Jump to content

Δισκοι που δεν τρωνε!!!

mimisrx8

Recommended Posts

εχω δυο δισκακια μικρα εδω και 20 μερες,αλλα δεν μου τρωνε καθολου.τους εχω δωσει και κατεψηγμενη τροφη και tetra bits αλλα τιποτα!

Βοηθηστε λιγο ρε παιδια!

Tι τροφες δινεις εκτος απο αυτες???Σε ποσα λιτρα ενυδρειο ειναι???Ποιες ειναι οι τιμες στο ενυδρειο σου???Εχεις αλλα ψαρια μεσα μαζι με τα δισκακια???Βαλε μια φοτο του ενυδρειου σου και απο τα δισκακια. ;)B)

Το ενυδρειο ειναι 400Λ της juwel με αρκετα φυτα μεσα και δυο φιλτρα,τι δικο του που στον πατο εχω βαλει siporax και ενα εξωτερικο της sera με uv.

PH:6,6 KH:6d GH:>7d mg3:0 mg2:0

Τους εχω με 60 neon,6 γατοψαρα και 2 γλυφτες μικρους.Στα neon δινω sera vipan (φυλαρακια) και στα υπολοιπα ταμπλετιτσες για γλυφτες!

Μηπως θα μπορουσες να βοηθησεις και λιγο με τις foto,πως θα τις ανεβασω?

Έγινε επεξεργασία - mimisrx8

Bαλε μια φωτο απο τα ψαρια σου.Σε τι θερμοκρασια εισαι τωρα?

Η θερμοκρασια ειναι στους 29 βαθμους.

foto αυτη την στιγμη δεν μπορω να βαλω,αλλα μεχρι αυριο θα εχω βαλει!

παντως τα δισκακια φαινονται υγειεστατα!

Έγινε επεξεργασία - mimisrx8

Μονο 2 ειναι μεσα? Ανεβασε κανα δυο βαθμους για αρχη. Θα βαλεις κι αλλους? Κρυψωνες τους εχεις?

Κοιτα και φωτο να βαλεις δεν θα φανει τιποτα,εκτος αν τα δισκια ειναι μαυρισμενα απο καποια ισως ασθενεια ή αδυνατισμενα απο την ασυτια. Μαγοι δεν ειμαστε να σου πουμε τι ακριβως μπορει να εχουν τα ψαρια σου και δεν τρωνε ,γι αυτο και οι προλαλησαντες σου κανουν ερωτησεις μηπως και καταλαβουν κατι απο τις απαντησεις σου...

εγω θα σε ρωτησω το αλλο...Εσενα παει καπου το μυαλο σου γιατι μπορει να μην τρωνε;;;εχεις παρατηρησει κατι περιεργο;;;οταν τα πηρες ετρωγαν;;τα ειχες δει να τρωνε;;σε τι συνθηκες ζουσαν πριν τα παρεις;;;

Το ίδιο έπαθα κι εγώ

Ρώτησε το μαγαζί τι τα τάιζε . Τα δικά μου τα τάιζε μόνο μοσχαροκαρδιά

Μετά από 15 ημέρες αρχισαν να τρώνε φυλλαράκι Omega one first flake (μόνο αυτό!!)

Εμαθα τι ετρωγαν στο μαγαζι που τα πηρα και σημερα ειδα τον εναν να τρωει απο κατω!

Σας ευχαριστω ολους παιδια!

Εμαθα τι ετρωγαν στο μαγαζι που τα πηρα και σημερα ειδα τον εναν να τρωει απο κατω!

Σας ευχαριστω ολους παιδια!

Είχα παρόμοιο πρόβλημα με μικρά δισκάκια και παρατήρησα ότι τους έφταιγε το μέγεθος των tetra discus bits. Οπότε και άρχισα και τα έσπαγα σε ακόμα πιο μικρά και έτρωγαν κανονικά. Πλέον τα έχω κάτι λιγότερο από μήνα και τρώνε κανονικά.

Τις περισσότερες φορές τα καινούρια δισκάκια αργούνε να φάνε,

είχα δίσκο που έφαγε μετά από 3 εβδομάδες (χωρίς να φταίει η τροφή) ;) ,

εάν οπτικά η γενική εικόνα του δίσκου είναι καλή, δεν υπάρχει λόγος πανικού B)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...