olumpiakos759 13 Δεκεμβρίου 2010 #1 Share 13 Δεκεμβρίου 2010 ειχα φυγει για λιγο απο το σπιτι σπιτι γυρναω μετα απο λιγο το ειχανε κατασπαραξει οι κυχλιδες το κακομοιρο μεχρι και τα ματια του φαγανε!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
maik78 13 Δεκεμβρίου 2010 #2 Share 13 Δεκεμβρίου 2010 ειχα φυγει για λιγο απο το σπιτι σπιτι γυρναω μετα απο λιγο το ειχανε κατασπαραξει οι κυχλιδες το κακομοιρο μεχρι και τα ματια του φαγανε!!!!! Στο ειχαν επισυμανει τα παιδια αν δεν κανω λαθος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
olumpiakos759 13 Δεκεμβρίου 2010 Author #3 Share 13 Δεκεμβρίου 2010 Στο ειχαν επισυμανει τα παιδια αν δεν κανω λαθος. ναι εκει που τα πηρα ομως που ειπανε οτι ταιριαζουνε μεταξυ τους και για να σου πω την αληθεια ουτε εγω πιστευα οτι θα φανε εναν καρχαρια και επισης καταλαβα οτι δεν ειναι καρχαριας απλα μοιαζει τιποτα αλλο!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ 13 Δεκεμβρίου 2010 #4 Share 13 Δεκεμβρίου 2010 ναι εκει που τα πηρα ομως που ειπανε οτι ταιριαζουνε μεταξυ τους και για να σου πω την αληθεια ουτε εγω πιστευα οτι θα φανε εναν καρχαρια και επισης καταλαβα οτι δεν ειναι καρχαριας απλα μοιαζει τιποτα αλλο!!!! Ποιές κιχλίδες έχεις; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Freeman 13 Δεκεμβρίου 2010 #5 Share 13 Δεκεμβρίου 2010 ναι εκει που τα πηρα ομως που ειπανε οτι ταιριαζουνε μεταξυ τους και για να σου πω την αληθεια ουτε εγω πιστευα οτι θα φανε εναν καρχαρια και επισης καταλαβα οτι δεν ειναι καρχαριας απλα μοιαζει τιποτα αλλο!!!! Τα περισσότερα πετ shop έχουν καταντήσει πηγή παραπληροφόρισης Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ 13 Δεκεμβρίου 2010 #6 Share 13 Δεκεμβρίου 2010 (edited) Μετά από αυτό το συμβάν - όλοι μας στην αρχή κάναμε ανοησίες - είναι καλά να σκεφτείς σωστά ποιά ψάρια πρέπει να φιλοξενείς σύμφωνα με τις δυνατότητες του Ενυδρείου σου. Ποιές κιχλίδες έχεις ; Έγινε επεξεργασία 13 Δεκεμβρίου 2010 - ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ Link to comment Share on other sites More sharing options...
olumpiakos759 13 Δεκεμβρίου 2010 Author #7 Share 13 Δεκεμβρίου 2010 Μετά από αυτό το συμβάν - όλοι μας στην αρχή κάναμε ανοησίες - είναι καλά να σκεφτείς σωστά ποιά ψάρια πρέπει να φιλοξενείς σύμφωνα με τις δυνατότητες του Ενυδρείου σου. Ποιές κιχλίδες έχεις ; 1 venustus 2 κιτρινεσ που δεν εχω ιδεα πωσ τησ λενε και μια μπλε που παλι δεν ξερω πωσ την λενε Link to comment Share on other sites More sharing options...
olumpiakos759 13 Δεκεμβρίου 2010 Author #8 Share 13 Δεκεμβρίου 2010 οι κιτρινεσ ειναι αυτες Labidochromis caeruleus (G.Fryer, 1956) Link to comment Share on other sites More sharing options...
olumpiakos759 13 Δεκεμβρίου 2010 Author #9 Share 13 Δεκεμβρίου 2010 Τα περισσότερα πετ shop έχουν καταντήσει πηγή παραπληροφόρισης φιλαρακι συμφωνο μαζι σου μονο να πουλησουνε θελουνε τιποτα αλλο γιατι εγω ασ πουμε τουσ ρωτησα και μου λενε ναι ταιριαζουνε απολυτα τι να πω!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ 13 Δεκεμβρίου 2010 #10 Share 13 Δεκεμβρίου 2010 Αγαπητέ olumpiakos 759 τα είπαμε εδώ http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=52068 αλλά μάλλον δεν εισακουστήκαμε. Το ενυδρείο είναι 60 εκ. μήκος ; Διάβασε το λινκ που σου δίνω πιο πάνω για να σκεφτείς - θέμα που έχεις ανοίξει εσύ - και να αποφασίσεις.Αν έχεις απορίες να συνεχίσουμε την κουβέντα στην Αφρική. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΩΣΤΗΣ 13 Δεκεμβρίου 2010 #11 Share 13 Δεκεμβρίου 2010 Τα περισσότερα πετ shop έχουν καταντήσει πηγή παραπληροφόρισης φιλαρακι συμφωνο μαζι σου μονο να πουλησουνε θελουνε τιποτα αλλο γιατι εγω ασ πουμε τουσ ρωτησα και μου λενε ναι ταιριαζουνε απολυτα τι να πω!!!! Με το internet μέσα στα χέρια μας και τόσες πηγές πληροφόρησης, δεν έχουμε καμία δικαιολογία. Έχουμε πει ότι στα καταστήματα πηγαίνουμε διαβασμένοι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
olumpiakos759 13 Δεκεμβρίου 2010 Author #12 Share 13 Δεκεμβρίου 2010 Αγαπητέ olumpiakos 759 τα είπαμε εδώ http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=52068 αλλά μάλλον δεν εισακουστήκαμε. Το ενυδρείο είναι 60 εκ. μήκος ; Διάβασε το λινκ που σου δίνω πιο πάνω για να σκεφτείς - θέμα που έχεις ανοίξει εσύ - και να αποφασίσεις.Αν έχεις απορίες να συνεχίσουμε την κουβέντα στην Αφρική. οχι αυτο ειναι το δευτερο ενυδρειο το οποιο δεν το εχω δουλεψει ακομα το ενυδρειο που δουλευω ειναι 80χ30χ35 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ 13 Δεκεμβρίου 2010 #13 Share 13 Δεκεμβρίου 2010 (edited) οχι αυτο ειναι το δευτερο ενυδρειο το οποιο δεν το εχω δουλεψει ακομα το ενυδρειο που δουλευω ειναι 80χ30χ35 Δεν έχει σημασία και το μήκος αυτό των 80 εκ. και ο συνδυασμός των ψαριών ήταν μοιραίος. Το ενυδρείο αυτό είναι μικρό για όλα τα ψάρια που είχες μέσα αλλά και ασύμβατα. Αν θέλεις να ασχοληθεις με Αφρική αλλά και όποια Ηπειρο θέλεις ,χρειάζεται διάβασμα ,ερωτήσεις εδώ μέσα και υπομονή.Πολλοί φίλοι θα σε βοηθήσουν εφόσον και εσύ δείχνεις το ανάλογο ενδιαφέρον και ΄σίγουρα θα έχεις τα αναμενόμενα αποτελέσματα. Έγινε επεξεργασία 13 Δεκεμβρίου 2010 - ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ Link to comment Share on other sites More sharing options...
olumpiakos759 13 Δεκεμβρίου 2010 Author #14 Share 13 Δεκεμβρίου 2010 Δεν έχει σημασία και το μήκος αυτό των 80 εκ. και ο συνδυασμός των ψαριών ήταν μοιραίος. Το ενυδρείο αυτό είναι μικρό για όλα τα ψάρια που είχες μέσα αλλά και ασύμβατα. οσο ζουμε μαθενουμε!!!συμφωνο μαζι σου! Link to comment Share on other sites More sharing options...
theodor72 13 Δεκεμβρίου 2010 #15 Share 13 Δεκεμβρίου 2010 Μπορεί το ψάρι σου να έφυγε με άσχημο τρόπο, αλλά δες το και σαν μια ευκαιρία να φτιάξεις κάτι πολύ καλύτερο, με γνώμονα το μέγεθος του ενυδρείου σου. Και είμαι σίγουρος πως θα το ευχαριστηθείς και εσύ και τα ψαράκια σου. Ξεκίνα από την αρχή λοιπόν. Πολλές φορές μια καινούργια αρχή είναι πιο εύκολο από το να διορθώσει κάποιος κάτι στραβό Link to comment Share on other sites More sharing options...
irongud 13 Δεκεμβρίου 2010 #16 Share 13 Δεκεμβρίου 2010 Τα περισσότερα πετ shop έχουν καταντήσει πηγή παραπληροφόρισης Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ 13 Δεκεμβρίου 2010 #17 Share 13 Δεκεμβρίου 2010 Μπορεί το ψάρι σου να έφυγε με άσχημο τρόπο, αλλά δες το και σαν μια ευκαιρία να φτιάξεις κάτι πολύ καλύτερο, με γνώμονα το μέγεθος του ενυδρείου σου. Και είμαι σίγουρος πως θα το ευχαριστηθείς και εσύ και τα ψαράκια σου. Ξεκίνα από την αρχή λοιπόν. Πολλές φορές μια καινούργια αρχή είναι πιο εύκολο από το να διορθώσει κάποιος κάτι στραβό Σοφά τα λόγια του θεόδωρου ,εδώ λοιπόν θα βρείς τις πληροφορίες και φίλους που θέλουν να σε βοηθήσουν . Link to comment Share on other sites More sharing options...
olumpiakos759 13 Δεκεμβρίου 2010 Author #18 Share 13 Δεκεμβρίου 2010 Μπορεί το ψάρι σου να έφυγε με άσχημο τρόπο, αλλά δες το και σαν μια ευκαιρία να φτιάξεις κάτι πολύ καλύτερο, με γνώμονα το μέγεθος του ενυδρείου σου. Και είμαι σίγουρος πως θα το ευχαριστηθείς και εσύ και τα ψαράκια σου. Ξεκίνα από την αρχή λοιπόν. Πολλές φορές μια καινούργια αρχή είναι πιο εύκολο από το να διορθώσει κάποιος κάτι στραβό συμφωνο μαζι σου και αυτο θα κανω!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος