giannispass 9 Δεκεμβρίου 2010 #1 Share 9 Δεκεμβρίου 2010 Γεια χαρά. Θέλω να χρησιμοποιήσω εναν ευκαμπτο σωλήνα για να συνδέσω τον πύργο υπερχείλησης με το sump μου. Η διατομή του σωλήνα ειναι Φ50. Mπορώ να χρησιμοποιήσω σωλήνα ποτίσματος σε αυτη την διατομή ή υπάρχει κάτι άλλο πιο εξειδικευμένο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geosid 9 Δεκεμβρίου 2010 #2 Share 9 Δεκεμβρίου 2010 υπαρχουν σωληνες ευκαμπτοι με μεταλλικο πλεγμα η με πλαστικο(διαφανες και πρασινο ) απλα για να τους σφιξεις θα χρειαστεις σφικτηρα - κολλιε βαρεως τυπου http://www.tsaleras.gr/justThumb.php?src=f...4.jpg&w=350 Link to comment Share on other sites More sharing options...
giannispass 9 Δεκεμβρίου 2010 Author #3 Share 9 Δεκεμβρίου 2010 Ο κλασικός σωλήνας ποτίσματος μεγάλης διατομής. Μπορω να τον βρω και στα χρωματοπολεία? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geosid 9 Δεκεμβρίου 2010 #4 Share 9 Δεκεμβρίου 2010 Ο κλασικός σωλήνας ποτίσματος μεγάλης διατομής. Μπορω να τον βρω και στα χρωματοπολεία? υπαρχει μια περιπτωση να τον βρεις , εδω στη γειτονια μου 1 χρωματοπολειο απο τα 4 το εχει Link to comment Share on other sites More sharing options...
giannispass 9 Δεκεμβρίου 2010 Author #5 Share 9 Δεκεμβρίου 2010 Σε ευχαριστώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
warhawk 9 Δεκεμβρίου 2010 #6 Share 9 Δεκεμβρίου 2010 Αυτούς τους σωλήνες τους χρησιμοποιούν οι περισσότεροι εδώ μέσα στις υπερχειλίσεις τους απλά να αναφέρω ότι δεν είναι για πόσιμο νερό... Επίσης να αναφέρω πως αυτόν που βρήκα για πόσιμο νερό για την δικιά μου υπερχείλιση τον πλήρωσα 15 ευρώ το μέτρο Link to comment Share on other sites More sharing options...
giannispass 9 Δεκεμβρίου 2010 Author #7 Share 9 Δεκεμβρίου 2010 Αυτούς τους σωλήνες τους χρησιμοποιούν οι περισσότεροι εδώ μέσα στις υπερχειλίσεις τους απλά να αναφέρω ότι δεν είναι για πόσιμο νερό... Επίσης να αναφέρω πως αυτόν που βρήκα για πόσιμο νερό για την δικιά μου υπερχείλιση τον πλήρωσα 15 ευρώ το μέτρο Που τον βρήκες αυτον τον συγκεκριμένο? Ειναι ενας μπλέ σκούρος? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος