ilouvatar 22 Μαίου 2011 #51 Share 22 Μαίου 2011 Καλώς ήλθαν!!! Να τα χαίρεσαι φίλε μου! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bartemderas 26 Μαίου 2011 #52 Share 26 Μαίου 2011 Επιτέλους έχω μικροσκοπικούλια μέσα στο ενυδρείο.Δοκίμασα να τα βγάλω φώτο αλλά δεν γίνεται!!!!!!!! μπράβο!!! Επιτέλους! στην αρχή μπορεί να σου φάινεται ότι έχεις 2-3 αλλά συνήθως είναι περισσότερα. τι ταϊζεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy_Beaver 26 Μαίου 2011 Author #53 Share 26 Μαίου 2011 μπράβο!!! Επιτέλους! στην αρχή μπορεί να σου φάινεται ότι έχεις 2-3 αλλά συνήθως είναι περισσότερα. τι ταϊζεις? Έλα παππού! Μέχρι στιγμής έχω μετρήσει 7-8, δεν ξέρω αν είναι παραπάνω! Από τροφές δίνω tropical tanganyika tropical spirulina forte Και αποτ τις 6 του μήνα δίνω και ocean nutricion omni flakes και 2 φορές την εβδομάδα ρίχνω ή myssis ή krill ή ciclid mix όλες της ocean nutricion! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bartemderas 30 Μαίου 2011 #54 Share 30 Μαίου 2011 Έλα παππού! Μέχρι στιγμής έχω μετρήσει 7-8, δεν ξέρω αν είναι παραπάνω! Από τροφές δίνω tropical tanganyika tropical spirulina forte Και αποτ τις 6 του μήνα δίνω και ocean nutricion omni flakes και 2 φορές την εβδομάδα ρίχνω ή myssis ή krill ή ciclid mix όλες της ocean nutricion! ωραία. εύχομαι τα καλύτερα. αν αποφασίσεις να παράγεις αρτέμια, μη διστάσεις να ρωτήσεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy_Beaver 26 Οκτωβρίου 2011 Author #55 Share 26 Οκτωβρίου 2011 Σαν πολύ καιρός να πέρασε χωρίς να βάλω καμιά φώτο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 26 Οκτωβρίου 2011 #56 Share 26 Οκτωβρίου 2011 Βαλε και μια ολου του ενυδρειου Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy_Beaver 26 Οκτωβρίου 2011 Author #57 Share 26 Οκτωβρίου 2011 Βαλε και μια ολου του ενυδρειου LOL! Δεν έβγαλα χθες που τραβούσα! Γενικά και αυτό το ενυδρείο πλησιάζει στην αναβάθμισή του μιας και είναι το πρώτο ενυδρείο που είχα και είναι αρκετά ταλαιπωρημένο!Το βλέπω να γίνεται ή καραντίνα ή sump! Θα βγάλω το απόγευμα καμιά φώτο!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 26 Οκτωβρίου 2011 #58 Share 26 Οκτωβρίου 2011 LOL! Δεν έβγαλα χθες που τραβούσα! Γενικά και αυτό το ενυδρείο πλησιάζει στην αναβάθμισή του μιας και είναι το πρώτο ενυδρείο που είχα και είναι αρκετά ταλαιπωρημένο!Το βλέπω να γίνεται ή καραντίνα ή sump! Θα βγάλω το απόγευμα καμιά φώτο!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy_Beaver 26 Οκτωβρίου 2011 Author #59 Share 26 Οκτωβρίου 2011 Ορίστε και το FTS Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy_Beaver 1 Δεκεμβρίου 2011 Author #60 Share 1 Δεκεμβρίου 2011 Μερικές χθεσινές! Δεν ξέρω γιατί αλλά δεν μπορώ να βγάλω καλές κόντινές φώτο σε αυτό το ενυδρέιο Link to comment Share on other sites More sharing options...
PRINCE 1 Δεκεμβρίου 2011 #61 Share 1 Δεκεμβρίου 2011 Πολύ όμορφο Λουκά! Τις αλλαγες στα κελύφη τις εκανες εσύ ή τα ψάρια? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy_Beaver 1 Δεκεμβρίου 2011 Author #62 Share 1 Δεκεμβρίου 2011 Τα ψάρια αποφασίζουν για τον χώρο τους!Εγώ δεν επεμβαίνω!!!! Είχαν για περίπου μία εβδομάδα που το έιχαν κάνει εργοτάξιο, τί τα έπιασε δεν ξέρω!!!Πάντως μου αρέσει περισσότερο έτσι!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
PRINCE 1 Δεκεμβρίου 2011 #63 Share 1 Δεκεμβρίου 2011 (edited) Τα ψάρια αποφασίζουν για τον χώρο τους!Εγώ δεν επεμβαίνω!!!! Είχαν για περίπου μία εβδομάδα που το έιχαν κάνει εργοτάξιο, τί τα έπιασε δεν ξέρω!!!Πάντως μου αρέσει περισσότερο έτσι!!!! Πραγματι και εμένα!!!!! Εχεις φοβερά ψαρακια σε γλυτώσαν και απο την αλλαγη που ηθελες να κανεις! :D Έγινε επεξεργασία 1 Δεκεμβρίου 2011 - PRINCE Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy_Beaver 1 Δεκεμβρίου 2011 Author #64 Share 1 Δεκεμβρίου 2011 Πραγματι και εμένα!!!!! Εχεις φοβερά ψαρακια σε γλυτώσαν και απο την αλλαγη που ηθελες να κανεις! :D Είδες, επικοινωνούμε σε άλλο επίπεδο!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy_Beaver 23 Ιανουαρίου 2012 Author #65 Share 23 Ιανουαρίου 2012 Link to comment Share on other sites More sharing options...
theodor72 23 Ιανουαρίου 2012 #66 Share 23 Ιανουαρίου 2012 Πολύ ατμοσφαιρική φώτο!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy_Beaver 23 Ιανουαρίου 2012 Author #67 Share 23 Ιανουαρίου 2012 Πολύ ατμοσφαιρική φώτο!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy_Beaver 25 Ιανουαρίου 2012 Author #68 Share 25 Ιανουαρίου 2012 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PRINCE 25 Ιανουαρίου 2012 #69 Share 25 Ιανουαρίου 2012 Απίστευτες φάτσες!!! Να τα χαίρεσαι Λουκά! Απο γέννες πώς πάνε??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy_Beaver 25 Ιανουαρίου 2012 Author #70 Share 25 Ιανουαρίου 2012 Απίστευτες φάτσες!!! Να τα χαίρεσαι Λουκά! Απο γέννες πώς πάνε??? Γέννες, ενώ έχω για κάποιο λόγο δεν μεγαλώνουν όλα!Έχει κανείς καμια ιδέα τι μπορεί να γίνεται? Link to comment Share on other sites More sharing options...
PRINCE 25 Ιανουαρίου 2012 #71 Share 25 Ιανουαρίου 2012 Κατοπιν συζήτησης με ενα μέλος(....δεν θυμάμαι το όνομά του ) που ειχε μουλτάκια σε 60λίτρα...μου ειχε πει πως ενώ είχε γέννες συνεχώς, απο ένα σημείο και μετα ο αρσενικός δεν αφηνε ολα τα νεογένητα να μεγαλώνουν! Δηλαδή σαν να "ένιωθε" πως η αποικία του, ειχε "κορεστεί" στον συγκεκριμένο χώρο που ζούσε.... Οταν αρχισε να δίνει ψαράκια τοτε πάλι αρχισαν να μεγαλώνουν τα νεογένητα. Αν πράγματι συμβαίνει κατι τετοιο ειναι πραγματικά πολύ ενδιαφέρον! Για να δουμε αν και αλλοι συνχομπίστες εχουν αντιμετωπίσει κατι παρόμοιο.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy_Beaver 25 Ιανουαρίου 2012 Author #72 Share 25 Ιανουαρίου 2012 Για να δούμε!!!!πάντως έχω δει μικροτερα ενυδρεια με πολύ περισσότερα ψάρια απο τα δικά μου!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ 25 Ιανουαρίου 2012 #73 Share 25 Ιανουαρίου 2012 (edited) Κατοπιν συζήτησης με ενα μέλος(....δεν θυμάμαι το όνομά του ) που ειχε μουλτάκια σε 60λίτρα...μου ειχε πει πως ενώ είχε γέννες συνεχώς, απο ένα σημείο και μετα ο αρσενικός δεν αφηνε ολα τα νεογένητα να μεγαλώνουν! Δηλαδή σαν να "ένιωθε" πως η αποικία του, ειχε "κορεστεί" στον συγκεκριμένο χώρο που ζούσε.... Οταν αρχισε να δίνει ψαράκια τοτε πάλι αρχισαν να μεγαλώνουν τα νεογένητα. Αν πράγματι συμβαίνει κατι τετοιο ειναι πραγματικά πολύ ενδιαφέρον! Για να δουμε αν και αλλοι συνχομπίστες εχουν αντιμετωπίσει κατι παρόμοιο.... Κώστα σε εμένα ποτέ από τότε που μπήκαν στο ενυδρείο περίπου 60 λίτρων και συγκεκριμένα το χαρέμι μπήκε στις 11/11/2008 γεννούν και μεγαλώνουν χωρίς έλεος Έγινε επεξεργασία 25 Ιανουαρίου 2012 - ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy_Beaver 26 Ιανουαρίου 2012 Author #74 Share 26 Ιανουαρίου 2012 Κύριε Σωκράτη με πόσα ξεκινήσατε και πόσα έχεται τώρα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ 26 Ιανουαρίου 2012 #75 Share 26 Ιανουαρίου 2012 Ξεκίνησα με 5 πέντε άτομα χαρέμι ,κατά καιρούς δίνω αλλά έχω δώσει πολύ λίγα ,τώρα δεν μετρούνται είναι πολλά καi συνεχίζουν να γεννάνε και να αναπτύσσονται Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος