giwrgis 18 Δεκεμβρίου 2010 #1 Share 18 Δεκεμβρίου 2010 παιδια εχω ενα προβλημα με τα φυτα μου πεφτουνε τα φυλα τους. μπορειτε να με βοηθεισετε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andreas301 18 Δεκεμβρίου 2010 #2 Share 18 Δεκεμβρίου 2010 παιδια εχω ενα προβλημα με τα φυτα μου πεφτουνε τα φυλα τους. μπορειτε να με βοηθεισετε? Για τι φυτά μιλάμε, ενυδρείο περιγραφή, μετρήσεις, καμιά φωτογραφία ? Χωρίς κάποιες επιπλέον ακριβείς πληροφορίες τι βοήθεια να δώσει κανείς ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sarevock 20 Δεκεμβρίου 2010 #3 Share 20 Δεκεμβρίου 2010 Φίλε giwrgis πρέπει να καταλάβεις ότι όλα τα φυτά ΔΕΝ είναι ίδια! Το κάθε ένα από αυτά θέλει τις ανάλογες συνθήκες για να ζήσει! Όπως ακριβώς τα ψάρια μας! Δεν μπαίνουν όλα μαζί όπου να΄ναι και όπως να' ναι! Δώσε λεπτομέρειες όπως λέει και ο αγαπητός Αντρέας πιο πάνω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
giwrgis 30 Δεκεμβρίου 2010 Author #4 Share 30 Δεκεμβρίου 2010 ενα κερατοφυλο μια ντοματια. η λαμπα μου ειναι 15 βατ τ8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Naskas 30 Δεκεμβρίου 2010 #5 Share 30 Δεκεμβρίου 2010 Τα πανω φυλλα πεφτουν, τα κατω, ποια? Αν ειναι τα κατω μαλλον δεν βλεπουν φως και εξασθενουν. Λιτρα, μετρησεις, ποσοτητα φυτων, λιπασματα αν ριχνεις, αλλαγες νερου, φωτογραφιες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος