titina21 16 Δεκεμβρίου 2010 #1 Share 16 Δεκεμβρίου 2010 γεια χαρα σε ολουσ εχθες μου εκαναν δωρο ενα ενυδρειο 30 λιτρων,συγκεκριμενα ειναι το HAILEA F30... σημερα πηγα και αγορασα τα διακοσμιτηκα του!!!φιλοξενει ενα χρυσοψαρο και το ονομα του ειναι ΜΙΜΗΣ!!!θα θελαμε να μπουμε και εμεισ στην παρεα σασ!!!σασ βαζω και φωτογραφιεσ να μου πειτε την γνωμη σασ!!!!!! ευχαριστω Link to comment Share on other sites More sharing options...
titina21 16 Δεκεμβρίου 2010 Author #2 Share 16 Δεκεμβρίου 2010 γεια χαρα σε ολουσ εχθες μου εκαναν δωρο ενα ενυδρειο 30 λιτρων,συγκεκριμενα ειναι το HAILEA F30... σημερα πηγα και αγορασα τα διακοσμιτηκα του!!!φιλοξενει ενα χρυσοψαρο και το ονομα του ειναι ΜΙΜΗΣ!!!θα θελαμε να μπουμε και εμεισ στην παρεα σασ!!!σασ βαζω και φωτογραφιεσ να μου πειτε την γνωμη σασ!!!!!! ευχαριστω Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostis274 16 Δεκεμβρίου 2010 #3 Share 16 Δεκεμβρίου 2010 γεια χαρα σε ολουσ εχθες μου εκαναν δωρο ενα ενυδρειο 30 λιτρων,συγκεκριμενα ειναι το HAILEA F30... σημερα πηγα και αγορασα τα διακοσμιτηκα του!!!φιλοξενει ενα χρυσοψαρο και το ονομα του ειναι ΜΙΜΗΣ!!!θα θελαμε να μπουμε και εμεισ στην παρεα σασ!!!σασ βαζω και φωτογραφιεσ να μου πειτε την γνωμη σασ!!!!!! ευχαριστω φιλε μου γεια σου να προσεχης για αρχη να μην πολυ βαζεις τα χερια σου μεσα στο νερο για να αλλαζεισ την διακοσμηση γιατι ενοχλειτε πολυ ο μιμης επισης να μετρησης τα νιτρικα σου αφου το εβαλες κιολας σε λειτουργια Link to comment Share on other sites More sharing options...
titina21 16 Δεκεμβρίου 2010 Author #4 Share 16 Δεκεμβρίου 2010 φιλε μου γεια σου να προσεχης για αρχη να μην πολυ βαζεις τα χερια σου μεσα στο νερο για να αλλαζεισ την διακοσμηση γιατι ενοχλειτε πολυ ο μιμης επισης να μετρησης τα νιτρικα σου αφου το εβαλες κιολας σε λειτουργια βασικα φιλη ειμαι οχι φιλοσ... οχι δεν βαζω χερια μεσα τα εβαλα μονο μια φορα για να φτιαξω την διακοσμιση και τελοσ!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stefan0s 16 Δεκεμβρίου 2010 #5 Share 16 Δεκεμβρίου 2010 Καλως όρισες και να χαίρεσαι το Μίμη. Η όποια προσπάθειά σου να του δώσεις όσον το δυνατόν καλύτερο περιβάλον θα ανταποδωθεί στο ακέραιο απο το όμορφο ψαράκι σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fisakis 16 Δεκεμβρίου 2010 #6 Share 16 Δεκεμβρίου 2010 καλως ορισες στην ομαδα μας και στο χομπι μας! ο μιμης σου τα σπαει... σκετος κουκλος!! θα σου προτεινα να ανοιγες ενα θεμα παρουσιαζοντας το ενυδρειο σου, στην αναλογη κατηγορια ωστε να σου αναφερουμε καποια λαθακια που εχεις κανει. λαθακια που καναμε ολοι μας. το συντομοτερο δυνατο, ωστε να προλαβουμε ασχημες εξελιξεις. και παλι καλως ορισες! Link to comment Share on other sites More sharing options...
prodromos100 16 Δεκεμβρίου 2010 #7 Share 16 Δεκεμβρίου 2010 Καλως ηρθατε στην παρεα μας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
maik78 16 Δεκεμβρίου 2010 #8 Share 16 Δεκεμβρίου 2010 Καλως ηρθες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 16 Δεκεμβρίου 2010 #9 Share 16 Δεκεμβρίου 2010 Link to comment Share on other sites More sharing options...
titina21 16 Δεκεμβρίου 2010 Author #10 Share 16 Δεκεμβρίου 2010 γεια σας παιδια σας ευχαριστουμε για το θερμο καλωσορισμα Link to comment Share on other sites More sharing options...
theodor72 17 Δεκεμβρίου 2010 #11 Share 17 Δεκεμβρίου 2010 Καλώς ήρθες και καλή συνέχεια !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mermaid 17 Δεκεμβρίου 2010 #12 Share 17 Δεκεμβρίου 2010 Γεια σου και από εμένα. Να χαίρεσαι το Μίμη! Link to comment Share on other sites More sharing options...
doratheexplorer 17 Δεκεμβρίου 2010 #13 Share 17 Δεκεμβρίου 2010 Καλώς όρισες!!! Και καλή συνέχεια… Έχω την υποψία ότι οι οδηγίες του φίλτρου σου λένε, ή μάλλον δείχνουν, ότι το σώμα του φίλτρου πρέπει να είναι καλυμμένο με νερό. Ή τουλάχιστον εγώ αυτό κατάλαβα… Το σώμα μέσα στο νερό και το spray bar έξω. Οριακό το εύρος για την στάθμη της επιφάνειας, όμως πιθανόν χρήσιμο για παράλληλα σωστή λειτουργία του μοτέρ και οξυγόνωση του νερού. Ανοιξε ένα θέμα για να πούνε κι άλλοι την γνώμη τους... Link to comment Share on other sites More sharing options...
titina21 18 Δεκεμβρίου 2010 Author #14 Share 18 Δεκεμβρίου 2010 DORA MOU TO EXW GEMISEI MEXRI PANW TO NERAKI TWRA PISTEVW MIA XARA THA EINAI TWRA!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Churu 18 Δεκεμβρίου 2010 #15 Share 18 Δεκεμβρίου 2010 titina21 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts