mimikos15 17 Δεκεμβρίου 2010 #26 Share 17 Δεκεμβρίου 2010 και φευγει μετα την γενα...το μαυρο σιμαδακι!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
delice 25 Δεκεμβρίου 2010 Author #27 Share 25 Δεκεμβρίου 2010 γεια και παλι.δεν εχω γινει ακομα πατερας,η γκαπινα ειναι πανω απο 30 μερες εγκυος και αρχιζω να εκνευριζομαι παρα πολυ γιατι δεν μπορω να περιμενω αλλο.καμια συμβουλη σχετικα με το θεμα υπαρχει ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
FotisGt 25 Δεκεμβρίου 2010 #28 Share 25 Δεκεμβρίου 2010 Είσαι σίγουρος οτι είναι έγκυος;Ανέβασε μια φωτογραφία. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mimikos15 25 Δεκεμβρίου 2010 #29 Share 25 Δεκεμβρίου 2010 ειναι επιδη την πιρες απο μαγαζι.....πρεπει να κανεις υπομονη ..... αλλα ωντος εισαι σιγουρος οτι ειναι εγγυος η στο ειπε ετσι ο πωλητης??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
delice 25 Δεκεμβρίου 2010 Author #30 Share 25 Δεκεμβρίου 2010 1000/100 ειναι εγκυος μπορω να το αναγνωρισω,ισχυει οτι την πηρα απο μαγαζι.οριστε και η σχετικη φωτο.θα ανεβασω αυριο το πρωι μια φωτογραφια καλυτερης ποιοτητας γιατι σε αυτη με το ζορι φαινεται το γκαπυ Link to comment Share on other sites More sharing options...
FotisGt 25 Δεκεμβρίου 2010 #31 Share 25 Δεκεμβρίου 2010 Νομίζω οτι δεν είναι σε ώριμη ηλικία για να γεννήσει.Βγάλε μια καλύτερη φωτό και άσε την ελεύθερη στο ενυδρείο.Το ψάρι θα ξεχάσει να κολυμπάει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
hms 25 Δεκεμβρίου 2010 #32 Share 25 Δεκεμβρίου 2010 Νομίζω οτι δεν είναι σε ώριμη ηλικία για να γεννήσει.Βγάλε μια καλύτερη φωτό και άσε την ελεύθερη στο ενυδρείο.Το ψάρι θα ξεχάσει να κολυμπάει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
delice 26 Δεκεμβρίου 2010 Author #33 Share 26 Δεκεμβρίου 2010 μια καλυτερη φωτο Link to comment Share on other sites More sharing options...
prodromos100 26 Δεκεμβρίου 2010 #34 Share 26 Δεκεμβρίου 2010 Γεια σου φιλαρακι... Καταρχην ετσι οπως την βλεπω,πιο πολυ για "στρεσαρισμενη" την βλεπω παρα εγκυο... ειμαι σιγουρος οτι καθεται ετσι ολη την ωρα και δεν γυριζει... Αν γινεται αυτο μπορει να χασεις το ψαρακι σου... σε ενα ενυδρειο με ψαρια ειδικα με τετοια ψαρια χρειαζεται υπομονη,γνωμη μου βγαλε εξω την μανα απο την γεννηστρα,(μου φαινεται οτι ειναι μικρη σε ηλικια και θα κανει λιγα ψαρακια) και αστην εξω να κολυμπησει με τα φυτα μεσα δεν θα εχεις προβλημα απλα εσυ θα εισαι πιο προσεκτικος οταν τα ταιζεις μηπως δεις κανενα μικρο... συνγωμη αν σας κουρασα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
delice 1 Ιανουαρίου 2011 Author #35 Share 1 Ιανουαρίου 2011 καλη χρονια σε ολους σας.τελικα ο νεος χρονο οντως εφερε πολλα πολλα ψαρακια μαζι του.εγινα και εγω πατερας,τωρα μηπως θα μπορουσατε να μου δωσετε οδηγιες ωστε να επιβιώσουν ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mimikos15 1 Ιανουαρίου 2011 #36 Share 1 Ιανουαρίου 2011 delice φιλε....αμα ψαξης εδω θα βρεις τα παντα για να επιβιωσουν τα ψαρακια σ......ειναι ολα γραμενα κ πολλεσ φορες..!!! λιγο ψαξιμω θελει....!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος