Crazy_Beaver 17 Δεκεμβρίου 2010 #1 Share 17 Δεκεμβρίου 2010 Μετά τα μύρια κύματα ήρθε η ώρα να παρουσιάσω και εγώ τον έναν από τους 2 βιότοπους μου! Ευχαριστώ όλους όσους βοήθησαν με οποιοδήποτε τρόπο στην υλοποίηση αυτού του project! Τα ψαράκια αγοράστηκαν από τον συγχομπίστα και μέλος Bartemderas.Ελπίζω να εγκρίνει το σπίτι των παιδιών του! Οι φώτο μπορούσαν να είναι και καλύτερες αλλά τόσο σκαμπάζουμε!!! Έχουμε και λέμε λοιπόν Γενικές Πληροφορίες Ενυδρείο: Μ&Α Συνολικά Λίτρα: 90 λίτρα Φυτά: - Ψάρια: 10 Neolamprologus Multifasciatus Φόντο: μαύρο χαρτόνι Πέτρες: ασβεστολιθηκές Βυθός: 10 κιλά αραγωνίτης & 10 κιλά χαλαζιακή άμμος Πηγές φωτισμού: 1 λάμπα T8 Διάρκεια φωτισμού: 15:00-16:00 moonlight, 16:00-24:00 Τ8, 24:00-01:00 moonlight Φίλτρανση: SUN SUN SEN HW-302 με Eheim Ehfimech, σφουγκάρι, siporax και filterwool Θέρμανση/ Ψύξη: Hydor 300 W εξωτερικός Αλλαγές νερού: 30% ανά 7 ημέρες Διατροφή: Tanganyika (Tropical) Spirulina (Tropical) Παράμετροι pH: 8.2 Γενική σκληρότητα (GH): 12 Ανθρακική σκληρότητα (ΚΗ): 18 Αμμωνία (ΝΗ3): 0 Νιτρώδη (ΝΟ2): 0 Νιτρικά (ΝΟ3): 0 Μέση Θερμοκρασία (°C): 25,5C° Φωτογραφίες: ΑΛΜΠΟΥΜ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 17 Δεκεμβρίου 2010 #2 Share 17 Δεκεμβρίου 2010 Ομορφος κοχυλοτοπος Να τα χαιρεσαι Link to comment Share on other sites More sharing options...
PRINCE 18 Δεκεμβρίου 2010 #3 Share 18 Δεκεμβρίου 2010 Μια χαρά εγινε!Καλες γέννες!!! Μπορεις να χρησιμοποιήσεις την φόρμα για νακάνεις παρασίση του ενυδρείου σου στο θεματικό "Ενυδρεία μελών" Ελπίζουμε να δούμε και κάποιο βιντεάκι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ 18 Δεκεμβρίου 2010 #4 Share 18 Δεκεμβρίου 2010 Πολύ καλο έγινε κάνε την πλήρη παρουσίαση όπως σου είπε και ο PRINCE.Μια ερώτηση μονο η πλάτη είναι βαμμένη; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy_Beaver 19 Δεκεμβρίου 2010 Author #5 Share 19 Δεκεμβρίου 2010 Σας ευχαριστώ όλους Κύριε Σωκράτη στην πλάτη έχει μπει χαρτόνι. θα αφήσω να περάσει λίγος καιρός και θα επανέλθω με νέες φώτο και θέμα στην σωστή κατηγορία! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy_Beaver 20 Δεκεμβρίου 2010 Author #6 Share 20 Δεκεμβρίου 2010 Επειδή το πρώτο λινκ δεν δουλεύει νέο εδώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ 20 Δεκεμβρίου 2010 #7 Share 20 Δεκεμβρίου 2010 Σας ευχαριστώ όλους Κύριε Σωκράτη στην πλάτη έχει μπει χαρτόνι. θα αφήσω να περάσει λίγος καιρός και θα επανέλθω με νέες φώτο και θέμα στην σωστή κατηγορία! Φαίνεται πολύ ωραίο και δημιουργεί βάθος ,όταν πιάσει άλγες θα γίνει ακόμα καλύτερο Link to comment Share on other sites More sharing options...
bartemderas 20 Δεκεμβρίου 2010 #8 Share 20 Δεκεμβρίου 2010 Εύγε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΩΣΤΗΣ 25 Δεκεμβρίου 2010 #9 Share 25 Δεκεμβρίου 2010 Εξαιρετικός ο βιότοπος των Multies. Έδωσες στα ψάρια τον χώρο που τους αξίζει και θα σε αποζημιώσουν με την συμπεριφορά τους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 1 Ιανουαρίου 2011 #10 Share 1 Ιανουαρίου 2011 Εξαιρετικός ο βιότοπος των Multies. Έδωσες στα ψάρια τον χώρο που τους αξίζει και θα σε αποζημιώσουν με την συμπεριφορά τους. Αυτο ειναι απολυτα σιγουρο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy_Beaver 29 Απριλίου 2011 Author #11 Share 29 Απριλίου 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kixlidatos 29 Απριλίου 2011 #12 Share 29 Απριλίου 2011 Ομορφιες.Να το χαιρεσαι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy_Beaver 29 Απριλίου 2011 Author #13 Share 29 Απριλίου 2011 μερικές ακόμα!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
MIHALHS 29 Απριλίου 2011 #14 Share 29 Απριλίου 2011 Πολύ καλό! Έχεις προσθέσει λίγες πέτρες; Πολύ κοχύλι πάντως Link to comment Share on other sites More sharing options...
Γιωργος guppy 29 Απριλίου 2011 #15 Share 29 Απριλίου 2011 Πολυ ωραιο το στησιμο σου.Απο τις μικρες κιχλιδες ειναι κατα την γνωμη μου τα πιο ωραια ψαρακια Link to comment Share on other sites More sharing options...
ilouvatar 29 Απριλίου 2011 #16 Share 29 Απριλίου 2011 πολύ όμορφο! πραγματικά πολύ κοχύλι... όπως πρέπει για έναν μουλτοβιότοπο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy_Beaver 30 Απριλίου 2011 Author #17 Share 30 Απριλίου 2011 Σας ευχαριστώ όλους!!! @ MIHALIS Προστέθηκαν λίγες πέτρες ακόμα όταν έγινε και μία μικρή μετακόμιση του ενυδρείου.Τώρα το έχω στο υπνοδωμάτιο και το χαζεύω στο κρεβάτι πριν κοιμηθώ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
karrot 30 Απριλίου 2011 #18 Share 30 Απριλίου 2011 Πολυ ωραιο το στησιμο σου.Απο τις μικρες κιχλιδες ειναι κατα την γνωμη μου τα πιο ωραια ψαρακια για μένα είναι τα Neolamprologus similis ωραίο και αυτό το ενυδρείο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 30 Απριλίου 2011 #19 Share 30 Απριλίου 2011 πολύ όμορφο! πραγματικά πολύ κοχύλι... όπως πρέπει για έναν μουλτοβιότοπο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΩΣΤΗΣ 30 Απριλίου 2011 #20 Share 30 Απριλίου 2011 Συμφωνώ με τους φίλους παραπάνω. Ιδανικό στήσιμο για multies, να το χαίρεσαι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy_Beaver 30 Απριλίου 2011 Author #21 Share 30 Απριλίου 2011 Σας ευχαριστώ όλους! @ karrot Όντως πολύ όμορφα τα similis! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sarevock 30 Απριλίου 2011 #22 Share 30 Απριλίου 2011 Όμορφα, απλά και... φυσικά! Μπράβο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy_Beaver 4 Μαίου 2011 Author #23 Share 4 Μαίου 2011 Επειδή προβληματίζομαι με το γεγονός ότι μετά από 4 μήνες δεν υπάρχει γέννα έκανα ένα διάγραμα με τον πληθυσμό του ενυδρείου αυτή την στιγμή και πώς έχει κατανεμηθεί σύμφωνα με τα όσα σκαμπάζω.Ξέρω ότι η αναλογία 1 προς 1 δεν είναι ιδανική αλλά τα ψάρια τα είχα πάρει μικρά και έτσι μου έκατσαν. Όλες οι θυληκές αλλά περισσότερο αυτές που βρίσκονται στις 2 άκρες φαίνεται να προσκαλούν τους αρσενικούς για φικι φικι αλλλά αυτοί δεν. Πιστεύεται ότι με αυτή την αναλογία έχω καμία πιθανότητα να δώ γέννα η μπά; Link to comment Share on other sites More sharing options...
PRINCE 4 Μαίου 2011 #24 Share 4 Μαίου 2011 Επειδή προβληματίζομαι με το γεγονός ότι μετά από 4 μήνες δεν υπάρχει γέννα έκανα ένα διάγραμα με τον πληθυσμό του ενυδρείου αυτή την στιγμή και πώς έχει κατανεμηθεί σύμφωνα με τα όσα σκαμπάζω.Ξέρω ότι η αναλογία 1 προς 1 δεν είναι ιδανική αλλά τα ψάρια τα είχα πάρει μικρά και έτσι μου έκατσαν. Όλες οι θυληκές αλλά περισσότερο αυτές που βρίσκονται στις 2 άκρες φαίνεται να προσκαλούν τους αρσενικούς για φικι φικι αλλλά αυτοί δεν. Πιστεύεται ότι με αυτή την αναλογία έχω καμία πιθανότητα να δώ γέννα η μπά; Μπορει να μην εχουν ωριμάσει ακομα σεξουαλικά! Υπομονή, δεν νομίζω πως αυτός είναι λόγος για να μην ζευγαρωσουν. Ταϊσε κατεψυγμένη τροφη και στις αλλαγές ριχνε λίγο την θερμοκρασια του νερού! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 4 Μαίου 2011 #25 Share 4 Μαίου 2011 Μπορει να μην εχουν ωριμάσει ακομα σεξουαλικά! Υπομονή, δεν νομίζω πως αυτός είναι λόγος για να μην ζευγαρωσουν. Ταϊσε κατεψυγμένη τροφη και στις αλλαγές ριχνε λίγο την θερμοκρασια του νερού! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος