Crazy_Beaver 26 Ιανουαρίου 2012 Author #76 Share 26 Ιανουαρίου 2012 Μάλιστα!Εγώ ξεκίνησα με 10 τώρα έχουν περίπου διπλασιαστεί και έχω και καμια 10αριά ματάκια να παίζουν πάνω από 2 φωλιές!Για να δούμε τι θα γίνει!Βλέποντας ποσα τελικά θα μεγαλώσουν θα δώσω μερικά σε κάποια φάση! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 26 Ιανουαρίου 2012 #77 Share 26 Ιανουαρίου 2012 Πολυ ενδιαφερον.Να μας ενημερωσεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy_Beaver 26 Ιανουαρίου 2012 Author #78 Share 26 Ιανουαρίου 2012 Πολυ ενδιαφερον.Να μας ενημερωσεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy_Beaver 23 Μαρτίου 2012 Author #79 Share 23 Μαρτίου 2012 (edited) Σχετικά με τις γέννες να ενημερώσω πως τελικα τα ψάρια έχουν φτάσει περίπου τα 30 πλέον! βέβαια επειδή το ενυδρέιο πουλήθηκε και τώρα τα έχω κάπου προσωρινά μέχρι να πωληθούν και αυτά ελπίζω να μην τα αναστάτωσα!Οποιος ενδιαφέρεται για την αποικία μαζί με τα κελύφη ας επικοινωνήσει μαζί μου Έγινε επεξεργασία 1 Απριλίου 2012 - ΚΩΣΤΗΣ Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΩΣΤΗΣ 1 Απριλίου 2012 #80 Share 1 Απριλίου 2012 Αγγελίες θα παρακαλέσω να μπαίνουν μόνο στην κατηγορία των αγγελιών που υπαρχει ειδικά για αυτόν τον σκοπό και όχι εδώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy_Beaver 1 Απριλίου 2012 Author #81 Share 1 Απριλίου 2012 Αγγελίες θα παρακαλέσω να μπαίνουν μόνο στην κατηγορία των αγγελιών που υπαρχει ειδικά για αυτόν τον σκοπό και όχι εδώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος