adlib 9 Δεκεμβρίου 2010 #1 Share 9 Δεκεμβρίου 2010 γεια σας παιδια!!!εχω μια ερωτηση μιας και απο οσο εψαξα στο ιντερνετ δεν βρηκα μια απαντηση που να με πειθει.. θα ηθελα να ρωτησω αν υπαρχει περιπτωση συμβιωσης μιας νον-μπουνα κιχλιδας με καποιες μπουνα!και αν ναι υπο ποιες συνθηκες?ισως για εσας που γνωριζεται αρκετα για τισ κιχλιδες η ερωτηση να σας φανει λιγο γελοια αλλα αποτι εψαξα καταλαβα οτι μπορουν να συμβιωσουν..βλεποντας και εικονες απο ατομα που τις ειχαν στα τα δικα τους ενιδρεια!!!!επειδη δεν με πολυ επεισαν και μη θελοντας να κανω καμια βλακεια ειπα να κλεψω λιγο απο τις γνωσεις και τον χρονο σας!!! κατι τελευταιο...μπορει καποιος να μου πει πως ονομαζεται αυτι η κιχλιδα?η μπροστα η μπλε..εχω μπερδευτει..αλλοι λενε c.afra και αλλοι Labidochromis freibergi!!(συγχορεστε με για την αναληση) συγνωμη αν σας κουρασα και ευχαριστω προκαταβολικα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 9 Δεκεμβρίου 2010 #2 Share 9 Δεκεμβρίου 2010 (edited) Κανονικα στη φυση η τροφη των non mbuna των Haps δηλαδη(κυριως των μεγαλων) ειναι τα mbuna. Στο ενυδρειο αν ειναι μεγαλο και με παρα πολλες κρυψωνες,μπορει να συμβιωσουν,αν και εχουν διαφορετικες διατροφικες οπως προειπα απαιτησεις. Για το ψαρακι,μπορει να ειναι αυτο που αναφερεις,αλλα η φωτο δεν βοηθαει και πολυ..... Έγινε επεξεργασία 9 Δεκεμβρίου 2010 - Δίας Link to comment Share on other sites More sharing options...
adlib 9 Δεκεμβρίου 2010 Author #3 Share 9 Δεκεμβρίου 2010 Κανονικα στη φυση η τροφη των non mbuna των Haps δηλαδη(κυριως των μεγαλων) ειναι τα mbuna. Στο ενυδρειο αν ειναι μεγαλο και με παρα πολλες κρυψωνες,μπορει να συμβιωσουν,αν και εχουν διαφορετικες διατροφικες οπως προειπα απαιτησεις. Για το ψαρακι,μπορει να ειναι αυτο που αναφερεις,αλλα η φωτο δεν βοηθαει και πολυ..... επειδη διαβασα για τα haps ελεγε οτι οτι χωραει στο στομα του θα το φαει..εγω συγκεκριμενα ενδιαφερομαι για το venustus..οπου αν ισχυουν αυτα που διαβασα ειναι αρκετα ηρεμο με συγκατικους..οποτε αν οι υπολοιπες κιχλιδες ειναι αρκετα μεγαλες δεν θα υπαρχει προβλημα...θα φροντισω να υπαρχουν και κρυψωνες..το ενιδρειο ειναι 500L καθαρο.παρολα αυτα εσυ δια σαν προσωπικη αποψη λες να μην το ρισκαρω? ελπιζω αυτη να βοηθησει..αν και ουτε αυτη ειναι πολυ καλυτερη δυστιχως δεν εχω αλλη και δεν θα ηθελα να το ενοχλησω βγαζοντας μια τωρα..σε ευχαριστω που με βοηθας! Link to comment Share on other sites More sharing options...
MIHALHS 9 Δεκεμβρίου 2010 #4 Share 9 Δεκεμβρίου 2010 Με διατορφή τί κάνεις; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 9 Δεκεμβρίου 2010 #5 Share 9 Δεκεμβρίου 2010 επειδη διαβασα για τα haps ελεγε οτι οτι χωραει στο στομα του θα το φαει..εγω συγκεκριμενα ενδιαφερομαι για το venustus..οπου αν ισχυουν αυτα που διαβασα ειναι αρκετα ηρεμο με συγκατικους..οποτε αν οι υπολοιπες κιχλιδες ειναι αρκετα μεγαλες δεν θα υπαρχει προβλημα...θα φροντισω να υπαρχουν και κρυψωνες..το ενιδρειο ειναι 500L καθαρο.παρολα αυτα εσυ δια σαν προσωπικη αποψη λες να μην το ρισκαρω? ελπιζω αυτη να βοηθησει..αν και ουτε αυτη ειναι πολυ καλυτερη δυστιχως δεν εχω αλλη και δεν θα ηθελα να το ενοχλησω βγαζοντας μια τωρα..σε ευχαριστω που με βοηθας! Το Νibochromis Venustus ειναι θηρευτης και μεγαλωνει αρκετα.Και δεν πρεπει να βαλεις μονο ενα.Για να δεις τη μεγαλοπρεπεια του,θα πρεπει να βαλεις και 2-3 θηλυκά. Τι αλλα ψαρια θα φιλοξενησεις ακομα; Οσο για τη φωτο δε θελω να ρισκαρω γιατι ειναι αρκετα θολη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
adlib 9 Δεκεμβρίου 2010 Author #6 Share 9 Δεκεμβρίου 2010 Το Νibochromis Venustus ειναι θηρευτης και μεγαλωνει αρκετα.Και δεν πρεπει να βαλεις μονο ενα.Για να δεις τη μεγαλοπρεπεια του,θα πρεπει να βαλεις και 2-3 θηλυκά. Τι αλλα ψαρια θα φιλοξενησεις ακομα; Οσο για τη φωτο δε θελω να ρισκαρω γιατι ειναι αρκετα θολη. σκεφτομαι γενικοτερα αυτο το ενιδρειο να το κανω κοινονικο αφρικανικο!στιην αρχη σκεφτομουν mbuna μονο.. c.afra,Labidochromis caeruleus,Maylandia callainos ισως καποιο melanochromis(αν και εχω καποιες αμφιβολειες για το μεγεθος)...σκεφτομουν μονο αρσενικα..ενα απο το καθε ειδος..επειδη ειναι αρκετα μεγαλο ενυδρειο πιστευω δεν θα εχω προβλημα..και μετα ειδα και το venustus..μου αρεσε πολυ σαν ψαρι και σκεφτηκα μηπως μπορουσε να μπει...αν μπουν και τα θηλυκα δεν θα γινει πιο αγριο? οσο για την διατροφη μια μεση λυση οπως φλεικς και worms θα ειναι και τα 2 ειδη ευχαριστημενα? για την φωτο θα ανεβασω αλλη οσο το δυνατον γρηγοροτερα!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΩΣΤΗΣ 9 Δεκεμβρίου 2010 #7 Share 9 Δεκεμβρίου 2010 σκεφτομαι γενικοτερα αυτο το ενιδρειο να το κανω κοινονικο αφρικανικο!στιην αρχη σκεφτομουν mbuna μονο.. c.afra,Labidochromis caeruleus,Maylandia callainos ισως καποιο melanochromis(αν και εχω καποιες αμφιβολειες για το μεγεθος)...σκεφτομουν μονο αρσενικα..ενα απο το καθε ειδος..επειδη ειναι αρκετα μεγαλο ενυδρειο πιστευω δεν θα εχω προβλημα..και μετα ειδα και το venustus..μου αρεσε πολυ σαν ψαρι και σκεφτηκα μηπως μπορουσε να μπει...αν μπουν και τα θηλυκα δεν θα γινει πιο αγριο? οσο για την διατροφη μια μεση λυση οπως φλεικς και worms θα ειναι και τα 2 ειδη ευχαριστημενα? για την φωτο θα ανεβασω αλλη οσο το δυνατον γρηγοροτερα!! Τα ψάρια δεν μπορούν να ξεχωρίσουν τις τροφές και αναπόφευκτα θα φάνε και από εκείνες που δεν τους κάνουν καλό. Αποτέλεσμα είναι να καταλήξεις με ψάρια που δεν τρέφονται σωστά και τα φυτοφάγα σου να εμφανίσουν ακόμα και bloat με θανάσιμη κατάληξη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
adlib 9 Δεκεμβρίου 2010 Author #8 Share 9 Δεκεμβρίου 2010 Τα ψάρια δεν μπορούν να ξεχωρίσουν τις τροφές και αναπόφευκτα θα φάνε και από εκείνες που δεν τους κάνουν καλό. Αποτέλεσμα είναι να καταλήξεις με ψάρια που δεν τρέφονται σωστά και τα φυτοφάγα σου να εμφανίσουν ακόμα και bloat με θανάσιμη κατάληξη. μολις μου εκοψες τα φτερα φιλε καρυδα..αλλα σε ευχαριστω!!δεν θα ηθελα σε καμια περιπτωση ωσ καταληξη τον θανατο για τα ψαρακια μου...οποτε καλυτερα να μεινω στο αρχικο μου σχεδιο για αρσενικα mbuna?απο τα ειδη που προανεφερα(εκτος του venustus φυσικα)θα συνυπαρξουν ανετα?μηπως εχετε καποια ακομα να μου προτεινετε?καποια απο αυτα που προανεφερα θα δημιουργησουν προβλημα βαζοντας 2 αρσενικα του ιδιου ειδους? ξερω οτι κανω πολλες ερωτησεις αλλα χρειαζομαι την βοηθεια σας!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΩΣΤΗΣ 9 Δεκεμβρίου 2010 #9 Share 9 Δεκεμβρίου 2010 Ένας λόγος για τον οποίο έχουν ενδιαφέρον οι Αφρικάνικες κιχλίδες είναι η συμπεριφορά τους. Αυτή δεν θα την βγάλουν αν είναι μόνο αρσενικά στο ενυδρείο. Άσε που απ΄το πολύ ξύλο δεν θα μείνει τίποτα όρθιο στο ενυδρείο. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις, αν βάλεις mbuna, είναι να τα βάλεις σε χαρέμια του ενός αρσενικού με 3,4 θηλυκά και για να μοιράζεται η επιθετικότητα του αρσενικού αλλά και για να σου βγάλουν όλες τις συμπεριφορές τους. Πόσα λίτρα είναι το ενυδρείο σου και ποιες οι ακριβείς διαστάσεις του; Link to comment Share on other sites More sharing options...
DIMITRIOS 9 Δεκεμβρίου 2010 #10 Share 9 Δεκεμβρίου 2010 Ένας λόγος για τον οποίο έχουν ενδιαφέρον οι Αφρικάνικες κιχλίδες είναι η συμπεριφορά τους. Αυτή δεν θα την βγάλουν αν είναι μόνο αρσενικά στο ενυδρείο. Άσε που απ΄το πολύ ξύλο δεν θα μείνει τίποτα όρθιο στο ενυδρείο. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις, αν βάλεις mbuna, είναι να τα βάλεις σε χαρέμια του ενός αρσενικού με 3,4 θηλυκά και για να μοιράζεται η επιθετικότητα του αρσενικού αλλά και για να σου βγάλουν όλες τις συμπεριφορές τους. Πόσα λίτρα είναι το ενυδρείο σου και ποιες οι ακριβείς διαστάσεις του; Αλλα και η προσοχη στην συνθεση των ψαριων Link to comment Share on other sites More sharing options...
adlib 9 Δεκεμβρίου 2010 Author #11 Share 9 Δεκεμβρίου 2010 Ένας λόγος για τον οποίο έχουν ενδιαφέρον οι Αφρικάνικες κιχλίδες είναι η συμπεριφορά τους. Αυτή δεν θα την βγάλουν αν είναι μόνο αρσενικά στο ενυδρείο. Άσε που απ΄το πολύ ξύλο δεν θα μείνει τίποτα όρθιο στο ενυδρείο. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις, αν βάλεις mbuna, είναι να τα βάλεις σε χαρέμια του ενός αρσενικού με 3,4 θηλυκά και για να μοιράζεται η επιθετικότητα του αρσενικού αλλά και για να σου βγάλουν όλες τις συμπεριφορές τους. Πόσα λίτρα είναι το ενυδρείο σου και ποιες οι ακριβείς διαστάσεις του; λες να πεσει ξυλο ε?το ενυδρειο ειναι 1,2χ70χ70.εγω το εφτιακξα..οι διαστασεις εγιναν ετσι ωστε να μπει σε συγκεκρημενο σημειο στο σπιτι!ειναι περιπου 500L..εκει πονταρω και σκεφτικα μονο αρσενικα...τι χαρεμακια μου προτερινεις?(μπασ και με μεταπεισεις) λες να μπορω haps?(εχω ερωτευτει το venustus) θα τεριαζε με καποιο αλλο χαρεμι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΩΣΤΗΣ 9 Δεκεμβρίου 2010 #12 Share 9 Δεκεμβρίου 2010 Το ενυδρείο έχει ωραίες διαστάσεις και μπορείς να κάνεις πολλά πράγματα. Θα σου δώσω δυο επιλογές από την λίμνη Τανγκανίκα, θα προτείνουν κι άλλοι φίλοι άλλες συνθέσεις και αποφασίζεις. Λοιπόν αν εγώ είχα αυτό το ενυδρείο θα έβαζα 1. μια ομάδα από 5 Φροντόζες μαζί με ένα ζευγαράκι Κάλβους 2. δυο φυλές Tropheus από 12 άτομα η κάθε μία. Η δεύτερη πρόταση θέλει διάβασμα και προσεχτικούς χειρισμούς, ανεβαίνει το κόστος λόγο των ψαριών, αλλά το αποτέλεσμα θα είναι μαγικό! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΟΥΜΑΝ 9 Δεκεμβρίου 2010 #13 Share 9 Δεκεμβρίου 2010 γνωμη μου ειναι αφου εχεις μεγάλο ενυδριο να πας μονο σε haps αυτο μου προτηναν και μενα και δεν βγηκα χαμενος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
adlib 9 Δεκεμβρίου 2010 Author #14 Share 9 Δεκεμβρίου 2010 Το ενυδρείο έχει ωραίες διαστάσεις και μπορείς να κάνεις πολλά πράγματα. Θα σου δώσω δυο επιλογές από την λίμνη Τανγκανίκα, θα προτείνουν κι άλλοι φίλοι άλλες συνθέσεις και αποφασίζεις. Λοιπόν αν εγώ είχα αυτό το ενυδρείο θα έβαζα 1. μια ομάδα από 5 Φροντόζες μαζί με ένα ζευγαράκι Κάλβους 2. δυο φυλές Tropheus από 12 άτομα η κάθε μία. Η δεύτερη πρόταση θέλει διάβασμα και προσεχτικούς χειρισμούς, ανεβαίνει το κόστος λόγο των ψαριών, αλλά το αποτέλεσμα θα είναι μαγικό! πραγματικα με εβαλες σε σκεψεις φιλε μου καρυδα!! αν και οι φροντοζες δεν ξερω ποιες ειναι οι καλβους μαρεσουν πολυ...η 2η επιλογη οντως ακουγεται πολυ καλη..θα ειναι πολυ εντιπωσιακο το αποτελεσμα!!!! (οταν λες φυλες υπαρχει συγκεκριμενη αναλογια αρσενικα/θηλυκα?) θα ηθελα να ακουσω και καποιες προτασεις απο malawi αν δεν σας κανει κοπω(και αν αξιζει να βαλω malawi σε σχεσι με ταγανικα)....αν και οι tropheus ηχουν πολυ ομορφα στα αυτια μου!! σας ευχαριστω για την μεχρι τωρα βοηθεια παιδια!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
adlib 9 Δεκεμβρίου 2010 Author #15 Share 9 Δεκεμβρίου 2010 γνωμη μου ειναι αφου εχεις μεγάλο ενυδριο να πας μονο σε haps αυτο μου προτηναν και μενα και δεν βγηκα χαμενος. τι ακριβως εννοεις?τι εβαλες εσυ?δεν θα ηθελα ενα ειδος μονο μεσα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΟΥΜΑΝ 9 Δεκεμβρίου 2010 #16 Share 9 Δεκεμβρίου 2010 κοιτα στα θέματα μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΟΥΜΑΝ 10 Δεκεμβρίου 2010 #17 Share 10 Δεκεμβρίου 2010 Nimbochromis venustus 1 αρσενικό- 2 θηλυκά Copadichromis mbenjii 2 αρσενικά- 2 θηλυκά (στόχος 1 αρσενικό- 2 θηλυκά) Protomelas taeniolatus 2 αρσενικά- 2 θηλυκά (στόχος 1 αρσενικό- 2 θηλυκά) Cyrtocara moorii 1 αρσενικο- 2 θηλυκα Aulonocara jacobfreibergi 1 αρσενικο- 2 θηλυκα Aulonocara stuartgranti 1 αρσενικο- 2 θηλυκα Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ 10 Δεκεμβρίου 2010 #18 Share 10 Δεκεμβρίου 2010 Το ενυδρείο έχει ωραίες διαστάσεις και μπορείς να κάνεις πολλά πράγματα. Θα σου δώσω δυο επιλογές από την λίμνη Τανγκανίκα, θα προτείνουν κι άλλοι φίλοι άλλες συνθέσεις και αποφασίζεις. Λοιπόν αν εγώ είχα αυτό το ενυδρείο θα έβαζα 1. μια ομάδα από 5 Φροντόζες μαζί με ένα ζευγαράκι Κάλβους 2. δυο φυλές Tropheus από 12 άτομα η κάθε μία. Η δεύτερη πρόταση θέλει διάβασμα και προσεχτικούς χειρισμούς, ανεβαίνει το κόστος λόγο των ψαριών, αλλά το αποτέλεσμα θα είναι μαγικό! Να μου επιτρέψει ο αγαπητός Κώστας να διαφωνήσω όσον αφορά την φιλοξενία φροντοζών στο συγκερκιμένο ενυδρείο.Με προβληματίζει το μήκος του ενυδρείου παρότι έχει και ύψος και πλάτος. Ισως οι tropheus να ήταν καλύτερα. Εγώ θα πρότεινα ενα συνδυασμό mbuna και πολλών aulonocara και ειδικά από mbuna μόνο Labidochromis που είναι παμφάγες και πολλές aulonocara μαζί με θηλυκές του γένους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
adlib 10 Δεκεμβρίου 2010 Author #19 Share 10 Δεκεμβρίου 2010 Να μου επιτρέψει ο αγαπητός Κώστας να διαφωνήσω όσον αφορά την φιλοξενία φροντοζών στο συγκερκιμένο ενυδρείο.Με προβληματίζει το μήκος του ενυδρείου παρότι έχει και ύψος και πλάτος. Ισως οι tropheus να ήταν καλύτερα. Εγώ θα πρότεινα ενα συνδυασμό mbuna και πολλών aulonocara και ειδικά από mbuna μόνο Labidochromis που είναι παμφάγες και πολλές aulonocara μαζί με θηλυκές του γένους. οταν λες labidochromis..εκτοσ απο την caeruleus και την mbamba(σαν χρωματα εννοω)υπαρχουν και αλλες?ποσες labidochromis μου προτεινεις να βαλω?οσο για τις aulonocara περα απο τις 2 που μου προτεινε ο σακης83 εχεις να μου προτεινεις και αλλες?επεισης ποσες παλι αρσενικες/θηλυκες?αισθανομαι ασχημα που σας κανω τοσες ερωτησεις... σας ευχαριστω παντως! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΩΣΤΗΣ 10 Δεκεμβρίου 2010 #20 Share 10 Δεκεμβρίου 2010 Να μου επιτρέψει ο αγαπητός Κώστας να διαφωνήσω όσον αφορά την φιλοξενία φροντοζών στο συγκερκιμένο ενυδρείο.Με προβληματίζει το μήκος του ενυδρείου παρότι έχει και ύψος και πλάτος. Ίσως έχετε δίκιο, ειδικά αν φτάσουμε το ψάρι σε τελικό μέγεθος που είναι και το ωραίο της υπόθεσης. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PRINCE 10 Δεκεμβρίου 2010 #21 Share 10 Δεκεμβρίου 2010 Να πω οτι έχουν κατατεθεί πολυ ενδιαφέρον αποψεις για την συνθεση των ψαριών! Αυτες οι διαστάσεις δεν είναι συνηθισμένες και μας προβληματιζουν εύχαριστα! Η δική μου προταση θα αφορά την λίμνη malawi και επειδή εχω αδυναμία στα species tanks θα προτείνω λοιπον να το κάνεις species με ενα κοπάδι απο Cyrtocara moorii Είναι κατι που δεν έχουμε δει, σαφως παρουσιάζει ενδιαφέρον και σιγουρα θα χαρείς ενα ενυδρειο με πολυ κίνηση, μεγάλα ψάρια και γεννες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ 12 Δεκεμβρίου 2010 #22 Share 12 Δεκεμβρίου 2010 (edited) οταν λες labidochromis..εκτοσ απο την caeruleus και την mbamba(σαν χρωματα εννοω)υπαρχουν και αλλες?ποσες labidochromis μου προτεινεις να βαλω?οσο για τις aulonocara περα απο τις 2 που μου προτεινε ο σακης83 εχεις να μου προτεινεις και αλλες?επεισης ποσες παλι αρσενικες/θηλυκες?αισθανομαι ασχημα που σας κανω τοσες ερωτησεις... σας ευχαριστω παντως! Τις caeruleus ,από Aulonocara όπως Jacobfreibergi,stuartgranti ,ethelwynnae .Το ζήτημα που προκύπτει στις Αυλονοκάρες είναι ο πιθανός υβριδισμός.Ο Δρ. Konings αναφέρει κάποιους πιθανούς συνδυασμούς που μπορούμε να αποφύγουμε υβριδισμό ,όπως είναι ο πάνω που σου αναφέρω. Αν υπάρξει όμως ,απλά δεν δίνεις τα ψαράκια σε άλλους.Μπορείς αν βάλεις λοιπόν αρσενικά από ένα και να βάλεις λίγες θηλυκές. Να πω οτι έχουν κατατεθεί πολυ ενδιαφέρον αποψεις για την συνθεση των ψαριών! Αυτες οι διαστάσεις δεν είναι συνηθισμένες και μας προβληματιζουν εύχαριστα! Η δική μου προταση θα αφορά την λίμνη malawi και επειδή εχω αδυναμία στα species tanks θα προτείνω λοιπον να το κάνεις species με ενα κοπάδι απο Cyrtocara moorii Είναι κατι που δεν έχουμε δει, σαφως παρουσιάζει ενδιαφέρον και σιγουρα θα χαρείς ενα ενυδρειο με πολυ κίνηση, μεγάλα ψάρια και γεννες. Επίσης το species που προτείνει ο PRINCE έχει πολύ ενδιαφέρον.Αλλά αν δεν σου σρέσει το ενυδρείο είδους στο συνδυασμό που σου είπα πιο πάνμω μπορείς να προσθέσεις να χαρέμι 1αρ/3θηλ. Cyrtocara. Έγινε επεξεργασία 12 Δεκεμβρίου 2010 - ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ Link to comment Share on other sites More sharing options...
adlib 12 Δεκεμβρίου 2010 Author #23 Share 12 Δεκεμβρίου 2010 σας ευχαροστω πολυ παιδια για την βοηθεια σας!!η αλιθεια ειναι οτι δεν ξερω ακομα αν θελω speaces η οχι...ειχα ξεκινισει με το σκεπτικο να βαλω διαφορες κιχλιδες αλλα με εχετε βαλει σε σκεψεις!!! για τισ aulocanara που λεμε...αν οντως εχουμε θεμα με τον υβριδισμο τι κινδυνος υπαρχει για τα ψαρακια μου?επισεις ποσες γεννες θα χωρεσουν στο ενυδρειο?καποια στιγμη κατι θα πρεπει να τα κανω τα υβριδια..... η τελευταια προταση απο τον PRINCE οντως ακουστηκε καλη...αν και κληνω πιο πολυ προσ τα χαρεμια...οταν λετε δεν εχει γινει κατι αναλογο με τις moorii εννοειται οτι δεν εχει μπει σαν κοπαδι καπου η σαν χαρεμι?γιατι ειναι 1 καλο κηνιτρο για να το δοκιμασω... επισεις ενα ακομα προβλημα ειναι και απο που θα προμηθευτω τα ψαρια....μενω σκυδρα..κοντα θεσσαλονικη δηλαδη..η αγορα τοσο πολλων ψαριων ειναι δυσκολη υποθεση(τουλαχιστον ακουγετε σε μενα)οχι απο μονο απο θεμα χρηματων..αν καταληξω σε χαρεμια μπορω να παρω καποιο χαρεμι 1ο και μετα να προσθεσω το αλλο?επισεις δεν ξερω αν μπορω να βρω καλυτερη τιμη απο καπου αλλου εκτος θεσσαλονικης και αν αξιζει το ρισκο της μεταφορας.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PRINCE 12 Δεκεμβρίου 2010 #24 Share 12 Δεκεμβρίου 2010 Αγαπητε εγω είδα αυτο το ενυδρειο και μου άρεσαι πολυ η ιδέα για species ενυδρειο με δελφινακια! http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=50408 Νομιζω πως αξιζει! Link to comment Share on other sites More sharing options...
adlib 13 Δεκεμβρίου 2010 Author #25 Share 13 Δεκεμβρίου 2010 Αγαπητε εγω είδα αυτο το ενυδρειο και μου άρεσαι πολυ η ιδέα για species ενυδρειο με δελφινακια! http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=50408 Νομιζω πως αξιζει! πραγματικα εντιπωσιακοτατο!!!φυσικα μετραει πολυ και το 3d φοντο!!αραγε μπορω να αγορασω ενα στα δικα μου μετρα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος