacus είναι το κακό Tο hellιacus θα ειναι το κακο Σωτηρη....Με το αλλο με επιασε μια collonista και ειναι νωρις ακομα ρ'εσυ :bigemo_harabe_net-74: Link to comment Share on other sites More sharing options...
sammy 19 Αυγούστου 2013 Author #173 Share 19 Αυγούστου 2013 Tο hellιacus θα ειναι το κακο Σωτηρη....Με το αλλο με επιασε μια collonista και ειναι νωρις ακομα ρ'εσυ :bigemo_harabe_net-74: το κακό είναι πως ήταν και ακόμα δύο πίσω από το αριστερό "νησάκι" και στη προσπάθειά μου να τα πιάσω(εννοείται πως το μοναδικό σημείο που δεν μπαίνει χέρι σε ολόκληρο το ενυδρείο είναι αυτό)τα γκρέμισα όλα κοινώς τα έκανα ιερόδουλο για να μην πω "που τα να" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος