Jargon 8 Δεκεμβρίου 2010 #1 Share 8 Δεκεμβρίου 2010 (edited) Σήμερα το πρωί είδα τον ένα clown μα κάτι μάυρο σα χορταράκι λίγο πάνω από το ένα του μάτι αλλά είπα σκουπίδι είναι θα φύγει. Όταν γύρισα το βράδυ τον είδα με αυτό το πράγμα ακόμα πάνω του και παραξενέυτηκα πολύ! Πήρα μια μικρή απόχη που έχω και είπα να τον πιάσω να του το βγάλω και καθώς αυτός άρχισε να τρέχει πέρα δώθε πολύ γρήγορα αυτό άρχισε να κουνιέται και μόλις τον έπιασα αυτό έπεσε στην απόχη! Τον ξαναέβαλα μέσα και πήγα να δω τι είναι κι έμοιαζαι με βδέλα! Το ψάρι τρώει κανονικά και κινείται κανονικά αλλά δεν ξέρω μήπως του έκανε καμιά ζημιά που δεν βλέπω. Το παράσιτο ήταν έτσι και φυσικά πολύ μικρό κι εδώ είναι από macro shot: Έγινε επεξεργασία 8 Δεκεμβρίου 2010 - Jargon Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andreas kika 9 Δεκεμβρίου 2010 #2 Share 9 Δεκεμβρίου 2010 Δεν ειναι μαυρο αλλα κοκκινο...κ εχω την αισθηση πως αν το πατησεις λιγο θα βγαλει κ λιγο αιμα(δοκιμασε το για να σιγουρευτουμε).Αν βγαλει αιμα τοτε το ζωακι αυτο που εβγαλες ειναι η ψηρα η βδελλα,κ τα δυο μπορουν να υπαρξουν σε ενυδρεια.Τωρα ο πιο ευκολος τροπος για να τα ξεφορτωθεις ολα ειναι να περιμενεις κ να εχεις τον νου σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jargon 9 Δεκεμβρίου 2010 Author #3 Share 9 Δεκεμβρίου 2010 Βασικά κάθομαι καθημερινά και ψάχνω όλο το ενυδρείο σπιθαμί προς σπιθαμή και με φακό οπότε βλέπω τις αλλαγές και την εμφάνιση νέων οργανισμών. Ευτυχώς το είδα γρήγορα το ψαράκι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andreas kika 9 Δεκεμβρίου 2010 #4 Share 9 Δεκεμβρίου 2010 Βασικά κάθομαι καθημερινά και ψάχνω όλο το ενυδρείο σπιθαμί προς σπιθαμή και με φακό οπότε βλέπω τις αλλαγές και την εμφάνιση νέων οργανισμών. Ευτυχώς το είδα γρήγορα το ψαράκι. Εχε στο νου σου πως με φακο με κοκκινο φως(μια κοκκινη ζελατινα μπροστα στον φακο) βλεπεις περισσοτερα ζωακια(δεν τρομαζουν ευκολα). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jargon 9 Δεκεμβρίου 2010 Author #5 Share 9 Δεκεμβρίου 2010 Έχω φακό με κόκκινο φως οπότε θα βλέπω μ'αυτόν! Ευχαριστώ για το τιπ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andreas kika 10 Δεκεμβρίου 2010 #6 Share 10 Δεκεμβρίου 2010 Έχω φακό με κόκκινο φως οπότε θα βλέπω μ'αυτόν! Ευχαριστώ για το τιπ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος