james4784 20 Δεκεμβρίου 2010 #1 Share 20 Δεκεμβρίου 2010 Χαιρεται. Πηρα τον reactor της Schuran και θα ηθελα μια βοηθεια με το υλικο που θα βαλω. Μου εχουν πει να κοιταξω το CaribSea ARM η της Brightwell Aquatics, εχει κανεις καποια ιδεα ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
james4784 21 Δεκεμβρίου 2010 Author #2 Share 21 Δεκεμβρίου 2010 τελικα αγορασα της Brightwell μετα απο ψαξιμο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
salTasos 22 Δεκεμβρίου 2010 #3 Share 22 Δεκεμβρίου 2010 πρέπει να είναι καλό να μας πεις εντυπώσεις .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
frakto 22 Δεκεμβρίου 2010 #4 Share 22 Δεκεμβρίου 2010 Εαν και κάποιος ,το εχει γραψει στο σε καποιο ποστ (συγχωρέστε με που δεν θυμάμαι ποιος ) , και επειδη έχω και εγω τον ίδιο CR , εχε στο νου σου ,ότι η θέση που μπαίνει το brobe στον CR ,εχει ενα θεματακι . Το Brobe δεν φτάνει μέχρι την γωνία (ελπιζω να καταλαβαίνεις τη εννοώ γωνία ) , εκτος και έαν ειναι τόσο μακρύ το brobe ! Το αποτέλεσμα ειναι ότι απο την γωνία και πάνω (προς το brobe ) δεν γίνετε σωστη κυκλοφορία με αποτελεσμα να μαζευεται διοξείδιο και το brobe να μετραει λαθος (π.χ 6,25 ενώ θα είναι 6,10) . Δεν είναι κάτι το τραγικο γιατι είναι παρα πολύ καλός CR , εγω ανα 3-4 μερες ξεβιδώνω λίγο το brobe ωστε να τρέξει λίγο νερο ...και όλα ΟΚ !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος