Jump to content

το πρωτο μου ενυδρειο!!!!καλως σας βρηκα!!!!!

titina21

Recommended Posts

γεια χαρα σε ολουσ εχθες μου εκαναν δωρο ενα ενυδρειο 30 λιτρων,συγκεκριμενα ειναι το HAILEA F30...

σημερα πηγα και αγορασα τα διακοσμιτηκα του!!!φιλοξενει ενα χρυσοψαρο και το ονομα του ειναι ΜΙΜΗΣ!!!θα θελαμε να μπουμε και εμεισ στην παρεα σασ!!!σασ βαζω και φωτογραφιεσ να μου πειτε την γνωμη σασ!!!!!!

ευχαριστω ;)B)B)

post-35360-1292520691_thumb.jpg

post-35360-1292520705_thumb.jpg

γεια χαρα σε ολουσ εχθες μου εκαναν δωρο ενα ενυδρειο 30 λιτρων,συγκεκριμενα ειναι το HAILEA F30...

σημερα πηγα και αγορασα τα διακοσμιτηκα του!!!φιλοξενει ενα χρυσοψαρο και το ονομα του ειναι ΜΙΜΗΣ!!!θα θελαμε να μπουμε και εμεισ στην παρεα σασ!!!σασ βαζω και φωτογραφιεσ να μου πειτε την γνωμη σασ!!!!!!

ευχαριστω ;)B)B)

post-35360-1292520802_thumb.jpg

post-35360-1292520816_thumb.jpg

ευχαριστω ;)B)B)

φιλε μου γεια σου να προσεχης για αρχη να μην πολυ βαζεις τα χερια σου μεσα στο νερο για να αλλαζεισ την διακοσμηση γιατι ενοχλειτε πολυ ο μιμης επισης να μετρησης τα νιτρικα σου αφου το εβαλες κιολας σε λειτουργια

φιλε μου γεια σου να προσεχης για αρχη να μην πολυ βαζεις τα χερια σου μεσα στο νερο για να αλλαζεισ την διακοσμηση γιατι ενοχλειτε πολυ ο μιμης επισης να μετρησης τα νιτρικα σου αφου το εβαλες κιολας σε λειτουργια

βασικα φιλη ειμαι οχι φιλοσ... ;)B)B) οχι δεν βαζω χερια μεσα τα εβαλα μονο μια φορα για να φτιαξω την διακοσμιση και τελοσ!!!!

Καλως όρισες και να χαίρεσαι το Μίμη.

Η όποια προσπάθειά σου να του δώσεις όσον το δυνατόν καλύτερο περιβάλον θα ανταποδωθεί στο ακέραιο απο το όμορφο ψαράκι σου.

καλως ορισες στην ομαδα μας και στο χομπι μας!

ο μιμης σου τα σπαει... σκετος κουκλος!!

θα σου προτεινα να ανοιγες ενα θεμα παρουσιαζοντας το ενυδρειο σου, στην αναλογη κατηγορια ωστε να σου αναφερουμε καποια λαθακια που εχεις κανει. λαθακια που καναμε ολοι μας. ;) το συντομοτερο δυνατο, ωστε να προλαβουμε ασχημες εξελιξεις.

και παλι καλως ορισες!

Καλώς όρισες!!! ;)

Και καλή συνέχεια…

Έχω την υποψία ότι οι οδηγίες του φίλτρου σου λένε, ή μάλλον δείχνουν, ότι το σώμα του φίλτρου πρέπει να είναι καλυμμένο με νερό. Ή τουλάχιστον εγώ αυτό κατάλαβα… B) Το σώμα μέσα στο νερό και το spray bar έξω. Οριακό το εύρος για την στάθμη της επιφάνειας, όμως πιθανόν χρήσιμο για παράλληλα σωστή λειτουργία του μοτέρ και οξυγόνωση του νερού.

Ανοιξε ένα θέμα για να πούνε κι άλλοι την γνώμη τους... B)

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...