vanilla 11 Δεκεμβρίου 2010 #1 Share 11 Δεκεμβρίου 2010 (edited) θα ήθελα να μου πείτε αν έχουν πρόβλημα τα φυτά αν είναι πολύ κοντά στον θερμαντήρα ! ευχαριστώ p.s. πείτε και την γνώμη σας για το στήσιμο και αν πρέπει να αλλάξω κάτι ! Έγινε επεξεργασία 11 Δεκεμβρίου 2010 - vanilla Link to comment Share on other sites More sharing options...
tasosgv 11 Δεκεμβρίου 2010 #2 Share 11 Δεκεμβρίου 2010 πολύ όμορφο. τις φτέρες ελπίζω να μην τις έχεις φυτέψει. οι ρίζες έξω (δέστες σε μια πέτρα ) ο θερμοστάτης μια χαρά είναι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
psarouklas 11 Δεκεμβρίου 2010 #3 Share 11 Δεκεμβρίου 2010 Μια χαρά είναι! Πολύ όμορφο!! Αν ήμουν στη θέση σου, θα έβαζα και λίγα ψηλά φυτά στο πίσω μέρος του ενυδρείου! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vanilla 11 Δεκεμβρίου 2010 Author #4 Share 11 Δεκεμβρίου 2010 πολύ όμορφο. τις φτέρες ελπίζω να μην τις έχεις φυτέψει. οι ρίζες έξω (δέστες σε μια πέτρα ) ο θερμοστάτης μια χαρά είναι. όχι δεν είναι φυτεμένες αλλά τις έχω δέσει στον βράχο ! ευχαριστω ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vanilla 11 Δεκεμβρίου 2010 Author #5 Share 11 Δεκεμβρίου 2010 Μια χαρά είναι! Πολύ όμορφο!! Αν ήμουν στη θέση σου, θα έβαζα και λίγα ψηλά φυτά στο πίσω μέρος του ενυδρείου! μπορείς να μου προτείνεις κάποια ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
thanos459 11 Δεκεμβρίου 2010 #6 Share 11 Δεκεμβρίου 2010 καμια vallisneria gigantea η κανα echinodorus bleheri που γινονται ψηλα,,,, Link to comment Share on other sites More sharing options...
nanos1990 11 Δεκεμβρίου 2010 #7 Share 11 Δεκεμβρίου 2010 θα ήθελα να μου πείτε αν έχουν πρόβλημα τα φυτά αν είναι πολύ κοντά στον θερμαντήρα ! ευχαριστώ p.s. πείτε και την γνώμη σας για το στήσιμο και αν πρέπει να αλλάξω κάτι ! βλεπω κ ενα μικρο γκαμπι καπου στη μεση πανω πανω.....πως τα πανε τα μικρα????????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vanilla 13 Δεκεμβρίου 2010 Author #8 Share 13 Δεκεμβρίου 2010 (edited) βλεπω κ ενα μικρο γκαμπι καπου στη μεση πανω πανω.....πως τα πανε τα μικρα????????? καλησπέρα ρε φίλε , δυστυχώς έχουν μείνει μόνο τα δυο που ήταν ποιο μεγάλα . πριν μια εβδομάδα εμφανιστήκαν και ακόμα δυο πολύ μικρά ένα απόγευμα αλλά από τότε δεν τα ξαναείδα ! υπάρχει περίπτωση να τα τράβηξε το φίλτρο ? Έγινε επεξεργασία 13 Δεκεμβρίου 2010 - vanilla Link to comment Share on other sites More sharing options...
stav 13 Δεκεμβρίου 2010 #9 Share 13 Δεκεμβρίου 2010 Μπορει να τα τραβηξε το φιλτρο,ανοιξε το και ελεγξε,οπως μπορει να τα εφαγαν οι γονεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nanos1990 13 Δεκεμβρίου 2010 #10 Share 13 Δεκεμβρίου 2010 Μπορει να τα τραβηξε το φιλτρο,ανοιξε το και ελεγξε,οπως μπορει να τα εφαγαν οι γονεις. οι γονεισ δν υπαρχου...μπορει απο τα πλατι........τα αλλα πως τα πανε?????α.......οταν κανεισ κουρα στα φυτα θελω καμια ρηζουλα........ Link to comment Share on other sites More sharing options...
vanilla 14 Δεκεμβρίου 2010 Author #11 Share 14 Δεκεμβρίου 2010 οι γονεισ δν υπαρχου...μπορει απο τα πλατι........τα αλλα πως τα πανε?????α.......οταν κανεισ κουρα στα φυτα θελω καμια ρηζουλα........ κάτσε να δούμε αν θα ζήσει τίποτα και θα σου δώσω ρε Θάνο ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
warhawk 14 Δεκεμβρίου 2010 #12 Share 14 Δεκεμβρίου 2010 (edited) Πολύ μου αρέσει το ενυδρείο σου εφόσον το ενυδρείο είναι μονόφατσο βάλε ξαπλωμένο το θερμοστάτη πίσω από το μεσαίο βράχο και δε θα φαίνεται τίποτα! Εάν βάλεις και καμιά gigantea δε θα φαίνεται ούτε το καλώδιο ΥΓ. Αυτό που θα πω το λέω καλοπροαίρετα μην το πάρεις στραβά : Ο θερμοστάτης σου είναι μάπα με την πρώτη ευκαιρία αντικατέστησε τον και κράτα τον αυτόν καβάτζα και για να ζεσταίνεις το νερό που προετοιμάζεις για την αλλαγή σου. Έγινε επεξεργασία 14 Δεκεμβρίου 2010 - warhawk Link to comment Share on other sites More sharing options...
JIMHS 15 Δεκεμβρίου 2010 #13 Share 15 Δεκεμβρίου 2010 πολυ ωραιο το ενυδρειο σου.πισω μπορεις να βαλεις καμια βαλισνερια που μεγαλωνει.και στο πισω τζαμι καμια σκουρα αφισα για να δειξουν και πιο εντονα τα χρωματα των ψαριων. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vanilla 15 Δεκεμβρίου 2010 Author #14 Share 15 Δεκεμβρίου 2010 πολυ ωραιο το ενυδρειο σου.πισω μπορεις να βαλεις καμια βαλισνερια που μεγαλωνει.και στο πισω τζαμι καμια σκουρα αφισα για να δειξουν και πιο εντονα τα χρωματα των ψαριων. Φυτά με την πρώτη ευκαιρία θα παραγγείλλω από Αθήνα , αφίσα που λες έχω ήδη βάλει μπλε σκούρο χαρτόνι στο πίσω μέρος !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος