Panos1990 9 Δεκεμβρίου 2010 #1 Share 9 Δεκεμβρίου 2010 Χρόνια πολλά σε όλες τις Άννες! Και συγκεκριμένα στην Άστρα Να σε χαιρόμαστε Link to comment Share on other sites More sharing options...
maik78 9 Δεκεμβρίου 2010 #2 Share 9 Δεκεμβρίου 2010 Nα προσθεσω και τις δικες μου ευχες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΩΣΤΗΣ 9 Δεκεμβρίου 2010 #3 Share 9 Δεκεμβρίου 2010 Χρόνια πολλά !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 9 Δεκεμβρίου 2010 #4 Share 9 Δεκεμβρίου 2010 Χρονια πολλα σε ολες Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΤΑΜΑΤΗΣ 9 Δεκεμβρίου 2010 #5 Share 9 Δεκεμβρίου 2010 Χρόνια πολλά Αννούλα !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
stormtrooper 9 Δεκεμβρίου 2010 #6 Share 9 Δεκεμβρίου 2010 Χρόνια πολλά και καλά Αννούλα! Εύχομαι ότι επιθυμείς το συντομότερο να το πάθεις! Κι ως fan του κουτσομπολιού και της μεσημεριανής ζώνης (Lampiri rulezzzz ) θέλω να μάθω τι δώρο σου πήρε ο αγαπημένος σου, πόσο κόστισε, πως θα το αξιοποιήσεις, πότε σκέφτεστε να παντρευτείτε και αν έχεις κάποιον παράνομο δεσμό! Αυτά... Εύχομαι και πάλι ότι καλύτερο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
salTasos 9 Δεκεμβρίου 2010 #7 Share 9 Δεκεμβρίου 2010 (edited) χρόνια πολλά !! Έγινε επεξεργασία 9 Δεκεμβρίου 2010 - salTasos Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panos1990 9 Δεκεμβρίου 2010 Author #8 Share 9 Δεκεμβρίου 2010 Χρόνια πολλά και καλά Αννούλα! Εύχομαι ότι επιθυμείς το συντομότερο να το πάθεις! Κι ως fan του κουτσομπολιού και της μεσημεριανής ζώνης (Lampiri rulezzzz ) θέλω να μάθω τι δώρο σου πήρε ο αγαπημένος σου, πόσο κόστισε, πως θα το αξιοποιήσεις, πότε σκέφτεστε να παντρευτείτε και αν έχεις κάποιον παράνομο δεσμό! Αυτά... Εύχομαι και πάλι ότι καλύτερο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ilouvatar 9 Δεκεμβρίου 2010 #9 Share 9 Δεκεμβρίου 2010 χρόνια πολλά και πολλές επιτυχίες!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andreas301 9 Δεκεμβρίου 2010 #10 Share 9 Δεκεμβρίου 2010 Χρόνια Πολλά !!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
FotisGt 9 Δεκεμβρίου 2010 #11 Share 9 Δεκεμβρίου 2010 Πολύχρονη Αννούλα και να είσαι πάντα καλά!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geosid 9 Δεκεμβρίου 2010 #12 Share 9 Δεκεμβρίου 2010 Χρονια πολλα !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
karrot 9 Δεκεμβρίου 2010 #13 Share 9 Δεκεμβρίου 2010 χρόνια πολλά Astra και ότι επιθυμείς Link to comment Share on other sites More sharing options...
panosk 9 Δεκεμβρίου 2010 #14 Share 9 Δεκεμβρίου 2010 χρονια πολλα και καλα .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astra 9 Δεκεμβρίου 2010 #15 Share 9 Δεκεμβρίου 2010 Σας ευχαριστώ όλους πολύ !!! Χρόνια πολλά και στις υπόλοιπες Άννες εδώ μέσα Link to comment Share on other sites More sharing options...
efthvag 9 Δεκεμβρίου 2010 #16 Share 9 Δεκεμβρίου 2010 (edited) Χρόνια πολλά κι ευτυχισμένα! Και στην Astra αλλά και σε όλες τις υπόλοιπες! Χρόνια πολλά και καλά Αννούλα! Εύχομαι ότι επιθυμείς το συντομότερο να το πάθεις! Κι ως fan του κουτσομπολιού και της μεσημεριανής ζώνης (Lampiri rulezzzz ) θέλω να μάθω τι δώρο σου πήρε ο αγαπημένος σου, πόσο κόστισε, πως θα το αξιοποιήσεις, πότε σκέφτεστε να παντρευτείτε και αν έχεις κάποιον παράνομο δεσμό! Αυτά... Εύχομαι και πάλι ότι καλύτερο! ...καθώς επίσης και από πού το πήρε, πώς ήταν το περιτύλιγμα και με ποιό τρόπο σκέφτεσαι να του ανοίξεις το κεφάλι σε περίπτωση που το ξέχασε (γι αυτό και άνοιξε εδώ το θέμα για να το "σώσει") Έγινε επεξεργασία 9 Δεκεμβρίου 2010 - efthvag Link to comment Share on other sites More sharing options...
stormtrooper 9 Δεκεμβρίου 2010 #17 Share 9 Δεκεμβρίου 2010 ...καθώς επίσης και από πού το πήρε, πώς ήταν το περιτύλιγμα και με ποιό τρόπο σκέφτεσαι να του ανοίξεις το κεφάλι σε περίπτωση που το ξέχασε (γι αυτό και άνοιξε εδώ το θέμα για να το "σώσει") Θα σε τσουρομαδίσω και θα σου βγάλω το μαλλί τρίχα τρίχα αν ξαναμπείς σε δικά μου χωράφια να κάνεις τα κουτσομπολιά σου!!! Εγώ την πρόλαβα την είδηση!!! Α, να χαθείς.... νυφίτσα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος