dimosal 2 Ιανουαρίου 2011 #51 Share 2 Ιανουαρίου 2011 φιλε dimosal η τριανδρια εχει εναν κεντρικο δρομο μονο που ανεβαινει.ανεβαινωντας θα πεσεις επανω στην εκκλησια,συνεχιζεις οπου σε παει ο δρομος,οπου σε παει ομως,και μετα απο μια μικρη κατηφοριτσα θα δεις το μαγαζι στα αριστερα σου.μπαμ κανει ευχαριστω,να εισαι καλα Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΤΙΤΣΕΡ 2 Ιανουαρίου 2011 Author #52 Share 2 Ιανουαρίου 2011 Κάτι άκουσα από φίλο ότι ο ιδιοκτήτης του καφέ μπαρ AVENIU στη Λεωφόρο Νίκης 13 στη Θεσσαλονίκη θα προσφέρει δωρεάν κοπή πίτας σε σάιτ (φίλων ενυδρείων), αλλά δεν ξέρω λεπτομέρειες. Θα περάσω το μεσημέρι να τον ρωτήσω και θα σας γράψω σχετικά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AVENUE 2 Ιανουαρίου 2011 #53 Share 2 Ιανουαρίου 2011 Μονο για τους φιλους του aquazone το καφε AVENUE προσφερει τον χορο και την πιτα. Το μονο που πρεπει να ξερω ειναι ποσα ατομα-μερα-ωρα... Τα υπολοιπα τα αφηνω επανω σας...... Ευχαριστω για την επισκεψη των καινουριων μου φιλων εχθες... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jeronimo_greece_ 13 Νοεμβρίου 2011 #54 Share 13 Νοεμβρίου 2011 Στο ναυτικο ομιλο θεσσαλονικης ητανε ολα τα λεφτα να βλεπεις ολη την 8εσσαλονικη και ενα ενυδρειο ψηλα πανω απο το μπαρ γυρω στα 12μετρα χ 1 υψος χ 40 βα8ος (4800 λιτρα) δεν χερω ομως αν το εχουν ε ακομα γιατι κατι ακουσα οτι το βγαλανε δεν ειμαι σιγουρος Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος