silver dollar 16 Σεπτεμβρίου 2006 #1 Share 16 Σεπτεμβρίου 2006 ΓΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!! ΕΠΙΣΤΡΕΦΩ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑ 4 ΕΝΥΔΡΕΙΑ ΣΤΗΝ ΜΥΚΟΝΟ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΜΟΥ ΘΗΤΕΙΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΜΕΙΝΗ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ.ΑΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΞΙΟΛΟΓΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΕΠΑΡΧΙΑ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΠΑΩ ΠΑΛΙ ΟΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΛΩΣ ΣΑΣ ΒΡΗΚΑ Link to comment Share on other sites More sharing options...
kouzman 16 Σεπτεμβρίου 2006 #2 Share 16 Σεπτεμβρίου 2006 (edited) Καλωσόρισες στο Aquazone! Σου εύχομαι καλή αρχή (αν και παλιός)! Στον τομέα των καταστημάτων έχεις την δυνατότητα να θέσεις τα ερωτήματα σου απευθείας στις επιχειρήσεις! http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showforum=102 Καλή συνέχεια! Έγινε επεξεργασία 16 Σεπτεμβρίου 2006 - kouzman Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manogr 16 Σεπτεμβρίου 2006 #3 Share 16 Σεπτεμβρίου 2006 Καλως Ηρθες Silver Dollar....οι Κυκλαδες σκιζουν Ο στρατος ειναι ενα πολυ συνηθες εμποδιο στο χομπι...και εγω τοτε σταματησα την ενασχοληση μου για καποια χρονια...αλλα τελικα ολοι επιστρεφουν Link to comment Share on other sites More sharing options...
silver dollar 16 Σεπτεμβρίου 2006 Author #4 Share 16 Σεπτεμβρίου 2006 ευχαριστω για το ενδιαφερον σας τα λεμε συντομα me fotos !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
AquaBoy 16 Σεπτεμβρίου 2006 #5 Share 16 Σεπτεμβρίου 2006 Καλωςηρθες στο AquaZone!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dartman 16 Σεπτεμβρίου 2006 #6 Share 16 Σεπτεμβρίου 2006 WELCOME to AQUAZONE φιλε silver dollar ... Καλη διαμονη .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΨΑΛΤΗΣ ΝΙΚΟΣ 16 Σεπτεμβρίου 2006 #7 Share 16 Σεπτεμβρίου 2006 Καλως όρισες στο forum και στα παλιά, αγαπητέ Φίλε silver dollar! Εύχομαι να ανακτήσεις σύντομα το χαμένο έδαφος, Link to comment Share on other sites More sharing options...
ioannis1 16 Σεπτεμβρίου 2006 #8 Share 16 Σεπτεμβρίου 2006 Καλως ηρθες στην παρεα μας Καλη συνεχεια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος