Jump to content

Θαλασσα κι ενυδρειο!

Recommended Posts

Καλησπερα παιδια! Ηθελα να κανω μια ερωτηση μιας και με ταλαιπωρει καιρο τωρα... Ειμαι ψαροντουφεκας εδω και 15 χρονια κι εχω δει απιστευτα πραματα εκει κατω! Ηθελα ομως να ρωτησω..σε περιπτωση που βγαλω εναν ωραιο οργανισμο κατι σαν ανεμωνες που εχουμε η κατι σπειρογραφους, κατι μικρα μαυρα ψαρακια και χιλια αλλα πραγματακια...κατα ποσο μπορουν να ζησουν σε ενα ενυδρειο με νερο που φτιαχνουμε μονοι μας?! Δλδ ενυδρειακο? και βραχο ενοειται απο τισ δικιεσ μασ θαλασσεσ!

υπάρχει η κατάλληλη κατηγορία http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showforum=33

Εγω ρωταω αν στο ηδη υπαρχον θαλασσινο μου, να βαλω εναν σπειρογραφο απο τη χαλκιδικη...Πιστευω πως θα αντεξει...

Εγω ρωταω αν στο ηδη υπαρχον θαλασσινο μου, να βαλω εναν σπειρογραφο απο τη χαλκιδικη...Πιστευω πως θα αντεξει...

το κανω εδω και χρονια αυτο,οντας κι εγω ψαροντουφεκας,οχι μονο με σπειρογραφο(που ο τελευταιος αναπαραχθηκε κιολας και τωρα εχω και το "παιδι" του),αλλα και με αλλα ασπονδυλα απο την θαλασσα του Ιονιου (και ανεμωνη ειχα βαλει,απλα τα ψαρια δεν πλισιασαν ποτε εννοειτε,και σαλιγκαρια ή ερημητες)...καλογριες τωρα δεν εβαλα ποτε γιατι δεν μου αρεσουν...ενα απο τα πρωτα ψαρακια που ειχα βαλει μαλιστα στο ενυδρειο μου ηταν ενας γονος,5-6 mm που αργοτερα μεγαλονωντας ειδα οτι ειναι λαβρακι,μεχρι που το ελευθερωσα καποια στιγμη...

εννοείς να βάλεις μεσογειακό οργανισμό σε τροπικό ενυδρείο ναι αλλά υπάρχει και η διάφορα στην αλατότητα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...