Jump to content

Γειά χαρά.

Κωνσταντίνος2

Recommended Posts

Καλώς ήρθα.Ψάχνοντας στο διαδίκτυο για πληροφορίες σχετικά με τα ενυδρεία έπεσα πάνω σε σας.Δεν έχω κανε΄να ενυδρείο αλλά το ψάχνω μιας και από πολλά χρόνια το έχω στο μυαλό μου αν και για να σας πω την αλήθεια δεν το έχω αποφασίσει.Ελπίζω να βρω αυτά που ψάχνω για αρχή αν το αποφασίσω. ;)

Αποφασισε το γρηγορα και δε θα χασεις ;)

Καλως ορισες στην παρεα και καλο διαβασμα B)

Καλώς ήρθες Κωνσταντίνε και καλό διάβασμα! ;)

Ναι έχετε πολύ υλικό εδώ και θέλει διάβασμα.Δεν το αποφασίζω γιατί είμαι παντελώς άσχετος και δεν ξέρω τι χρόνο και τι κόστος έχει η υπόθεση ενυδρείου.Πρέπει να βρω πχ απαντήσεις όπως θέλει καθημερινή ασχολία;Αν πάω διακοπές θα μπορεί κάποιος να το αναλάβει; Χρειάζεται συγκεκριμένη θέση στο σπίτι μου ;(Εννοώ να είναι σε φωτεινό σημείο κλπ)Φυσικά για αρχή σίγουρα αν ξεκινήσω θα έχω κάτι εύκολο αν μπορεί να ειπωθεί κάτι τέτοιο.Αυτά που θα τα βρω;Υπάρχουν μήπως κάποια υπομνήματα για να μη πελαγώσω;

Ευχαριστώ παιδιά για το καλώς όρισα.

Έγινε επεξεργασία - Κωνσταντίνος2

Καλως ηρθες στην παρεα μας φιλαρακι

Ειναι απιστευτη εμπειρεια να εχεις ενυδρειο...

με λιγα λογια ειναι ολα τα ;)B)

Μια καλή αρχή είναι η Μηχανή αναζήτησης του ΑΖ.

Για όποια απορία έχεις, μη διστάσεις να ρωτήσεις στην αντίστοιχη κατηγορία.

Ευχαριστώ πολύ για το καλωσόρισμα.

Καλώς ήρθες και από εμένα! B)

Οτιδήποτε θέλεις να ρωτήσεις, άνοιξε νέο θέμα στο Γενικά περί γλυκού νερού και ξεκίνα να μας πρήζεις με τις ερωτήσεις σου. B)

Το σημαντικό είναι να γίνουν όλα σωστά και στην ώρα τους. Και πάνω από όλα όχι βιασύνη! Τα ενυδρεία θέλουν υπομονή. ;)

Καλώς ήρθες.... μη το σκέφτεσαι, κάντο τώρα που γυρίζει...

να γιορτές είναι.. υπάρχουν αγγελίες.... υπάρχουν προσφορές ... κάνε ένα δωράκι στον εαυτά σου!!

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...