Heli-division 13 Δεκεμβρίου 2010 #1 Share 13 Δεκεμβρίου 2010 το γκάπι μου γεννάει αλλα όχι ψαράκια,βγάζει κάτι σαν ψαράκια αλλα είναι κόκκινα σαν ποντικάκια και ψόφια ξέρετε τι μπορεί να είναι?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΩΣΤΗΣ 13 Δεκεμβρίου 2010 #2 Share 13 Δεκεμβρίου 2010 Το θέμα μεταφέρθηκε στην σωστή κατηγορία. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mimikos15 13 Δεκεμβρίου 2010 #3 Share 13 Δεκεμβρίου 2010 Μιπως το εχεις με αλλα ψαρικια...και βγικε κανενα ιδριβιο?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GIN 13 Δεκεμβρίου 2010 #4 Share 13 Δεκεμβρίου 2010 Μηπως ειναι σαν μπαλιτσες κιτρινοπες κ στο κεντρο κοκκινο με μαυρο; Link to comment Share on other sites More sharing options...
tasosgv 13 Δεκεμβρίου 2010 #5 Share 13 Δεκεμβρίου 2010 το γκάπι μου γεννάει αλλα όχι ψαράκια,βγάζει κάτι σαν ψαράκια αλλα είναι κόκκινα σαν ποντικάκια και ψόφια ξέρετε τι μπορεί να είναι?? πιθανόν να τρόμαξε και να γέννησε πρόωρα. άλλαξε κάτι στις συνήθειες του ενυδρείου ? το είχες μέρες το ψαράκι ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Heli-division 15 Δεκεμβρίου 2010 Author #6 Share 15 Δεκεμβρίου 2010 τελικά μάλλον γέννησε πρόωρα αλλα εχθές το βραδυ είδα 5 μικράκια να κόβουν βόλτες μέσα, δεν ξέρω τι μπορεί να έφταιξε το ψαράκι δεν το είχα πειράξει katholou.sto ενυδρείο δεν είχε μπει χέρι Link to comment Share on other sites More sharing options...
mimikos15 15 Δεκεμβρίου 2010 #7 Share 15 Δεκεμβρίου 2010 ειναι αυτο που λεει ο τασος...εχει γενιση προωρα μερικα μωρακια..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος