Jump to content

Το νέο μου Reef 410lt + 200ltsump

sammy

Recommended Posts

Σήμερα παρέλαβα την jebao wp-40. Καλή η κινεζιά τρομερή δύναμη, σήκωσε κύμα 5 πόντους, τρόμαξα και την χαμήλωσα. Έβγαλα όλες τις υπόλοιπες και γίνεται κόλαση μέσα, βέβαια μάλλον θα ξαναμπεί έστω η μία 5000 για να έχω καλύτερη κυκλοφορία από πίσω. Έχω ένα θέμα με το feeding mode δεν μπορώ να το βάλω σε λειτουργία ενώ μέσα στο manual γράφει πως ενεργοποιείται με ένα απλό πάτημα του κουμπιού απλά δεν ενεργοποιείται(και μόλις δοκίμασα τον αλλά controller, αφού τις παραγγείλαμε μαζί με τον clooyn, και βέβαια δουλεύει κανονικά :bigemo_harabe_net-111: :bigemo_harabe_net-87: )

post-16990-0-46611800-1366973299_thumb.jpg

post-16990-0-92238900-1366973303_thumb.jpg

post-16990-0-69972500-1366973306_thumb.jpg

• Απαντήσεις 172
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

μεγεια φιλε σαμμυ και καλα κυμματα! :bigemo_harabe_net-64:

Στο feed mode πως μπαινει,με παρατεταμενο πατημα του κουμπιου η' απλα το πατας μια καλη?

καλοριζικη και καλοδουλευτη να ειναι.

Ευχαριστώ Κώστα!

Καλοδούλευτη! Πόσο και απο πού?

Ευχαριστώ Πάνο!85 ευρώ από Fish-street τώρα 10 ευρώ λιγότερο λόγω τις πτώσεις του δολλαρίου.

μεγεια φιλε σαμμυ και καλα κυμματα! :bigemo_harabe_net-64:

Στο feed mode πως μπαινει,με παρατεταμενο πατημα του κουμπιου η' απλα το πατας μια καλη?

μεγάααλα κύμματα! απλά πατάς το κουμπί(το δικό μου βγήκε ελαττωματικό , τί να κάνουμε κινεζιά)

Οταν μπορεσεις βαλε μας ενα βιντεακι :)

Καλοριζικη και καλοδουλευτη :)

Ευχαριστώ Θεέ! :bigemo_harabe_net-134::bigemo_harabe_net-134: εννοείται με την πρώτη ευκαιρία.

Ευχαριστώ Θεέ! :bigemo_harabe_net-134::bigemo_harabe_net-134: εννοείται με την πρώτη ευκαιρία.

Να σαι καλα :)

Τελικά κάποιοι δεν βάζουν μυαλό...τι να πω;

με γεια σου φιλαρακι καλοδουλευτη ,περιμενουμε νεα και βιντεο εαν μπορεις.

Πάνο δεν εννοούσα κάτι για σένα,την τιμή σχολίασα... :)

sent from iphone using tapavlak

Σίγουρα! 109 ευρώ; ενώ μπορείς να την πάρεις κοντά στα 70 πλέον;(άσχετα που σε μένα βγήκε 85)!

Σίγουρα! 109 ευρώ; ενώ μπορείς να την πάρεις κοντά στα 70 πλέον;(άσχετα που σε μένα βγήκε 85)!

Πάνο δεν εννοούσα κάτι για σένα,την τιμή σχολίασα... :) sent from iphone using tapavlak

Ούτε εγώ εννούσα ότι είπες κάτι για μένα, απλά δεν κατάλαβα τι εννούσες. :)

Όντως η ελλάδα ειδικά σε καινούρια προιόντα έχει μείνει πίσω!

Σήμερα παρέλαβα την jebao wp-40. Καλή η κινεζιά τρομερή δύναμη, σήκωσε κύμα 5 πόντους, τρόμαξα και την χαμήλωσα. Έβγαλα όλες τις υπόλοιπες και γίνεται κόλαση μέσα, βέβαια μάλλον θα ξαναμπεί έστω η μία 5000 για να έχω καλύτερη κυκλοφορία από πίσω. Έχω ένα θέμα με το feeding mode δεν μπορώ να το βάλω σε λειτουργία ενώ μέσα στο manual γράφει πως ενεργοποιείται με ένα απλό πάτημα του κουμπιού απλά δεν ενεργοποιείται(και μόλις δοκίμασα τον αλλά controller, αφού τις παραγγείλαμε μαζί με τον clooyn, και βέβαια δουλεύει κανονικά :bigemo_harabe_net-111: :bigemo_harabe_net-87: )

Sammy?! Ειχες εσυ θεμα με τον κυκλοφορητη οπως ο Σταθης?

με τον κυκλοφορητή όχι, αλλά όπως προανέφερα το κουμπί του feeding mode έχει πρόβλημα και δεν ενεργοποιεί την λειτουργία, έχω στείλει μήνυμα πίσω στην εταιρεία και ακόμα δεν πήρα απάντηση από την Δευτέρα ή την Κυριακή. Γενικότερα σε μένα δουλεύει άψογα αν εξαιρέσεις το προηγούμενο που δεν με ενοχλεί καθόλου μιας και δεν υπάρχει περίπτωση να το χρησιμοποιήσω ποτέ.

με τον κυκλοφορητή όχι, αλλά όπως προανέφερα το κουμπί του feeding mode έχει πρόβλημα και δεν ενεργοποιεί την λειτουργία, έχω στείλει μήνυμα πίσω στην εταιρεία και ακόμα δεν πήρα απάντηση από την Δευτέρα ή την Κυριακή. Γενικότερα σε μένα δουλεύει άψογα αν εξαιρέσεις το προηγούμενο που δεν με ενοχλεί καθόλου μιας και δεν υπάρχει περίπτωση να το χρησιμοποιήσω ποτέ.

Μηπως να τους εστελνες και για το αλλο θεμα κανενα μυνυμα?

θα τους στείλω και για τα δύο ξανά!

θα τους στείλω και για τα δύο ξανά!

Ριξε και κανενα κοσμητικο επιθετο να στρογγυλεψουν τα ματια του λιγο :bigemo_harabe_net-134:

ναι ναι έτσι! :bigemo_harabe_net-74:

Παιδιά δεν σας θέλει μου φαίνεται, σας ματιάξαμε.

Παιδιά δεν σας θέλει μου φαίνεται, σας ματιάξαμε.

σκορδο garlic1.jpg

εντωμεταξύ περιμένω ακόμα απάντηση από τον κινέζο και αναρωτιέμαι μήπως το παίζει κινέζος ο κινέζος :bigemo_harabe_net-111: μπαίνω για να στείλω mail για την αντλία του Στάθη και ανακαλύπτω πως έχω κάνει λάθος στο mail μου και λείπει ένα i από το όνομα :poster_oops: οπότε του έστειλα και για τα δύο προβλήματα και θα δούμε τι θα απαντήσει

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...