salpas18 20 Δεκεμβρίου 2010 #1 Share 20 Δεκεμβρίου 2010 γεια σας παιδια ειμαι ο Δημητρης χαρηκα! λοιπον εχουμε και λεμε πριν κανενα μινα μου εδωσε η κοπελα μου εναν μονομαχο που ειχαν στο σπιτι τους και δεν το προσεχαν εγω δεν εχω καπια εμπιρια αλλα μου αρεση να ασχολουμε με οτι καταπιανομε! ετσι λιπον τον κρατισα τον μονομαχο αλλα μετα απο 2-3 βδομαδες ψοφησε μαλλον απο γερατια αλλα δεν τον ειχαν σε καλες συνθηκες στο αλλο σπιτι! τωρα πηρα εναν αλλο μονομαχο ασπρο με κοκκηνες αποχροσις!!! κουκλος ζοιρος και φαγανος, πηρα και θερμοστατι για να τον ζεστενη ! εχω διαβαση αρκετα πραγματα και απο εδω και απο το ιντερνετ γενηκα εχω μαθη αρκετα πραγματα τωρα σε λιγο καιρο μολις μαζεψω λευτα θα φτιαξω ενα χειροποιητο δικο μου ενυδρειο 60χ30χ35 Μ.Π.Υ και θα βαλο φητα και τα παντα που να τον κανη χαρουμενο! επισεις στοχος μου ειναι και η αναπαραγωγη στο μελλον! Link to comment Share on other sites More sharing options...
prodromos100 20 Δεκεμβρίου 2010 #2 Share 20 Δεκεμβρίου 2010 καλως ηρθες στην παρεα μας φιλαρακι... σου ευχομαι οτι καλυτερο για το ενυδρειο που θελεις να κανεις... αν εχεις καμια ερωτηση εδω ειμαστε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
maik78 20 Δεκεμβρίου 2010 #3 Share 20 Δεκεμβρίου 2010 Καλως ηρθες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Naskas 20 Δεκεμβρίου 2010 #4 Share 20 Δεκεμβρίου 2010 Καλως ηρθες φιλε. Επειδη σκεφτεσαι να φτιαξεις ενυδρειο μονος σου, πρωσοπικα σου λεω καντο οσο πιο μεγαλο σε παιρνει και δεν θα το μετανιωσεις ποτε!! Οσο μεγαλυτερο τοσο καλυτερο για οτι ψαρια βαλεις, εχεις πολλες περισοτερες επιλογες να διαλεξεις στα παντα και η ομορφια του θα ειναι μεγαλυτερη.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
salpas18 20 Δεκεμβρίου 2010 Author #5 Share 20 Δεκεμβρίου 2010 Καλως ηρθες φιλε. Επειδη σκεφτεσαι να φτιαξεις ενυδρειο μονος σου, πρωσοπικα σου λεω καντο οσο πιο μεγαλο σε παιρνει και δεν θα το μετανιωσεις ποτε!! Οσο μεγαλυτερο τοσο καλυτερο για οτι ψαρια βαλεις, εχεις πολλες περισοτερες επιλογες να διαλεξεις στα παντα και η ομορφια του θα ειναι μεγαλυτερη.... καλος σας βρηκα! Λες ε? να σου πω την αληθεια εχω μια μεγαλη ιδεα αλλα δεν την εχω πει σε κανεναν ειδηκα στην μανα μου εχουμε ενα μεγαλο σηνθετο στο σαλονι που ειναι οτι πρεπει για ενα αξιοπρεπες ενυδρειο που θα ειναι 150*40*45 ΜΠΥ (το υψος καλο ειναι ?) απλα θελω τωρα να κανο ενα 60*30*35 ΜΠΥ και για να δω εαν ειναι ευκολο να το φτιαξω και για να εξηκιοθω και να μαθο για τα ενυδρεια!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
salpas18 20 Δεκεμβρίου 2010 Author #6 Share 20 Δεκεμβρίου 2010 καλως ηρθες στην παρεα μας φιλαρακι... σου ευχομαι οτι καλυτερο για το ενυδρειο που θελεις να κανεις... αν εχεις καμια ερωτηση εδω ειμαστε... να σε καλα prodrome ευχαριστω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
salpas18 20 Δεκεμβρίου 2010 Author #7 Share 20 Δεκεμβρίου 2010 Καλως ηρθες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Churu 20 Δεκεμβρίου 2010 #8 Share 20 Δεκεμβρίου 2010 Σαλπα Link to comment Share on other sites More sharing options...
salpas18 20 Δεκεμβρίου 2010 Author #9 Share 20 Δεκεμβρίου 2010 Σαλπα Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 21 Δεκεμβρίου 2010 #10 Share 21 Δεκεμβρίου 2010 Καλως ηρθες και καλο διαβασμα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
salpas18 21 Δεκεμβρίου 2010 Author #11 Share 21 Δεκεμβρίου 2010 παιδια πως μπορω να ανεβασο φοτο? πηγα να ανεβασω εδω μια που θελω απο το πς μου αλλα μου βγαζει μονο απο ιντερνετ να ανεβασο και κατι αλλο πως παω να δω που ανοιγω τα θεματα μου ? και της απαντησεις σε αλλα θεματα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
psarouklas 21 Δεκεμβρίου 2010 #12 Share 21 Δεκεμβρίου 2010 παιδια πως μπορω να ανεβασο φοτο? πηγα να ανεβασω εδω μια που θελω απο το πς μου αλλα μου βγαζει μονο απο ιντερνετ να ανεβασο και κατι αλλο πως παω να δω που ανοιγω τα θεματα μου ? και της απαντησεις σε αλλα θεματα? Καλώς ήρθες και από εμένα! Μπήκες με όρεξη στο χώρο του ενυδρείου, και εαυτό είναι πολύ θετικό!! Λοιπόν, για να ανεβάσεις μια φωτογραφία: Κάνε ένα λογαριασμό στο photobucket και ανέβασε εκεί τις φωτογραφίες από τον υπολογιστή σου. (upload now) Στη συνέχεια, ή μας δίνεις το link της φωτογραφίας ή του album σου κατευθείαν, ή αν θες να τις ανεβάσεις στο forum, τότε αντιγράφεις το IMG CODE, και το κάνεις επικόλληση στην απάντησή σου. Κατάλαβες τίποτα? Για την άλλη σου ερώτητση, δεν κατάλαβα ακριβώς τι ρωτάς... Link to comment Share on other sites More sharing options...
salpas18 22 Δεκεμβρίου 2010 Author #13 Share 22 Δεκεμβρίου 2010 το μελλοντικο ενυδρειο που θα ηθελα να φτιαξω Link to comment Share on other sites More sharing options...
salpas18 22 Δεκεμβρίου 2010 Author #14 Share 22 Δεκεμβρίου 2010 Καλώς ήρθες και από εμένα! Μπήκες με όρεξη στο χώρο του ενυδρείου, και εαυτό είναι πολύ θετικό!! Λοιπόν, για να ανεβάσεις μια φωτογραφία: Κάνε ένα λογαριασμό στο photobucket και ανέβασε εκεί τις φωτογραφίες από τον υπολογιστή σου. (upload now) Στη συνέχεια, ή μας δίνεις το link της φωτογραφίας ή του album σου κατευθείαν, ή αν θες να τις ανεβάσεις στο forum, τότε αντιγράφεις το IMG CODE, και το κάνεις επικόλληση στην απάντησή σου. Κατάλαβες τίποτα? Για την άλλη σου ερώτητση, δεν κατάλαβα ακριβώς τι ρωτάς... ευχαριστω πολυ ψαρουκλα για το αλλο λεω οτι καθε μυνημα που γραφω σε οποιοδηποτε θεμα που μπορω να το ψαξο δηλαδη υπαρχει καπου που παμε και λεει πχ θεματα που ανοιξες 1: Γεια σας χομπιστες!! η να λεει στο θεμα ταδε αφησατε αυτο το μυνημα και μπενεις και βλεπεις εκει τα μυνηματα που εχεις αφησει η τα θεματα για να μειν τα ψαχνεις σε ολο το φορουμ πχ κιολασ οπος ο βοηθος μου που λεει Πληροφορίες δημοσίευσης · Οι 10 πολυγραφότεροι σήμερα · Οι 10 πολυγραφότεροι συνολικά · Οι τελευταίες 10 δημοσιεύσεις μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
prodromos100 22 Δεκεμβρίου 2010 #15 Share 22 Δεκεμβρίου 2010 το μελλοντικο ενυδρειο που θα ηθελα να φτιαξω Ωραια τα ενυδρεια σου και απιστευτα τα ψαρια σου... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΟΥΜΑΝ 22 Δεκεμβρίου 2010 #16 Share 22 Δεκεμβρίου 2010 το μελλοντικο ενυδρειο που θα ηθελα να φτιαξω για εξηγησε εδω λιγο γιατι μπερδευτικα.... τι ειναι αυτο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
salpas18 22 Δεκεμβρίου 2010 Author #17 Share 22 Δεκεμβρίου 2010 παρτε αυτο για οσους γελανε κατι παρομιο θελω να κανο και για οσους δεν καταλαβαν! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 22 Δεκεμβρίου 2010 #18 Share 22 Δεκεμβρίου 2010 Χμμμ σ αυτά τα.... μπουριά προφανώς θα υπάρχει κυκλοφορία νερού, και μπορεί να φαίνονται τώρα ντιζαινάτα και καθαρά αλλά σε λίγο καιρό θα συχαίνεσαι να τα βλέπεις από τη μπίχλα και και την μούργα που θα πιάσουν... αλλά και πρακτικά να το δεις δεν θα εξυπηρετήσει σε κάτι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
salpas18 22 Δεκεμβρίου 2010 Author #19 Share 22 Δεκεμβρίου 2010 Χμμμ σ αυτά τα.... μπουριά προφανώς θα υπάρχει κυκλοφορία νερού, και μπορεί να φαίνονται τώρα ντιζαινάτα και καθαρά αλλά σε λίγο καιρό θα συχαίνεσαι να τα βλέπεις από τη μπίχλα και και την μούργα που θα πιάσουν... αλλά και πρακτικά να το δεις δεν θα εξυπηρετήσει σε κάτι. μια δοκιμη θα μας πείση Βασηκα αυτη ειναι μια σκεψη μονο δεν ειναι σιγουρο οτι καποτε θα γινει αλλα ειναι ωραια οπτικα για μενα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
salpas18 22 Δεκεμβρίου 2010 Author #20 Share 22 Δεκεμβρίου 2010 Καλισπερα σας και παλι σημερα πηγα πιρα τα τζαμια και τα υπολιπα υλικα και εφτιαξα το πρωτο μου ενυδρειο!!! 60*30*40 μεχρι τωρα οτικα φενετε καλο! θα δουμε σε 3 μερες που θα το γεμησω εαν σταζη Link to comment Share on other sites More sharing options...
salpas18 23 Δεκεμβρίου 2010 Author #21 Share 23 Δεκεμβρίου 2010 καλημερα σας να και ο μονομαχος μου!!!! ολοιδιος!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kixlidatos 23 Δεκεμβρίου 2010 #22 Share 23 Δεκεμβρίου 2010 Κουκλος ειναι,νατον χαιρεσαι Link to comment Share on other sites More sharing options...
salpas18 23 Δεκεμβρίου 2010 Author #23 Share 23 Δεκεμβρίου 2010 Κουκλος ειναι,νατον χαιρεσαι tnx!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts