aka68 19 Δεκεμβρίου 2010 #1 Share 19 Δεκεμβρίου 2010 Μπορώ να κάνω αλλαγή, το σφουγγαράκι με κάτι πιο αποδοτικό στη φίλτρανση του, 260 λ/ω, έχει κάποιος ασχοληθεί με κάτι παρόμοιο ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
aka68 19 Δεκεμβρίου 2010 Author #2 Share 19 Δεκεμβρίου 2010 Θα δώσει κάποιος έμπειρος τα φώτα του, για να μθαίνουμε εμείς οι αρχάριοι, στραβόγιανα όπως στο ΠΝ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FotisGt 19 Δεκεμβρίου 2010 #3 Share 19 Δεκεμβρίου 2010 Αυτό είναι το φίλτρο σου; Link to comment Share on other sites More sharing options...
aka68 19 Δεκεμβρίου 2010 Author #4 Share 19 Δεκεμβρίου 2010 Αυτό είναι το φίλτρο σου; Ναι ακριβώς αυτό, με το σωληνάκι παροχής αέρα, νομίζω σύστημα βεντούρι λέγεται. Μπορεί να γίνει βελτίωση υλικών, όπως φίλτεγουλ, μίνι σιποράξ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
FotisGt 19 Δεκεμβρίου 2010 #5 Share 19 Δεκεμβρίου 2010 Σε παρόμοιο μικρό φίλτρο, έχω κόψει το σφουγγάρι στη μέση,ώστε κάτω να υπάρχει μηχανική φίλτρανση και το χώρο που έμεινε τον γέμισα με Substrat pro.Μπορείς να χρησιμοποιήσεις και Siporax mini. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aka68 21 Δεκεμβρίου 2010 Author #6 Share 21 Δεκεμβρίου 2010 Σε παρόμοιο μικρό φίλτρο, έχω κόψει το σφουγγάρι στη μέση,ώστε κάτω να υπάρχει μηχανική φίλτρανση και το χώρο που έμεινε τον γέμισα με Substrat pro.Μπορείς να χρησιμοποιήσεις και Siporax mini. Μπορώ να γεμίσω το άλλο μισό με βαμβάκι ενυδρειακό, θα περιπλέξω την διαδικασία φίλτρανσης! Link to comment Share on other sites More sharing options...
FotisGt 21 Δεκεμβρίου 2010 #7 Share 21 Δεκεμβρίου 2010 Θα μπουκώνει πολύ εύκολα και θα πρέπει να το ανοίγεις συχνά.Με το σφουγγάρι στην αρχή θα είσαι εντάξει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aka68 25 Ιανουαρίου 2013 Author #8 Share 25 Ιανουαρίου 2013 Εχω πρόβλημα με την εισαγωγή του νερού, πιάνει πολλά φερτά υλικά φυτών και μπουκώνει, τι προτείνεται ! http://www.aquael.pl/index.php?option=com_content&view=article&id=128&Itemid=237〈=en Link to comment Share on other sites More sharing options...
polyagkistro 25 Ιανουαρίου 2013 #9 Share 25 Ιανουαρίου 2013 δοκιμασε να του βαλεις ενα καλτσακι στην εισαγωγη για να μη περνανε μεσα φυλλα κλπ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος