Husky_Jim 15 Σεπτεμβρίου 2006 #1 Share 15 Σεπτεμβρίου 2006 Χεχεχε! Μόλις εχθές πήρα την πρώτη μου DSLR φωτογραφική και μαζί με τον JDP κάναμε κάποιες δοκιμές!!!!! Η μηχανή είναι η CANON EOS 400D και μόλις εχθές ήρθε στην Ελλάδα.... Διάβασμα τώρα για να την μάθουμε!!!! Ειδού και οι φωτό: Hemidactylus Turcicus (Σαμιαμίδι) Pterophyllum Scalare (φωτό από JDP) Πώς σας φαίνονται??? *υστ.Μήπως να φτιάξουμε μιά κατηγορία για φωτογραφία....?????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
JDP 15 Σεπτεμβρίου 2006 #2 Share 15 Σεπτεμβρίου 2006 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dartman 15 Σεπτεμβρίου 2006 #3 Share 15 Σεπτεμβρίου 2006 ΚΑΛΑ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ ΕΤΣΙ ???? ΥΣ. Ή αλλιως νιοντιρι Link to comment Share on other sites More sharing options...
istellas 15 Σεπτεμβρίου 2006 #4 Share 15 Σεπτεμβρίου 2006 Και ότι ετοιμαζόμου χθες να στο πω για την 400D. Πολύ καλές κριτικές κι ας είμαι Nikonακιας Eιδικά οι πρώτες φωτό είναι φανταστικές!!! Με τι φακό/φακούς την πήρες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikitas 15 Σεπτεμβρίου 2006 #5 Share 15 Σεπτεμβρίου 2006 φοβερη ποιοτητα.... φανταζομαι η τιμη της θα ειναι ακομα πιο φοβερ(ιστικ)η! Link to comment Share on other sites More sharing options...
istellas 15 Σεπτεμβρίου 2006 #6 Share 15 Σεπτεμβρίου 2006 φοβερη ποιοτητα.... φανταζομαι η τιμη της θα ειναι ακομα πιο φοβερ(ιστικ)η! Όχι ιδιαίτερα! Το Πλαίσιο την δίνει 1000 ευρώ με τον φακό 18-55, φανταζομαι οτι μπορείς να τη βρεις και φθηνότερα από αλλού Link to comment Share on other sites More sharing options...
Husky_Jim 15 Σεπτεμβρίου 2006 Author #7 Share 15 Σεπτεμβρίου 2006 Και ότι ετοιμαζόμου χθες να στο πω για την 400D. Πολύ καλές κριτικές κι ας είμαι Nikonακιας Eιδικά οι πρώτες φωτό είναι φανταστικές!!! Με τι φακό/φακούς την πήρες? Η μηχανή είναι απίστευτη ακόμα και με τον 18-55mm φακό που έχει.Ανυπομωνώ να πάρω μεγαλύτερο! φοβερη ποιοτητα.... φανταζομαι η τιμη της θα ειναι ακομα πιο φοβερ(ιστικ)η! Η τιμή είναι αρκετά καλή για αυτό που είναι.Εγώ την πήρα από ΕΔΩ Link to comment Share on other sites More sharing options...
george hmmy 15 Σεπτεμβρίου 2006 #8 Share 15 Σεπτεμβρίου 2006 Όντως φοβερές φωτογραφίες!!! Ισάξιες της sony R1 που έχω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manogr 15 Σεπτεμβρίου 2006 #9 Share 15 Σεπτεμβρίου 2006 Διάβασμα τώρα για να την μάθουμε!!!! Πολυ καλες Δημητρη!! Φαντασου να τη μαθεις κι ολας Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zorba_The_Freak 15 Σεπτεμβρίου 2006 #10 Share 15 Σεπτεμβρίου 2006 Καλά εεε, μέχρι και τα δαχτυλικά αποτυπώματα μπορείς να αντιγράψεις από τις φωτογραφίες Πολύ καλές Link to comment Share on other sites More sharing options...
george hmmy 15 Σεπτεμβρίου 2006 #11 Share 15 Σεπτεμβρίου 2006 (edited) *υστ.Μήπως να φτιάξουμε μιά κατηγορία για φωτογραφία....?????? Ναιαιαιαιαιαιαιαιαιαιαιαιαιαι!!!! Φοβερή ιδέα!!! Έγινε επεξεργασία 15 Σεπτεμβρίου 2006 - george hmmy Link to comment Share on other sites More sharing options...
zapetros 15 Σεπτεμβρίου 2006 #12 Share 15 Σεπτεμβρίου 2006 Canon ,nikon ειναι εταιριες με χρονια προιστοριας στηνπλατη τους σιγουρα αυτη η φωτο ειναι καλη Link to comment Share on other sites More sharing options...
kouzman 15 Σεπτεμβρίου 2006 #13 Share 15 Σεπτεμβρίου 2006 Ναιαιαιαιαιαιαιαιαιαιαιαιαιαι!!!! Φοβερή ιδέα!!! Πολύ καλές φώτο! Περιμένουμε τις επόμενες! Link to comment Share on other sites More sharing options...
AquaBoy 15 Σεπτεμβρίου 2006 #14 Share 15 Σεπτεμβρίου 2006 Πολυ ωραιες φωτογραφιες. Δημητρη θα αναλαβεις να βγαλεις φωτο τα ενυδρεια μας? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SW1IXC 15 Σεπτεμβρίου 2006 #15 Share 15 Σεπτεμβρίου 2006 Όχι ιδιαίτερα! Το Πλαίσιο την δίνει 1000 ευρώ με τον φακό 18-55, φανταζομαι οτι μπορείς να τη βρεις και φθηνότερα από αλλού Και να φανταστείς Γιάννη ότι πριν απο 2 χρόνια περίπου αν θυμάμαι καλά πήρα την Nikon 8800 1000 ευρώ και κάτι. Και τώρα έχει τόσο η DSLR.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoskon 15 Σεπτεμβρίου 2006 #16 Share 15 Σεπτεμβρίου 2006 (edited) Τί να πώ και εγώ ρε παιδιά που παλεύω με μια SLR Canon EOS 2000N; Όντως οι φωτογραφίες είναι πολύ καλές... Ο φακός μπορεί να μην έχει zoom αλλά είναι αρκετά καλός. Οι επόμενες αγορές σου Δημήτρη να είναι: 1)Τρίποδας 2)Ενσύρματος τηλεχειρισμός 3)Τηλεφακός για να βγάζεις και κανένα τοπίο... Παρακαλώ τους διαχειριστές να διαγράψουν το thread γιατί ζηλεύω και δεν έχω χρήματα να πάρω την δική μου dSLR!!! Έγινε επεξεργασία 15 Σεπτεμβρίου 2006 - nikoskon Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manogr 16 Σεπτεμβρίου 2006 #17 Share 16 Σεπτεμβρίου 2006 Φανταζομαι Δημητρη οτι αυτη θα ειναι η Επισημη Φωτογραφικη Μηχανη Συναντησης Κυριακης ε ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ioannis1 16 Σεπτεμβρίου 2006 #18 Share 16 Σεπτεμβρίου 2006 Καλά εεε, μέχρι και τα δαχτυλικά αποτυπώματα μπορείς να αντιγράψεις από τις φωτογραφίες Πολύ καλές Ωντος ετσι ειναι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
elle 17 Σεπτεμβρίου 2006 #19 Share 17 Σεπτεμβρίου 2006 Φανταστική!!!! Ζηλευω!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Husky_Jim 18 Σεπτεμβρίου 2006 Author #20 Share 18 Σεπτεμβρίου 2006 Άντε πάρτε και ένα piranha όχι και τόσο ζωντανό όμως..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
AquaBoy 18 Σεπτεμβρίου 2006 #21 Share 18 Σεπτεμβρίου 2006 Δημητρη νομιζω οτι θελει ''σιδερακια'' στα δοντια ο μικρος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Husky_Jim 18 Σεπτεμβρίου 2006 Author #22 Share 18 Σεπτεμβρίου 2006 Συνέχεια με Microgeophagus Altispinosa...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος