kixlidatos 18 Δεκεμβρίου 2010 #1 Share 18 Δεκεμβρίου 2010 Παροτι οι δασκαλοι της Αφρικης, Κυριοι Καρυδας,Γεωργιου,Διας,Δημητριος και αλλοι πολλοι,μου ειπαν οτι εχω λαθος συνθεση ψαριων και λογο τροφης,δεν προλαβα να την αλλαξω και μου πεθανε η αλονοκαρα εξ αιτιας Malaw Bload.Ειχα διαβασει τι ηταν αλλα δεν του εδωσα την πρεπουσα σημασια,γιατι κατοπιν των πολλων συμβουλων απο τους δασκαλους της Αφρικης ,ηταν το πρωτο ενυδρειο μου που δεν ειχα ποτε απωλεια ψαριου,και γιαυτο στεναχωρεθηκα πολλυ. Λογο απειριας μου νομισα οτι ηταν μπουκωμενη και γιαυτο δεν ετρωγε.Εβλεπα οτι κατι δεν παει καλα,αλλα που να φανταστω οτι ηταν Malaw Bload. Ειμαι βεβαιος οτι ειναι αυτη η αρωστια ,γιατι χθες που μου πεθανε και την εβγαλα εξω ηταν η κοιλια της πρησμενη,και οταν της την ανοιξα βγηκε εξω ,κατι σαν ασπρη λασπη,που προφανως ηταν τα διαλυμενα εντερα της,και βρωμαγε πολλυ.Να κανω και λιγο μπλακ χιουμορ.Ξερω καλα τα εντοσθια των ψαριων γιατι τρωμε πολλυ ψαρι ,και τα καθαριζω παντα εγω . Αν και τωρα για μενα ειναι περιοδος διακοπων και δεν εχω συχνη επαφη με την υπεροχη παρεα σας,θεωρησα καλο να το δημοσιευσω το δυσαρεστο θεμα μου,για να το μαθουν οι νεοι Αφρικανοι,και να ακουν τους δασκαλους της Αφρικης,και να κανουν αυτα που λενε,και οχι του κεφαλιου τους. Και τωρα για να αλλαξω και το κλιμα λιγο. Αδελφια Αφρικανοι,εχω τα κατωθι ψαρια και θελω να μου πειτε ποια ταιριαζουν μεταξυ τους καταρχην διατροφηκα.Ξερετε ειμαι καινουργιος στην Αφρικη και δεν εχω ξεπερασει το συνδρομο της ποικιλιας,χρωματων,και ποσοτητων των ψαριων,γιαυτο δεν ειμαι ετοιμος ακομη να στησω,βιοτοπικα το τελειο ενυδρειο,αλλα στο τελος αυτου του δρομου θελω να καταληξω στης φροντοζες.Αλλα οχι τωρα. Labidocromis yellow Labidocromis hongi (μαλλον) Maigano Scianochromis fryeri Placidochromis phenochilus mdoka Aulonocara red ruby (νομιζω) Borley Venustus Frondoza Cyrtocara morii Cynodontis (3 ατομα). Σας ευχαριστω εκ των προτερων. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 18 Δεκεμβρίου 2010 #2 Share 18 Δεκεμβρίου 2010 Labidocromis yellow--- >mbuna(αν και κυρια διατροφη του δεν ειναι η αλγη,αλλα διαφορα καρκινοειδη και μικροοργανισμοι,που ζουν και τρεφονται μεσα στην αλγη) Labidocromis hongi (μαλλον)---->mbuna Maigano---->mbuna Scianochromis fryeri---->Hap Placidochromis phenochilus mdoka----->Hap Aulonocara red ruby (νομιζω)---->peacock Borley---->Hap Venustus---->Hap Frondoza---->Tanganyika(διατροφη Haps) Cyrtocara morii----->Hap(εχει παρατηρηθει πως κυρια τροφη του ειναι η αλγη) Cynodontis (3 ατομα). Σας ευχαριστω εκ των προτερων. Kαλημερα Το να χασουμε καποια στιγμη ενα ψαρι,δυστυχως ειναι κι αυτο μεσα στο χομπυ,οποτε χαλαρωνουμε και κοιταμε εμπρος,προσπαθωντας απλα να βελτιωσουμε καποια κατασταση αν χρειαζεται. Διαβασε τα χρωματισμενα,και αποφασισε τι θα σου αρεσε περισσοτερο να διατηρησεις,σκεψου το,και οτι αλλο χρειαστεις,ξερεις πως εδω ειμαστε Link to comment Share on other sites More sharing options...
kixlidatos 18 Δεκεμβρίου 2010 Author #3 Share 18 Δεκεμβρίου 2010 Kαλημερα Το να χασουμε καποια στιγμη ενα ψαρι,δυστυχως ειναι κι αυτο μεσα στο χομπυ,οποτε χαλαρωνουμε και κοιταμε εμπρος,προσπαθωντας απλα να βελτιωσουμε καποια κατασταση αν χρειαζεται. Διαβασε τα χρωματισμενα,και αποφασισε τι θα σου αρεσε περισσοτερο να διατηρησεις,σκεψου το,και οτι αλλο χρειαστεις,ξερεις πως εδω ειμαστε Το ξερω Δια,και σας ευχαριστω ολους εσας. Να κανω και αλλη μια ερωτηση.Αν καρατησω μονο τα Ηαρ και τα εμπλουτισω με μερικες θηλυκες,θα ηταν ανεκτα βιωσημο το ενυδρειο μου¨? Γιατι τα ψαρακια μου ακομα ειναι μικρα και νομζω οτι ετσι μπορω να βγαλω και την επομενη σεζον. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 18 Δεκεμβρίου 2010 #4 Share 18 Δεκεμβρίου 2010 Το ενυδρειο σου ειναι 600 λιτρα..........καθολου ευκαταφρόνητος ογκος νερου Αν εχεις δυνατοτητα να δωσεις τα μπουνα,και να βρεις θηλυκες για τα ειδη που θα κρατησεις,κανε το. Θα δεις και μονος οτι το αποτελεσμα θα ειναι καλυτερο. Με τις φροντοζες τι θα κανεις; Link to comment Share on other sites More sharing options...
PRINCE 18 Δεκεμβρίου 2010 #5 Share 18 Δεκεμβρίου 2010 ...θεωρησα καλο να το δημοσιευσω το δυσαρεστο θεμα μου,για να το μαθουν οι νεοι Αφρικανοι,και να ακουν τους δασκαλους της Αφρικης,και να κανουν αυτα που λενε,και οχι του κεφαλιου τους. Βασίλη αρχικά λυπάμαι για το ψάρι!!! Το παραπάνω που έγραψες είναι σωστό και πιστεύω οτι όσα λέγονται είναι για να βοηθηθούν τα μέλη και να γλυτώσουν απο τετοια φαινόμενα, περιττό κόπο, χρόνο και χρήμα. Όσον αφορά το "δασκάλους" μην ξεχνάς πως όλοι είμαστε χομπίστες που εξακολουθούμε να μαθαίνουμε! Λάβε υπόψη τον διαχωρισμό που σου έκανε ο Διας στα ψάρια σου. Εγω αν είχα το ενυδρείο σου θα κρατούσα τα παρακάτω σε χαρέμια: Scianochromis fryeri Borley Venustus Placidochromis phenochilus mdoka Cynodontis (3 ατομα). Link to comment Share on other sites More sharing options...
kixlidatos 18 Δεκεμβρίου 2010 Author #6 Share 18 Δεκεμβρίου 2010 (edited) Το ενυδρειο σου ειναι 600 λιτρα..........καθολου ευκαταφρόνητος ογκος νερου Αν εχεις δυνατοτητα να δωσεις τα μπουνα,και να βρεις θηλυκες για τα ειδη που θα κρατησεις,κανε το. Θα δεις και μονος οτι το αποτελεσμα θα ειναι καλυτερο. Με τις φροντοζες τι θα κανεις; Γ......ο αυτες ειναι η αγαπες μου,και εχω ενα προβλημα.Αν και μου ειπαν οταν τις επερνα οτι δεν ειναι απολυτος οτι ειναι ζευγαρι,τωρα βλεπω οτι μαλλον και τα δυο ειναι αρσενικα.Αλλα ξερεις καλα οτι αυτες εχουν αργη αναπτυξη και σκεφτομαι να τις καρατησω για ενα χρονο ακομη και μετα η να το κανω μονο με φροντοζες η να κρατησω μονο Ηαρ.Και μια λυση ειναι να βαλω μαζι με τις φροντοζες 2 οικογενειες τροπεους.Αυτην την προταση την εχει κανει ο Κωστης σε καποιον φιλο και μου αρεσε πολυ.Και ερωτω,για ενα χρονο ακομη μπορω να κρατησω μαζι με τα Ηαρ και τις φροντοζες?Αφου θα τρωνε τα ιδια,ολα μαζι. Έγινε επεξεργασία 18 Δεκεμβρίου 2010 - Δίας Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 18 Δεκεμβρίου 2010 #7 Share 18 Δεκεμβρίου 2010 Γ......ο αυτες ειναι η αγαπες μου,και εχω ενα προβλημα.Αν και μου ειπαν οταν τις επερνα οτι δεν ειναι απολυτος οτι ειναι ζευγαρι,τωρα βλεπω οτι μαλλον και τα δυο ειναι αρσενικα.Αλλα ξερεις καλα οτι αυτες εχουν αργη αναπτυξη και σκεφτομαι να τις καρατησω για ενα χρονο ακομη και μετα η να το κανω μονο με φροντοζες η να κρατησω μονο Ηαρ.Και μια λυση ειναι να βαλω μαζι με τις φροντοζες 2 οικογενειες τροπεους.Αυτην την προταση την εχει κανει ο Κωστης σε καποιον φιλο και μου αρεσε πολυ.Και ερωτω,για ενα χρονο ακομη μπορω να κρατησω μαζι με τα Ηαρ και τις φροντοζες?Αφου θα τρωνε τα ιδια,ολα μαζι. Mπορεις να τις κρατησεις αν και θα ειναι απο διαφορετικο βιοτοπο,απλα καποια στιγμη θα πρεπει να διαλεξεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kixlidatos 18 Δεκεμβρίου 2010 Author #8 Share 18 Δεκεμβρίου 2010 Βασίλη αρχικά λυπάμαι για το ψάρι!!! Το παραπάνω που έγραψες είναι σωστό και πιστεύω οτι όσα λέγονται είναι για να βοηθηθούν τα μέλη και να γλυτώσουν απο τετοια φαινόμενα, περιττό κόπο, χρόνο και χρήμα. Όσον αφορά το "δασκάλους" μην ξεχνάς πως όλοι είμαστε χομπίστες που εξακολουθούμε να μαθαίνουμε! Λάβε υπόψη τον διαχωρισμό που σου έκανε ο Διας στα ψάρια σου. Εγω αν είχα το ενυδρείο σου θα κρατούσα τα παρακάτω σε χαρέμια: Scianochromis fryeri Borley Venustus Placidochromis phenochilus mdoka Cynodontis (3 ατομα). Πριγκιπα οπως εγω εχω 30 χρονον εμπειρια στον κατασκευαστικο τομεα και μπορω να συμβουλεψω για καποια πραγματα σαυτον τον τομεα,και εσεις οι δασκαλοι,αυτα που μας λετε εμεις οι νεοι αφρικανοι πρεπει να τα ακολουθουμε πιστα.Ολο το καλοκαιρι παρα κολουθησα παρα πολλα θεματα,και σε ολα αυτα τα θεματα οταν απαντουσατε εσεις οι δασκαλοι (εκτος καποιοι πολυλογαδες )ειχατε απολυτα δικιο.Φυσικα το χομπι εξελισσετε και εμπλουτιζετε.Τωρα που την επαθα και εγω οταν βλεπω νεους αφρικανους θα μιλαω για συνθεση ψαριων,γιατι εμαθα και ειδα ποσο πολυ πρεπει να υπεφερε το ψαρακι μου και ειναι κριμα. Μου εχετε πει να αλλαξω την αμμο ,την αλλαξα και ειδα την διαφορα.Θελω να πω οτι καποα πραγματα ειναι 1+1 κανουν 2........ Γιαυτο η συμβουλη σας για ολους εμας τους καινουργιους πρεπει να ειναι νομος. Να κανω και μια ερωτηση. Απο ποσα ατομα να ειναι αυτη η συνθεση ψαριων? Link to comment Share on other sites More sharing options...
PRINCE 18 Δεκεμβρίου 2010 #9 Share 18 Δεκεμβρίου 2010 Πριγκιπα οπως εγω εχω 30 χρονον εμπειρια στον κατασκευαστικο τομεα και μπορω να συμβουλεψω για καποια πραγματα σαυτον τον τομεα,και εσεις οι δασκαλοι,αυτα που μας λετε εμεις οι νεοι αφρικανοι πρεπει να τα ακολουθουμε πιστα.Ολο το καλοκαιρι παρα κολουθησα παρα πολλα θεματα,και σε ολα αυτα τα θεματα οταν απαντουσατε εσεις οι δασκαλοι (εκτος καποιοι πολυλογαδες )ειχατε απολυτα δικιο.Φυσικα το χομπι εξελισσετε και εμπλουτιζετε.Τωρα που την επαθα και εγω οταν βλεπω νεους αφρικανους θα μιλαω για συνθεση ψαριων,γιατι εμαθα και ειδα ποσο πολυ πρεπει να υπεφερε το ψαρακι μου και ειναι κριμα. Μου εχετε πει να αλλαξω την αμμο ,την αλλαξα και ειδα την διαφορα.Θελω να πω οτι καποα πραγματα ειναι 1+1 κανουν 2........ Γιαυτο η συμβουλη σας για ολους εμας τους καινουργιους πρεπει να ειναι νομος. Να κανω και μια ερωτηση. Απο ποσα ατομα να ειναι αυτη η συνθεση ψαριων? Η σύνθεση καλό θα είναι να περιλαμβάνει 1 αρσενικο - 3 θηλυκά απο το κάθε είδος! Θα έχουν πολύ χώρο για παιχνίδι και τα χαρέμια και τα μικρά οταν έρθουν με το καλό! Υ.Γ. Τον Ιανουάριο θα έρθεις?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kixlidatos 18 Δεκεμβρίου 2010 Author #10 Share 18 Δεκεμβρίου 2010 Η σύνθεση καλό θα είναι να περιλαμβάνει 1 αρσενικο - 3 θηλυκά απο το κάθε είδος! Θα έχουν πολύ χώρο για παιχνίδι και τα χαρέμια και τα μικρά οταν έρθουν με το καλό! Αυτο ειναι και το δικο μου μεγαλο προβλημα.Εδω που ειμαι ειναι πολυ δυσκολο να χαρισω ψαρακια.Αν και μου αρεσει να βλεπω μπουκωμενες,δεν ξερω τι να τα κανω μετα. Υ.Γ. Τον Ιανουάριο θα έρθεις?? Για μενα ειναι περιοδος εκθεσεων και αναγκαστηκα θα ανεβω στην ζουγκλα,δεν θελω να μενω ουτε μια μερα παραπανω στην Αθηνα,αλλα θα κανω το παν για να σας γνωρισω και απο κοντα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΩΣΤΗΣ 18 Δεκεμβρίου 2010 #11 Share 18 Δεκεμβρίου 2010 Τα περισσότερα στα είπαν ήδη οι καλοί φίλοι παραπάνω. Ο κυρ καρύδας θα σου πει μόνο να μην απογοητεύεσαι και να κάνεις ότι καλύτερο από εδώ και πέρα για τα ψάρια σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sarevock 20 Δεκεμβρίου 2010 #12 Share 20 Δεκεμβρίου 2010 Μάθε σε πιο σημείο του νερού ταΐζονται τα ψάρια που φιλοξενείς, όχι μόνο τώρα αλλά και γενικότερα στο μέλλον αν φιλοξενήσεις κι άλλα! Έχει τεράστια σημασία να ταΐζονται στο αντίστοιχο επίπεδο (βύθος, μέση, επιφάνεια) όπως στη φύση! Βέβαια το έμαθες με το χειρότερο τρόπο δυστυχώς, αλλά ξέρεις τώρα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kixlidatos 20 Δεκεμβρίου 2010 Author #13 Share 20 Δεκεμβρίου 2010 Μάθε σε πιο σημείο του νερού ταΐζονται τα ψάρια που φιλοξενείς, όχι μόνο τώρα αλλά και γενικότερα στο μέλλον αν φιλοξενήσεις κι άλλα! Έχει τεράστια σημασία να ταΐζονται στο αντίστοιχο επίπεδο (βύθος, μέση, επιφάνεια) όπως στη φύση! Βέβαια το έμαθες με το χειρότερο τρόπο δυστυχώς, αλλά ξέρεις τώρα! Δεν καταλαβα τι εννοεις.Ολα τα ψαρια μου τρωνε στην επιφανεια,μονο οι φροντοζες αργουν λιγο,αλλα μετα και αυτες του δινουν και καταλαβαινει.Μπορεις να μου το αναλυσεις καλυτερα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sarevock 20 Δεκεμβρίου 2010 #14 Share 20 Δεκεμβρίου 2010 Ένα ψάρι το οποίο τρέφεται στο βυθό και μόνο ΔΕΝ κάνει να μαζεύει αέρα τρώγοντας από την επιφάνεια γιατί αργά η γρήγορα το bloat θα σου ξαναχτυπήσει την πόρτα! Δες δηλαδή πως τρέφονται τα ψάρια σου στη φύση! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kixlidatos 20 Δεκεμβρίου 2010 Author #15 Share 20 Δεκεμβρίου 2010 Ένα ψάρι το οποίο τρέφεται στο βυθό και μόνο ΔΕΝ κάνει να μαζεύει αέρα τρώγοντας από την επιφάνεια γιατί αργά η γρήγορα το bloat θα σου ξαναχτυπήσει την πόρτα! Δες δηλαδή πως τρέφονται τα ψάρια σου στη φύση! Τοσο καιρο διαβαζω εδω μεσα ,και αυτο δεν το σκεφτηκα ποτε,και κανεις δεν το ανεφερε .Φιλε μου το βλεπω πολυ λογικο αυτο που λες ,αλλα τι μπορω να κανω γιαυτο?Αφου οι τροφες επιπλεουν πανω.Υπαρχει τροπος? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sarevock 20 Δεκεμβρίου 2010 #16 Share 20 Δεκεμβρίου 2010 Υπάρχουν διάφορα είδη τροφών π.χ. βυθιζόμενα pellets με τα οποία ταΐζω εγώ τις φροντοζες!!! Ψάξε, υπάρχουν πολλά!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kixlidatos 20 Δεκεμβρίου 2010 Author #17 Share 20 Δεκεμβρίου 2010 Υπάρχουν διάφορα είδη τροφών π.χ. βυθιζόμενα pellets με τα οποία ταΐζω εγώ τις φροντοζες!!! Ψάξε, υπάρχουν πολλά!!! Σευχαριστω πολυ.αυτες κανουν για ολα τα ψαρια που εχω η ειναι μονο για φροντοζες?Και κατι αλλο,οι συνοδοντιδες θα τις αφησουν να φανε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sarevock 20 Δεκεμβρίου 2010 #18 Share 20 Δεκεμβρίου 2010 Καλό είναι να δεις ακριβώς τις διατροφικές ανάγκες κάθε ψαριού σου! Αν μιλάμε για Synodontis multipunctatus θα τους δεις νύχτα να τρώνε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 20 Δεκεμβρίου 2010 #19 Share 20 Δεκεμβρίου 2010 Σευχαριστω πολυ.αυτες κανουν για ολα τα ψαρια που εχω η ειναι μονο για φροντοζες?Και κατι αλλο,οι συνοδοντιδες θα τις αφησουν να φανε? Κανουν για τις φροντοζες και τα haps. Οσο για τους συνοδοντιδες,κυκλοφορουν και τρεφονται περισσοτερο τη νυχτα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kixlidatos 20 Δεκεμβρίου 2010 Author #20 Share 20 Δεκεμβρίου 2010 Καλό είναι να δεις ακριβώς τις διατροφικές ανάγκες κάθε ψαριού σου! Αν μιλάμε για Synodontis multipunctatus θα τους δεις νύχτα να τρώνε! Αυτο το ειχα διαβασει αλλα οι δικημου κυκλοφορουν ολη μερα και παρα πολυ.Υποθετο οτι ειναι και ζευγαρη ,γιατι πεφτει πολυ κυνηγι.Θα το αλλαξω τωρα και θα κρατησω μονο τα Ηαρς,και τις φροντοζες.Για τα Ηαρς υπαρχει βυθιζομενη τροφη? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sarevock 20 Δεκεμβρίου 2010 #21 Share 20 Δεκεμβρίου 2010 Οι συνοδοντιδες είναι κοπαδοψαρα, θέλουν από 3 άτομα και πάνω, αν πέφτει κυνήγι πέφτει για λόγους κυριαρχίας... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kixlidatos 20 Δεκεμβρίου 2010 Author #22 Share 20 Δεκεμβρίου 2010 Οι συνοδοντιδες είναι κοπαδοψαρα, θέλουν από 3 άτομα και πάνω, αν πέφτει κυνήγι πέφτει για λόγους κυριαρχίας... Δεν το ηξερα οτι ειναι κοπαδοψαρα.Σευχαριστω πολυ για τις πληροφοριες που μου εδωσες.Ολο και κατι μαθαινω Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΩΣΤΗΣ 20 Δεκεμβρίου 2010 #23 Share 20 Δεκεμβρίου 2010 Τοσο καιρο διαβαζω εδω μεσα ,και αυτο δεν το σκεφτηκα ποτε,και κανεις δεν το ανεφερε .Φιλε μου το βλεπω πολυ λογικο αυτο που λες ,αλλα τι μπορω να κανω γιαυτο?Αφου οι τροφες επιπλεουν πανω.Υπαρχει τροπος? Για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις, να ξεκαθαρίσουμε ότι είναι άλλο πράγμα το bloat που θα πάθει ένα ψάρι, όπως πολύ σωστά ανέφερε ο Τριαντάφυλλος, που εξαναγκάζεται να τραφεί από την επιφάνεια και είναι άλλο το bloat από λάθος διατροφή. Δηλαδή και pellets να δίνεις αλλά από λάθος τροφή, πάλι πρόβλημα θα έχουν τα ψάρια σου. Επίσης να προσθέσω ότι η θέση του στόματος σε κάθε ψάρι, δείχνει και το σημείο απ'το οποίο τρέφεται. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sarevock 20 Δεκεμβρίου 2010 #24 Share 20 Δεκεμβρίου 2010 Για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις, να ξεκαθαρίσουμε ότι είναι άλλο πράγμα το bloat που θα πάθει ένα ψάρι, όπως πολύ σωστά ανέφερε ο Τριαντάφυλλος, που εξαναγκάζεται να τραφεί από την επιφάνεια και είναι άλλο το bloat από λάθος διατροφή. Ζητώ συγνώμη γιατί δεν το διευκρίνισα αυτό! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kixlidatos 20 Δεκεμβρίου 2010 Author #25 Share 20 Δεκεμβρίου 2010 Για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις, να ξεκαθαρίσουμε ότι είναι άλλο πράγμα το bloat που θα πάθει ένα ψάρι, όπως πολύ σωστά ανέφερε ο Τριαντάφυλλος, που εξαναγκάζεται να τραφεί από την επιφάνεια και είναι άλλο το bloat από λάθος διατροφή. Δηλαδή και pellets να δίνεις αλλά από λάθος τροφή, πάλι πρόβλημα θα έχουν τα ψάρια σου. Επίσης να προσθέσω ότι η θέση του στόματος σε κάθε ψάρι, δείχνει και το σημείο απ'το οποίο τρέφεται. Καλησπερα Κωστη.Ειλικρινα εως τωρα δεν ηξερα οτι κανει κακο η τροφη που ειναι στην επιφανεια.Εμαθα οτι τα ψαρια πρεπει να τρωνε αναλογα με το τι ειδος ειναι,αλλα πουθενα δεν ειδα αυτην την πληροφορια,(εγω τουλλαχιστον),και ειναι αποτι καταλαβαινω σημαντικο πραγμα να βοσκουν τα ψαρια,παρα να ρουφανε αερα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος