Panos1990 9 Δεκεμβρίου 2010 #1 Share 9 Δεκεμβρίου 2010 Τον τελευταίο μήνα μου έχουν γεννήσει δυο φορές! Το πρόβλημα που είχα στην πρώτη γεννά ήταν ότι ο αρσενικός δεν κράτησε τα αυγά στην σπηλιά! Τελικά τα έβαλα σε γεννήστρα και είχα μωρά! Σήμερα ξαναγέννησε η θηλυκιά, και πάλι τα αυγά τα βρήκα έξω από την σπηλιά! Καμιά ιδέα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
efthvag 9 Δεκεμβρίου 2010 #2 Share 9 Δεκεμβρίου 2010 Η σπηλιά από τι υλικό είναι; Μήπως δεν "κολλάνε" σωστά τα αυγά; Μήπως ο αρσενικός είναι άπειρος; Ή μήπως η θηλυκιά τα σπέρνει όπου βρίσκει; Μήπως έχεις πολύ δυνατή ροή και δεν τα αφήνει να κολλήσουν; (θα μου πεις τώρα, μέσα στη σπηλιά Καλά ντε μη βαράς, ιδέες λέμε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
djtonyel 9 Δεκεμβρίου 2010 #3 Share 9 Δεκεμβρίου 2010 μου εχει τιχη και εμνενα πολες φορες αν και τα επιασα τα αυγα ολες τις φορες οταν εκολαφθηκαν τα αυγα τα μισα πεθενουν ,κατα την γνομη μου πιστευω οτι ο πατερας ξερη οτα τα αυγα προβλιματικα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panos1990 10 Δεκεμβρίου 2010 Author #4 Share 10 Δεκεμβρίου 2010 μου εχει τιχη και εμνενα πολες φορες αν και τα επιασα τα αυγα ολες τις φορες οταν εκολαφθηκαν τα αυγα τα μισα πεθενουν ,κατα την γνομη μου πιστευω οτι ο πατερας ξερη οτα τα αυγα προβλιματικα. Oπότε τι κάνω ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
djtonyel 10 Δεκεμβρίου 2010 #5 Share 10 Δεκεμβρίου 2010 πιασε τα αυγα με την αποχη και βαλτα σε μια γενιστρα με οξυγονο αλα πρσεχτικα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panos1990 10 Δεκεμβρίου 2010 Author #6 Share 10 Δεκεμβρίου 2010 Αυτό το έκανα Ευχαριστώ παιδιά Link to comment Share on other sites More sharing options...
Husky_Jim 21 Δεκεμβρίου 2010 #7 Share 21 Δεκεμβρίου 2010 Το ποιό εύκολο που μπορεί κάποιος να απαντήσει είναι αυτό που έκανες αλλά και σου είπαν οι περισσότεροι. Το θέμα είναι να βρείς την αιτία για την οποία ο αρσενικός πετάει έξω από την σπηλιά τα αυγά. Πιθανές αιτίες είναι οι παρακάτω: -Εξωτερικοί παράγοντες (μπορεί κάτι να τρομάζει τον αρσενικό) -Απειρία του αρσενικού (περιμένεις να δείς αν θα βελτιωθεί σε επόμενες γέννες) -Πρόβλημα με τα αυγά (ένας αρσενικός μπορεί να καταλάβει ακόμα και στα πρώτα στάδια ανάπτυξης άν κάτι πάει στραβά με την γέννα).Αυτό είναι πολύ σημαντικό και μπορεί να έχει πολλές αιτίες.Είτε χημείας νερού είτε ακόμα και άν η γέννα είναι προϊόν υβριδισμού. Οι γεννήτορες από πού προέρχονται?Είναι σίγουρα ίδιο είδος?Τί μέγεθος έχουν τα αυγά και τί οι γονείς? Θα ήθελα να παρακολουθήσεις επίσης την ανάπτυξη των μικρών. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shadow_1 21 Δεκεμβρίου 2010 #8 Share 21 Δεκεμβρίου 2010 Σε τί μέγεθος αφήνει ο αρσενικός τα μικρά να βγούν απο την σπηλιά;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Husky_Jim 21 Δεκεμβρίου 2010 #9 Share 21 Δεκεμβρίου 2010 Σε τί μέγεθος αφήνει ο αρσενικός τα μικρά να βγούν απο την σπηλιά;;; Εξαρτάτε από τον αρσενικό αλλά συνήθως μόλις αυτά έχουν καταναλώσει τον λεκιθικό τους σάκο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panos1990 21 Δεκεμβρίου 2010 Author #10 Share 21 Δεκεμβρίου 2010 Το ποιό εύκολο που μπορεί κάποιος να απαντήσει είναι αυτό που έκανες αλλά και σου είπαν οι περισσότεροι. Το θέμα είναι να βρείς την αιτία για την οποία ο αρσενικός πετάει έξω από την σπηλιά τα αυγά. Πιθανές αιτίες είναι οι παρακάτω: -Εξωτερικοί παράγοντες (μπορεί κάτι να τρομάζει τον αρσενικό) -Απειρία του αρσενικού (περιμένεις να δείς αν θα βελτιωθεί σε επόμενες γέννες) -Πρόβλημα με τα αυγά (ένας αρσενικός μπορεί να καταλάβει ακόμα και στα πρώτα στάδια ανάπτυξης άν κάτι πάει στραβά με την γέννα).Αυτό είναι πολύ σημαντικό και μπορεί να έχει πολλές αιτίες.Είτε χημείας νερού είτε ακόμα και άν η γέννα είναι προϊόν υβριδισμού. Οι γεννήτορες από πού προέρχονται?Είναι σίγουρα ίδιο είδος?Τί μέγεθος έχουν τα αυγά και τί οι γονείς? Θα ήθελα να παρακολουθήσεις επίσης την ανάπτυξη των μικρών. Σχεδόν στάνταρ φταίει η σπηλιά γιατί είναι πολύ μεγάλη... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος