Jump to content

Αγορασα γατο!

irongud

Recommended Posts

τον πηρα απο το μαγαζι ωκεανος στη δαφνη. το ονομα που τον ειχαν ηταν Ancistrus tamboensis. κοιταξτε τον οι "γατοφιλοι" και μου λετε αν ειναι οντως αυτος. παντως ειναι ενας κακασχημος κουκλος!

post-31632-1292593505_thumb.jpgpost-31632-1292593519_thumb.jpg

οταν μου ειπε tamboensis αυτοματα μπηκα και τον ειδα κι εγω. οχι δε μπορω να πω οτι μοιαζει. ο δικος μου ειναι πιο σκουροχρωμος και εχει αλλο στομα.

και το αστειο ειναι πως μου εδειξε κι εναν αλλον πιο σκουρο ακομα με ελαχιστες βουλες πολυ πιο χοντρο κεφαλι και μου λεει κι αυτος tamboensis ειναι αλλη ποικιλια. μα δεν υποτιθεται πως η καθε ονομασια ανηκει σε ενα ψαρι? δεν ξερω. παντως οταν μου το ειπε απο το τηλ και τον ειδα δε μου αρεσε ενω απο κοντα ειναι αλλο ψαρι και ειναι κουκλος. βοηθατε ψιψινοφιλοι!

Έγινε επεξεργασία - irongud

σορρυ για το διπλο ποστ απλα δε μπορεσα να κανω επεξεργασια. κοιταζοντας προσεκτικα τα μουστακια ειναι στο ιδιο σημειο και γενικα μοιαζει. το χρωμα με μπερδευει ο δικος μου ειναι πιο σκουρος.

ναι ειναι κουκλος ο ατιμος. ειχε και αδωνι εκει πετρο. στα 35 ευρω 8-9 εκ πολυ ομορφους

Αδωνις πανω απο 2 μετρα ενυδρειο,αυτα ειναι χομπυστικα ψαρια οπως π.χ.και το Hypancistrus zebra.

petros ;)

χαχα εννοειται θυμηθηκα τον δικο σου γιαυτο στο ειπα. που να το βαλω το κτηνος στο 50αρακι?

ορεος ο Ancistrus tamboensis και νατον χερεσαι. αν και νομιζω οτι μιαζη τοσο πολυ με τον

Ancistrus triradiatus .

ερχονται μιξ στα imports απο περου και κολομβια και ποτε δεν ξερις αν εχεις το σοστο ιδος

παιδια το planetcatfish εχει και πολες λαθος φοτογραφιες μιν εισται παντα σιγουρι με το planetcatfish

εδω για http://www.l-welse.com

πιο αχιοπιστο για μενα σε φωτο

dj περιμενα πως και πως να μπεις εσυ εισαι ο γατακιας εδω. μολις τον ειδα μου φαινεται για τον Ancistrus triradiatus. κοιταξτε εδω εμενα μου φαινεται φωτοτυπια ο δικος μου

ancistrus triradiatus

Παντελη ,εχεις παθει πλακα με το ενυδρειο σου?Στο μεγαλο τι θα παθεις? :

πετρος B);)

απο την εμπιρια μου που εχω στο ιδος τα νερα ειναι ανιχτοχρομα, και οσο μεγαλονουν σκουρενουν.και τα δυο ιδοι εχουν πολυ μεγαλα μουστακια τα αρσενικα .

αλα του triradiatus τα θηλικα ειχουν μεγαλιτερα μουστακια

απο το κανονικο.

ολα τα ιδοι Ancistrus οι ενιλικες θηλικες εχουν μουστακια μικρα

γυρο απο το προσοπο ,και δυο λιγο πιο μεγαλα στο κεντρο σαν αντενες.

Τα ancistrus mou L-144 L-183 L-107 L-349 L-267 L-180 L-071 L-338 L-??

τοτε dj πρεπει να ειναι ο tamboensis. οι θυληκες που ειχε εκει ειχαν κοντα μουστακια δε τις μπερδευες με αρσενικους.

ασε πετρο.... βαρδα μονο μη βρεθει κανα ενυδρειο τσαμπα στα λιτρα που θελω γιατι μονο αν ειναι να το πληρωσω θα το κανω πραγματικα στο χρονο που πρεπει. αν μου κατσει το γυαλι τωρα καταστραφηκα... θα βαζω corydoras να τρωνε τα κακα της κορης μου γιατι λεφτα για παμπερς δε θα εχω...

ορεος ο Ancistrus tamboensis και νατον χερεσαι. αν και νομιζω οτι μιαζη τοσο πολυ με τον

Ancistrus triradiatus .

ερχονται μιξ στα imports απο περου και κολομβια και ποτε δεν ξερις αν εχεις το σοστο ιδος

B)

να τον χαίρεσαι είναι κούκλος ;)

Έγινε επεξεργασία - south

τωρα δεν εχω χωρο για θυληκα.

εχω μια ερωτηση ομως. απο την ωρα που τον εβαλα την περναει συνεχεια κρυμμενος κατω απο τη ριζα που εχω μεσα. μερικες φορες βγαινει αλλα αν τυχον τον παρω χαμπαρι και παω να τον χαζεψω με βλεπει αμεσως αν και προσεχω να μην παω πολυ κοντα, και κρυβεται παλι. αυτη ειναι συμπεριφορα νεου ψαριου και θα "ξεψαρωσει" η θα ειναι παντα ετσι ντροπαλος? εχω που εχω τα δυο kuhli που δεν βλεπω ποτε, αν κρυβεται και ο γατος μονιμα την κατσαμε! ;)

Είναι εκ φύσεως ντοπαλά και αρέσκονται στο χαμηλο φώς...

Βέβαια έχω μερικά που είναι συνεχώς μπροστά αλλά θεωρώ είναι εξέρεση ;)

ΜΑΘΕ το κολπο.

Θα παρεις χαπια για πλεκο.Θα πετας 1 πρωι ,μεσημερι,βραδυ.ΘΑ ΤΟ ΚΟΒΕΙΣ στα δυο και θα τα πετας απεναντι το ενα απο το αλλο.Θελει δεν θελει θα παει να τα φαι και ετσι σιγα-σιγα θα βγαινει και το πρωι.Παντως θα περνα πολλες ωρες κατω απο ξυλο.Αν δεν εχεις ΠΡΕΠΕΙ να παρεις.(ξυλο)

πετρος ;)

Σε καμία περίπτωση Tamboensis....Είναι πολύ "κοντά" στον Ancistrus Triradiatus ;)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...