zoomzoom 14 Δεκεμβρίου 2010 #1 Share 14 Δεκεμβρίου 2010 Μετα απο 4 μηνες αποτυχημενου "στρωσιματος" σε ενυδρειο 20λιτρων με εναν μονομαχο και ΦΟΥΛ αμμωνια,ψαχνωντας εδω μεσα διαπιστωσα πως "μαλλον" το φιλτρακι μου ηταν για τα μπαζα σφου ειχε δημιουργηθει ελαχιστη αποικιση βακτηριων...κ οχι για το ενυδρειο μου. Αποφασισα λοιπον να φροντισω το ενυδριακι μου βαζοντας ενα μεγαλυτερο φιλτρο με μεγαλυτερη επιφανια αποικισης μπας και... ΕΡΩΤΗΜΑ:Τα εβαλα να δουλευουν μαζι ταυτοχρονα αφου δεν εχει ικανη αποικιση ωστε να μπολιασω το παλιο στο νεο.Συνεχισω με nivitrec μια φορα την βδομαδα και quick start sera μια φορα τις 15 μερες...Παμε καλά? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pozeras13 14 Δεκεμβρίου 2010 #2 Share 14 Δεκεμβρίου 2010 μηπως ξερεις ονομασια του φιλτρου? τι βιολογικο υλικο εχεις μεσα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
zoomzoom 14 Δεκεμβρίου 2010 Author #3 Share 14 Δεκεμβρίου 2010 (edited) το καινουργιο εχει σφουγαρι το παλιο μακαρονακι της σερα (τα φιλτρα δεν ειναι επωνυμα...) Έγινε επεξεργασία 14 Δεκεμβρίου 2010 - zoomzoom Link to comment Share on other sites More sharing options...
psarouklas 14 Δεκεμβρίου 2010 #4 Share 14 Δεκεμβρίου 2010 Το ενυδρείο πόσο καιρό τρέχει με το καινούργιο φίλτρο? Έχεις μετρήσει αμμωνία? Αα και κάτι άλλο, υπάρχει quick start sera? Γιατί το έβαλα στο google, και δεν βρήκα τίποτα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
zoomzoom 15 Δεκεμβρίου 2010 Author #5 Share 15 Δεκεμβρίου 2010 http://www.sera.de/gr/produkte/suesswasser...r-biostart.html το νεο φιλτρο τρεχει παραλληλα 2 βδομαδες,αμμωνια δεν εχω μετρησει ακομα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος