Κωστας Τ 7 Μαρτίου 2013 #76 Share 7 Μαρτίου 2013 καλοριζικα ολα και καλοδουλευτα.εχε το νου σου με τη δοσομετρικη τωρα στην αρχη οτι δουλευει και ριχνει σωστα μιας και δεν μιλαμε για τερας αξιοπιστιας.(εχω την ιδια γιααυτο το λεω). Link to comment Share on other sites More sharing options...
maik78 7 Μαρτίου 2013 #77 Share 7 Μαρτίου 2013 Καλή συνέχεια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sammy 7 Μαρτίου 2013 Author #78 Share 7 Μαρτίου 2013 πολυ ωραια δουλεια με το sump sammy! απλο και λειτουργικο. εχεις και χωρο για οποιαδηποτε πειραματα θα θες να κανεις στο μελλον καλη τυχη και με το σεταρισμα της δοσομετρικης! Ευχαριστώ φίλε! Μέχρι το προηγούμενο σαμπ πειραματιζόμουν με πιο σύνθετες κατασκευές,( μιας και ήθελα να κρατήσω τα υλικά από τα παλιότερα, αφού και αυτά στήριζαν κάποια βιολογία),με περισσότερα χωρίσματα και διαδρομές.Σε αυτό προτίμησα και κάνω όσο το δυνατόν λιγότερα χωρίσματα(τουλάχιστον για μένα)αφού ήθελα περισσότερο χώρο στο το refugium για να κολυμπάει ο blue tang και οι υπόλοιποι δαρμένοι(πολύ ξύλο όμως)και βγήκαν όλα τα παλιά υλικά που αποτελούνταν από 4 λίτρα Siporax, βιόμπαλες και αστέρια(δεν ξέρω πόσα αρκετά πάντως), 20 κιλά ζωντανού μαύρου αραγωνίτη(ή τουλάχιστον έτσι νομίζω με το αν είναι αραγωνίτης)και ένα πράσινο σφουγκάρι σαν χοντρή πετονιά. Όσο για το σετάρισμα....έχω δρόμο κα λοριζικα ολα και καλοδουλευτα.εχε το νου σου με τη δοσομετρικη τωρα στην αρχη οτι δουλευει και ριχνει σωστα μιας και δεν μιλαμε για τερας αξιοπιστιας.(εχω την ιδια γιααυτο το λεω). Ευχαριστώ Κώστα, Θα το έχω υπόψιν μου Υ.Γ. Θα έχω και το νου μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
clooyn 7 Μαρτίου 2013 #79 Share 7 Μαρτίου 2013 Πολυ ωραια πραγματα Σωτηρη.Καλοδουλευτα να ειναι σου ευχομαι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexpsycho 7 Μαρτίου 2013 #80 Share 7 Μαρτίου 2013 Σαν κατάδικος είναι εκεί μέσα ο Blue Tang... Ακούς εκεί βιομπάλες.siporax, και μαύρο αραγωνίτη...σφουγγάρια...και πράσινα άλογα...αστεράκι είχα και εγώ στο πρώτο μου reef πριν κάποια χρόνια... Καλωσόρισες στην νέα εποχή... Το μόνο που δεν μου άρεσε είναι η κάθοδος στο refiugium θέλεις κάλτσα οπωσδήποτε...γιατί θα γεμίσει μούργα σχετικά γρήγορα και που να το καθαρίζεις συχνά αυτό.. Άντε την Κυριακή να πιούμε καφεδούμπα φιλαράκι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
clooyn 7 Μαρτίου 2013 #81 Share 7 Μαρτίου 2013 Αυτο που μου αρεσε περισσοτερο στο σαμπ ειναι τα πολυ καθαρα κατεβασματα του.Θορυβο σου κανουν? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gregog7 7 Μαρτίου 2013 #82 Share 7 Μαρτίου 2013 καλοδούλευτα και τα 2 Σωτήρη...μια μέρα θα έρθουμε μαζί με τον φωτογράφο Link to comment Share on other sites More sharing options...
sammy 7 Μαρτίου 2013 Author #83 Share 7 Μαρτίου 2013 Σαν κατάδικος είναι εκεί μέσα ο Blue Tang... Αν δεν ήταν εκεί θα ήταν νεκρός οπότε καλύτερα κατάδικος Ακούς εκεί βιομπάλες.siporax, και μαύρο αραγωνίτη...σφουγγάρια...και πράσινα άλογα...αστεράκι είχα και εγώ στο πρώτο μου reef πριν κάποια χρόνια...Γιατί; Επίτηδες τα είχα για να ανεβάσω λίγο τα νιτρικά μου Καλωσόρισες στην νέα εποχή... Το μόνο που δεν μου άρεσε είναι η κάθοδος στο refiugium θέλεις κάλτσα οπωσδήποτε...γιατί θα γεμίσει μούργα σχετικά γρήγορα και που να το καθαρίζεις συχνά αυτό..μπήκε ήδη. Άντε την Κυριακή να πιούμε καφεδούμπα φιλαράκι... το 'χα ξεχάσει.... σίγουρα.... Αυτο που μου αρεσε περισσοτερο στο σαμπ ειναι τα πολυ καθαρα κατεβασματα του.Θορυβο σου κανουν? Είδες πως φαίνεται την πρώτη μέρα λειτουργίας! Δεν κάνουν καθόλου θόρυβο! καλοδούλευτα και τα 2 Σωτήρη...μια μέρα θα έρθουμε μαζί με τον φωτογράφο Τι μια μέρα; Αυτό νομίζω πως κανονίστηκε το προηγούμενο Σάββατο.....σας περιμένω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
clooyn 7 Μαρτίου 2013 #84 Share 7 Μαρτίου 2013 Για ποτε ειχαμε πει Σωτηρη? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gregog7 7 Μαρτίου 2013 #85 Share 7 Μαρτίου 2013 Δεν το φιξάραμε...θα το κανονίσουμε μόλις στρώσει καλά και το θηρίο να ανασάνει και το σύστημα καλά... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sammy 7 Μαρτίου 2013 Author #86 Share 7 Μαρτίου 2013 Για Σάββατο! Αν δεν μπορείτε δεν υπάρχει πρόβλημα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giovanni 8 Μαρτίου 2013 #87 Share 8 Μαρτίου 2013 Γκουχ γκουχ... Εγω αν μπορουν κ οι υπόλοιποι μπορω γυρω στις 2 εκτος απροόπτου!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
clooyn 8 Μαρτίου 2013 #88 Share 8 Μαρτίου 2013 Γκουχ γκουχ... Εγω αν μπορουν κ οι υπόλοιποι μπορω γυρω στις 2 εκτος απροόπτου!!! Και εγω μπορω Link to comment Share on other sites More sharing options...
gregog7 8 Μαρτίου 2013 #89 Share 8 Μαρτίου 2013 Και εγώ μάλλον θα μπορώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
sammy 8 Μαρτίου 2013 Author #90 Share 8 Μαρτίου 2013 E! ποιος έμεινε μόνο; ο ψηλός να απαντήσει! Link to comment Share on other sites More sharing options...
clooyn 8 Μαρτίου 2013 #91 Share 8 Μαρτίου 2013 E! ποιος έμεινε μόνο; ο ψηλός να απαντήσει! Eμεις παντως παμε οπου παει και ο διμετρος...Οπου δεν παει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giovanni 8 Μαρτίου 2013 #92 Share 8 Μαρτίου 2013 Δυσκολο τον κοβω τον ψηλό ...εχει επισκεψεις.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad23 8 Μαρτίου 2013 #93 Share 8 Μαρτίου 2013 καλα να περασετε παλικαρια Link to comment Share on other sites More sharing options...
sammy 8 Μαρτίου 2013 Author #94 Share 8 Μαρτίου 2013 Δυσκολο τον κοβω τον ψηλό ...εχει επισκεψεις.. Αυτός θα χάσει.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sammy 10 Μαρτίου 2013 Author #95 Share 10 Μαρτίου 2013 Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε και οι φωτογραφίες από Giovanni Link to comment Share on other sites More sharing options...
clooyn 10 Μαρτίου 2013 #96 Share 10 Μαρτίου 2013 Πολυ ωραιο Σωτηρη!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giovanni 10 Μαρτίου 2013 #97 Share 10 Μαρτίου 2013 Το ενυδρείο σου Σωτήρη ειναι κουκλι!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sammy 10 Μαρτίου 2013 Author #98 Share 10 Μαρτίου 2013 Ευχαριστώ παιδιά! Αλλά ο φωτογράφος το έκανε να φαίνεται ακόμα καλύτερο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexpsycho 10 Μαρτίου 2013 #99 Share 10 Μαρτίου 2013 Μεγειές! Ωραίο αποτέλεσμα....και φαίνεται να απογειώθηκε με το καινούργιο σαμπάκι/σκίμερ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giovanni 10 Μαρτίου 2013 #100 Share 10 Μαρτίου 2013 Ευχαριστώ παιδιά! Αλλά ο φωτογράφος το έκανε να φαίνεται ακόμα καλύτερο Τα παραλες.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος