Naskas 12 Δεκεμβρίου 2010 #1 Share 12 Δεκεμβρίου 2010 Το απογευμα παιδια εριξα ενα κομματι μεγαλο μακαρονι και καθως κλασικα το ξεχασα τωρα δεν υπαρχει τιποτα. Ή τα αγγελοψαρα ή τα cory το εξαφανισαν!! Και δεν πινανε απο τοτε.... Τι να πω? Αυριο θα φανε ρυζι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 12 Δεκεμβρίου 2010 #2 Share 12 Δεκεμβρίου 2010 Δηλαδη εριξες μακαρονι βρασμενο για να δεις αν θα το φανε; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geosid 12 Δεκεμβρίου 2010 #3 Share 12 Δεκεμβρίου 2010 Mηπως εριξες αυτο για διακοσμηση ? http://www.food-info.net/images/pasta/cocciolette.jpg Link to comment Share on other sites More sharing options...
Naskas 12 Δεκεμβρίου 2010 Author #4 Share 12 Δεκεμβρίου 2010 Χα χα χα. Ναι βρασμενο κανονικοτρατα. Δεν πηρα χαμπαρει ποιος το εφαγε.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
irongud 12 Δεκεμβρίου 2010 #5 Share 12 Δεκεμβρίου 2010 (edited) βουτηρωμενο και απ'ολα? πετρελαιοκηλιδα μου μυριζεται Έγινε επεξεργασία 12 Δεκεμβρίου 2010 - irongud Link to comment Share on other sites More sharing options...
NickTheFish 12 Δεκεμβρίου 2010 #6 Share 12 Δεκεμβρίου 2010 Τα ψαρια θα φανε οτιδηποτε ριξεις μεσα απο τροφη...το θεμα ειναι το απο αυτα θα τους κανει καλο και ποσο θα επιβαρυνει την ποιοτητα του νερου σου..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
thanos459 12 Δεκεμβρίου 2010 #7 Share 12 Δεκεμβρίου 2010 εγω αυριο εχω στα ραμιρεζι μου ,,,ουγκρατεν και σαλατα σεζαρ,,χααχαχχα Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΩΣΤΗΣ 12 Δεκεμβρίου 2010 #8 Share 12 Δεκεμβρίου 2010 Το θέμα μεταφέρεται στο καφέ γιατί προφανώς εκεί ανήκει. Καλή συνέχεια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoloutso 12 Δεκεμβρίου 2010 #9 Share 12 Δεκεμβρίου 2010 Το θεμα κυριοι μπορει να φαινεται εκ πρώτης όψεως αστειο, αλλα δεν ειναι. Πρεπει να τα προσεχουμε τα ψαρακια που φιλοξενουμε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος