dsidir 20 Δεκεμβρίου 2010 #1 Share 20 Δεκεμβρίου 2010 Καλησπέρα, Όπως καταλάβατε νέος στο άθλημα. Και όταν λέω ψαράς το ενοώ γιατί η μεγάλη μου αγάπη είναι το ψάρεμα. Έτσι λοιπόν αποφάσισα να στήσω το πρώτο μου θαλλασινό ενυδρείο. Η πρώτη σκέψη ήταν να βάλω μέσα κανένα σπαράκι, μουρμούρες , κτλ. για να ζεσταθώ λίγο. Τελικά όμως άλλαξα γνώμη. Διάβασα αρκετά και εδώ στο φόρουμ και σε άλλα site και τελικά αποφάσισα να εγκατασταθώ μόνιμα εδώ. Ο εξοπλισμός που πήρα είναι ένα FERPLAST CAYMAN OPON 110, 3 x Koralia 2, bluskimmer 550, αρκετά κιλά αραγωνίτη ζωντανό, 20 κιλά ζωντανό βράχο, κτλ. Αυτή τη στιγμή πιστεύω ότι στρώνει, έτσι τουλάχιστον νομίζω... Αντε να δούμε........ Link to comment Share on other sites More sharing options...
maik78 20 Δεκεμβρίου 2010 #2 Share 20 Δεκεμβρίου 2010 Kαλως ηρθες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 20 Δεκεμβρίου 2010 #3 Share 20 Δεκεμβρίου 2010 Καλός τον και καλή αρχή στα πρώτα σου βήματα,,, ...κάντα σωστά όλα από την αρχή ώστε να μη σου παρουσιαστούν προβλήματα (και έξοδα) στη πορεία)... Ότι χρειαστείς εδώ είμαστε.. χαρά μας να βοηθάμε νέους στο χόπμυ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
costas21 20 Δεκεμβρίου 2010 #4 Share 20 Δεκεμβρίου 2010 Kαλός όρισες και απο μένα και καλή διαμονή Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts