Jump to content

Απίστευτα και όμως αληθινά!

Recommended Posts

<h1 class="article_title">Απίστευτα και όμως αληθινά!</h1>ενα βιντεακι απο το zougla.gr.(αν θεωρηθει απο τους συντονιστες οτι τιθεται θεμα πνευματικων δικαιωματων ας διαγραφει)

1)αυτο με τον τυπο που ετρεχε πανω στο νερο μου φανηκε λιγο #@^#%$^

2)ο τυπος στο 2:25 χρειαζεται επειγοντος καραντινα , διπλη δοση stress coat και λιγο μελαφιξ , εαν δεν του κανουν τιποτα τα παραπανω μπορει να ριξει εκτοζον :) μπας και του φυγει η τρελλα

3)4:15 επειγοντος kushuri warmer plus

Ωραιο το βιντεακι Κωστη :thumbup:

Έγινε επεξεργασία - Geosid

καπου τους ειχα ξαναδει αυτους στο νερο. βαζουν κατι παπουτσια αδιαβροχα και τρεχουν με τα παπουτσια καπως στο πλαι και κατι γινεται...

1)αυτο με τον τυπο που ετρεχε πανω στο νερο μου φανηκε λιγο #@^#%$^ :ninja:

2)ο τυπος στο 2:25 χρειαζεται επειγοντος καραντινα , διπλη δοση stress coat και λιγο μελαφιξ , εαν δεν του κανουν τιποτα τα παραπανω μπορει να ριξει εκτοζον :) μπας και του φυγει η τρελλα

3)4:15 επειγοντος kushuri warmer plus :):bowdown::bowdown::bowdown::bowdown:

Ωραιο το βιντεακι Κωστη :thumbup:

καπου τους ειχα ξαναδει αυτους στο νερο. βαζουν κατι παπουτσια αδιαβροχα και τρεχουν με τα παπουτσια καπως στο πλαι και κατι γινεται...

Τα σπάει αυτό γίνεται!!!

Το άθλημα αυτό εφευρέθηκε το 20κατι μ.χ. :):thumbup:

Τα σπάει αυτό γίνεται!!!

Το άθλημα αυτό εφευρέθηκε το 20κατι μ.χ. :):bowdown:

αν δεν κανω λαθος το ειχε κανει Ενας αλλα δεν ειχε αθλητικα , μονο με τα σανδαλια :):thumbup:

:bowdown::bowdown:

Έγινε επεξεργασία - Geosid

αν δεν κανω λαθος το ειχε κανει Ενας αλλα δεν ειχε αθλητικα , μονο με τα σανδαλια :):thumbup:

:bowdown::bowdown:

(Όπως και στην πρώτη ολυμπιάδα, με σανδάλια ήταν οι αθλητές. Τώρα έχει προχωρήσει η τεχνολογία) :):bowdown:

εγω θα το παω αλλου! πιστευω οτι ο ανθρωπος σαν πλασμα εχει εκπληκτικες μαγικες μοναδικες ικανοτητες. πως γινεται και τοσο εκπληκτικα πλασματα τα κανουν ολα τοσο σ#@$@ δε θα το χωρεσει ποτε το μυαλο μου!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...