Jump to content

Αλλαγή σφουγγάρι Aquael Fan Mini Plus..

aka68

Recommended Posts

Μπορώ να κάνω αλλαγή, το σφουγγαράκι με κάτι πιο αποδοτικό στη φίλτρανση του, 260 λ/ω, έχει κάποιος ασχοληθεί με κάτι παρόμοιο !

Θα δώσει κάποιος έμπειρος τα φώτα του, για να μθαίνουμε εμείς οι αρχάριοι, στραβόγιανα όπως στο ΠΝ.

Αυτό είναι το φίλτρο σου;

Aquael%20Fan%20Mini%201_enl.jpg

Αυτό είναι το φίλτρο σου;

Aquael%20Fan%20Mini%201_enl.jpg

Ναι ακριβώς αυτό, με το σωληνάκι παροχής αέρα, νομίζω σύστημα βεντούρι λέγεται. Μπορεί να γίνει βελτίωση υλικών, όπως φίλτεγουλ, μίνι σιποράξ...

Σε παρόμοιο μικρό φίλτρο, έχω κόψει το σφουγγάρι στη μέση,ώστε κάτω να υπάρχει μηχανική φίλτρανση και το χώρο που έμεινε τον γέμισα με Substrat pro.Μπορείς να χρησιμοποιήσεις και Siporax mini.

Σε παρόμοιο μικρό φίλτρο, έχω κόψει το σφουγγάρι στη μέση,ώστε κάτω να υπάρχει μηχανική φίλτρανση και το χώρο που έμεινε τον γέμισα με Substrat pro.Μπορείς να χρησιμοποιήσεις και Siporax mini.

Μπορώ να γεμίσω το άλλο μισό με βαμβάκι ενυδρειακό, θα περιπλέξω την διαδικασία φίλτρανσης!

Θα μπουκώνει πολύ εύκολα και θα πρέπει να το ανοίγεις συχνά.Με το σφουγγάρι στην αρχή θα είσαι εντάξει. ;)

• 2 years later...

Εχω πρόβλημα με την εισαγωγή του νερού, πιάνει πολλά φερτά υλικά φυτών και μπουκώνει, τι προτείνεται !

http://www.aquael.pl/index.php?option=com_content&view=article&id=128&Itemid=237〈=en

phoca_thumb_l_FANFILTER%20MINI.jpg

δοκιμασε να του βαλεις ενα καλτσακι στην εισαγωγη για να μη περνανε μεσα φυλλα κλπ!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...