Jump to content

Και φωνη....και κορμι....

Recommended Posts

Η Κολομβία φημίζεται για τα καλά της "προϊόντα" :)

:)

xaxaxa +1

:)

Περίεργα γούστα έχεις κι εσύ... Από το ένα χάλι στο άλλο πάμε! Μη συνεχίσετε έτσι το θέμα γιατί ήδη έχω αρχίσει να βγάζω σπυριά :thumbup:

Περίεργα γούστα έχεις κι εσύ... Από το ένα χάλι στο άλλο πάμε! Μη συνεχίσετε έτσι το θέμα γιατί ήδη έχω αρχίσει να βγάζω σπυριά :thumbup:

Αν θελεις εχω κι αλλες προτασεις να σου δειξω :)

Oύτε το κορμί ούτε η φωνή...Αυτή η φατσούλα σου ξυπνάει..............

Στο 2:46 μέχρι το 2:47

όμως... Έγινε επεξεργασία - costas21

Στο 2:46 μέχρι το 2:47

όμως...

Πρέπει να είσαι λίγο πιο ακριβής με τα δευτερόλεπτα, καθότι βαδίζεις σε ένα πολύ λεπτό σκοινί μεταξύ Shakira και Καζαμπούμπου. ;)

Πρέπει να είσαι λίγο πιο ακριβής με τα δευτερόλεπτα, καθότι βαδίζεις σε ένα πολύ λεπτό σκοινί μεταξύ Shakira και Καζαμπούμπου. ;)

B)B)

Stay focused.... άσε τον καζαμπούμπου στην άκρη...μόλις φύγει η δική του η αγριόφατσα...κάπου στο τέλος του ''46 και μέχρι σχεδόν τέλος του ''47......... B)

λοιπον λοιπόν λοιπόν το έχω το έχω πήγαινε το δείκτη του ποντικιού στο 2:48 και μετά πάτα play..... ;)

Mόλις ξαναμπεί ο καζαμπούμπου στην μέση ξανά πίσω

Έγινε επεξεργασία - costas21

λοιπον λοιπόν λοιπόν το έχω το έχω πήγαινε το δείκτη του ποντικιού στο 2:48 και μετά πάτα play..... ;)

Mόλις ξαναμπεί ο καζαμπούμπου στην μέση ξανά πίσω

B)B):thumbup:

Δεν ξέρω αν αυτά τα λες για κάλυψη του προηγούμενου ποστ ή αν όντως έκανες λάθος :thumbup:

Δέν υπάρχει η φατσούλα που θέλω να βάλω γιαυτό θα βάλω κάτι παραπλήσιο... :D:wootwoot::wootwoot::rasp::D:hysterical::wootwoot::DB)B);):thumbup::thumbup::thumbup: Είναι όλα μαζί...κράξιμο θαυμασμός νεύρα μπινελίκια κτλ κτλ κτλ

Και φωνη, και κορμι, και γυναικα και τραγουδαρα και απ'ολα...................

δε βλέπετε τι έχουμε εμείς

ζηλεύετε τα ξένα

ανοίξτε τα μάτια δεν είναι μακρυά η απόλυτη σταρ

δεν ξερω αν το ενοεις,αλλα κατα την γνωμη μου υπαρχουν πολυ μεγαλεεεεεεεεςςςς διαφορες στις δυο γυναικες....δηλ κατ'εμε δεν υπαρχει μετρο συγκρισης....

Έχουμε αρχίσει να χάνουμε τη μπάλα πατριώτες σε αυτό το θέμα!!! Τα γούστα του καθενός στις γυναίκες αλλά και στη μουσική είναι σίγουρα υποκειμενικά... Αλλά επιτρέψτε μου να πω πως πέραν του υποκειμενικού, υπάρχει και η αντικειμενική αλήθεια... Και γι'αυτό νομίζω πως αρχίζουμε και χάνουμε τη μπάλα ;)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...