Jump to content

Άμμος για φυτά

kostasg

Recommended Posts

Παιδιά θέλω να βάλω στο καινουργιο μου ενυδρείο άμμο λευκή και θέλω να βάλω και λίγα φυτά κανένα echinodorus καμία anubia όχι πολλά φυτά αλλά δεν ξέρω αν κάνει για τα φυτά η άμμος. ;) Κάνει να βάλω ταμπλέτες για τις ρίζες?

Καλη ειναι η αμμος αρκει να μην ειναι ψικη σαν πουδρα. Ενα φινο λεπτοκοκκο χαλικη με ταμπλετες που να διαλυονται ειναι μια χαρα...

Ριξε μια ματια σε αυτο: http://www.aquazone.gr/forums/index.php?sh...amp;#entry64876

Θα το βρεις πολυ κατατοπιστικο..... Διαβασετο λεπτομερος και πες μας... ;)

Παιδιά θέλω να βάλω στο καινουργιο μου ενυδρείο άμμο λευκή και θέλω να βάλω και λίγα φυτά κανένα echinodorus καμία anubia όχι πολλά φυτά αλλά δεν ξέρω αν κάνει για τα φυτά η άμμος. B) Κάνει να βάλω ταμπλέτες για τις ρίζες?

Μια χαρά είναι η άμμος! ;)

Εγώ στο ενυδρείο μου έχω την carat 6. Και αν θες, μπορείς να βάζεις (σπάνια) και τανπλέτες στις ρίζες των φυτών σου.

Καλη ειναι η αμμος αρκει να μην ειναι ψικη σαν πουδρα. Ενα φινο λεπτοκοκκο χαλικη με ταμπλετες που να διαλυονται ειναι μια χαρα...

Γιατί να μην είναι ψιλή? Τι πρόβλημα θα έχει?

ποια είναι η καλύτερη μάρκα σε άμμο?

Decoline carat 6 ==> 17 ευρώ το πεντόκιλο

Ακριβή μεν αλλά είναι πραγματικά απίστευτη.

Οι εχινόδοροι σίγουρα θα χρειαστούν και θα βοηθηθούν από καμιά ταμπλέτα δίπλα στη ρίζα τους, γιατί είναι φυτά που τρέφονται κυρίως με τις ρίζες τους και θέλουν πλούσιο υπόστρωμα. Ιδιαίτερα βέβαια σε καινούργιο ενυδρείο!

Δες και εδώ : Φυτεμένο ενυδρείο και βυθός

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...