sailim 12 Δεκεμβρίου 2010 #1 Share 12 Δεκεμβρίου 2010 Επειδη ξερω πως το συγκεκριμενο ειδος σαλιγκαριου ειναι σαρκοφαγο και δεν τρώει άλγες ή φυτά, θα ηθελα να ρωτησω αν τρωει μικρα νεκρα ψαρακια που δεν ειναι εμφανη σε εμας. Επειδη στο ενυδρειο μου εχω γκαπις και πλατις και η αναπαραγωγη του ειναι τακτικη, ποτε δεν εχω αφερεσει καποιο πιθανον νεκρο ψαρακι, οποτε σκεφτηκα μηπως συμβαίνει αυτο.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
blackghost 12 Δεκεμβρίου 2010 #2 Share 12 Δεκεμβρίου 2010 Σαφως και τα τσακιζει και αυτα.... Σαρκοφαγο ειναι δεν κανει διακρισεις!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sailim 12 Δεκεμβρίου 2010 Author #3 Share 12 Δεκεμβρίου 2010 Σαφως και τα τσακιζει και αυτα.... Σαρκοφαγο ειναι δεν κανει διακρισεις!!! Οπότε, εκτος απο τη μειωση των αλλων ενοχλητικων σαλιγκαριων, κανουν κ ενα ειδος καθαριότητας Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andreas301 12 Δεκεμβρίου 2010 #4 Share 12 Δεκεμβρίου 2010 Κάνουν και καθαριότητα αλλά πρόσεξε καλό είναι που και που να ρίχνεις και καμιά τροφή βυθού (ταμπλέτα) την οποία επίσης θα εκτιμήσουν δεόντως όταν δεν βρίσκουν σαλιγκάρια λαθρεπιβάτες ή άλλη ζωική πρωτεϊνη να καταναλώσουν. Μάλιστα αν είναι ταμπλέτα εμπλουτισμένη με σπιρουλίνα θα τους κάνει και καλό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FotisGt 12 Δεκεμβρίου 2010 #5 Share 12 Δεκεμβρίου 2010 Τα νεκρά ψάρια τρώγονται και από τα υπόλοιπα.Δεν έχω παρατηρήσει τη συμπεριφορά που λες από τα Helena αλλά πιστεύω οτι το κάνουν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sailim 12 Δεκεμβρίου 2010 Author #6 Share 12 Δεκεμβρίου 2010 Τα νεκρά ψάρια τρώγονται και από τα υπόλοιπα.Δεν έχω παρατηρήσει τη συμπεριφορά που λες από τα Helena αλλά πιστεύω οτι το κάνουν. Το ρωτάω πρώτον γιατι ποτε δεν εχω αφαιρέσει νεκρο ψαρακι απο το ενυδρειο (δεν εχω δει δηλαδη) και δευτερον ενω εχει μειωθει πολυ ο αριθμος των άλλων μικρων "λαθρομεταναστων" σαλιγκαριών και ποτε δεν εχω ριξει τροφη για σαλιγκαρια, τα Helena έχουν αυξηθει σε αριθμο και δειχνουν μια χαρα.. κατι αλλο βρισκουν για φαγητο, σκεφτηκα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geosid 27 Δεκεμβρίου 2010 #7 Share 27 Δεκεμβρίου 2010 υπαρχει περιπτωση να φανε αυγα ψαριων που ειναι κολλημενα πανω στα τζαμια ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geosid 27 Δεκεμβρίου 2010 #8 Share 27 Δεκεμβρίου 2010 υπαρχει περιπτωση να φανε αυγα ψαριων που ειναι κολλημενα πανω στα τζαμια ? απανταω μονος μου .... Ναι υπαρχει μεγαλη πιθανοτητα να τα φανε . το απογευμα εβαλα στη γεννηστρα και εκανε πεσιμο στα αυγα .... Οποτε εφαγε μετακομιση ..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος