ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ 15 Σεπτεμβρίου 2006 #1 Share 15 Σεπτεμβρίου 2006 www.aquazone.gr/videos/akvarium.wm Link to comment Share on other sites More sharing options...
ioannis1 15 Σεπτεμβρίου 2006 #2 Share 15 Σεπτεμβρίου 2006 Κοιτα να μη σου τυχει εσενα γιατι μετα. Εγω ειμαι παθων σε 240λ ενυδρειο. Ακομα μελανιες εχω απο το ξυλο που εφαγα απο την γυναικα μου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsimakgr 15 Σεπτεμβρίου 2006 #3 Share 15 Σεπτεμβρίου 2006 (edited) :hysterical: Έγινε επεξεργασία 15 Σεπτεμβρίου 2006 - tsimakgr Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maru !! 15 Σεπτεμβρίου 2006 #4 Share 15 Σεπτεμβρίου 2006 (edited) εγω δεν καταλαβα γιατι εβαλε τον κουβα και μαζευε το νερο........ΤΙ ΘΑ ΤΟ Ε Κ Α Ν Ε??????????????????????? ΑΥΤΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΣΩΘΕΙ ΜΕ ΤΠΤ... Έγινε επεξεργασία 15 Σεπτεμβρίου 2006 - Maru !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manogr 16 Σεπτεμβρίου 2006 #5 Share 16 Σεπτεμβρίου 2006 (edited) Εχει ξαναμπει παλιοτερα αλλα ειναι ΠΟΛΥ καλο !!!!! Έγινε επεξεργασία 16 Σεπτεμβρίου 2006 - Manogr Link to comment Share on other sites More sharing options...
elle 16 Σεπτεμβρίου 2006 #6 Share 16 Σεπτεμβρίου 2006 εγω δεν καταλαβα γιατι εβαλε τον κουβα και μαζευε το νερο........ΤΙ ΘΑ ΤΟ Ε Κ Α Ν Ε??????????????????????? ΑΥΤΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΣΩΘΕΙ ΜΕ ΤΠΤ... Μάλλον προσπαθούσε να γλυτώσει ένα μέρος απο το σφουγγάρισμα μαζεύοντας τα νερά στον κουβά... ή η τρύπα ήταν τόσο μεγάλη που τα ψάρια βγαίνανε απο εκεί μαζί με το νερό, και προσπαθούσε να τα σώσει.. κρίμα πάντως για το ενυδρείο και τα κακόμοιρα τα ψαράκια... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος