paliosdimitris 16 Δεκεμβρίου 2010 #1 Share 16 Δεκεμβρίου 2010 Μέτα απο πολύ αναμονή και αρκετό ψάξιμο έστησα τις πέτρες και τις κόλλησα με ενυδρειακή σιλικόνη. (Ο εγκέλαδος ξαναχτύπησε την προηγούμενη Κυριακή ) Οι πέτρες είναι απο τον Λούρο ποταμό. Για βυθό έχω αρραγωνίτη 50 κιλά απο 1 έως 3 μμ κοκομετρία. Ακολουθούν φωτογραφίες: Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και πολύτιμα Link to comment Share on other sites More sharing options...
PRINCE 17 Δεκεμβρίου 2010 #2 Share 17 Δεκεμβρίου 2010 (edited) Καταρχήν καλώς ήλθες στην Αφρική! Καλογέμιστο εύχομαι, εμένα μου αρέσει πολύ το στήσιμο! Περιμένουμε νεες φωτογραφίες! Έγινε επεξεργασία 17 Δεκεμβρίου 2010 - PRINCE Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 17 Δεκεμβρίου 2010 #3 Share 17 Δεκεμβρίου 2010 Ωραιο στησιμο. Για ποια ψαρια σκεφτεσαι; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vaggef 17 Δεκεμβρίου 2010 #4 Share 17 Δεκεμβρίου 2010 Ωραιο στησιμο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
billys 17 Δεκεμβρίου 2010 #5 Share 17 Δεκεμβρίου 2010 πολυ ωραιο στησιμο!!! περιμενουμε να το δουμε και γεματο Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΟΥΜΑΝ 17 Δεκεμβρίου 2010 #6 Share 17 Δεκεμβρίου 2010 και μενα μου αρεσει το στησιμο! ερωτιση... το κολισες κατω το φελιζολ? οι πετρες ειναι κολιμεννες επανω? μην σου φυγει καμια απο εκει πανω και χτυπησει κανενα διπλανο τζαμι.... καλη συνεχεια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
petran07 17 Δεκεμβρίου 2010 #7 Share 17 Δεκεμβρίου 2010 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος