Jump to content

Αναγνώριση δίσκου

IoSpy

Recommended Posts

Αγόρασα 2 δισκάκια στα 3.5 εκατοστά περίπου και μου είπαν από το μαγαζί ότι είναι από την φάρμα του Stendker και δεν είναι από υβριδισμό. Δεν θυμάμαι τι είναι όμως. Μπορείτε μήπως να καταλάβετε;

post-21690-1291833701_thumb.jpgpost-21690-1291833708_thumb.jpgpost-21690-1291833721_thumb.jpgpost-21690-1291833729_thumb.jpg

Για brilliant turpuoiase φερνει

http://diskus.vs121046.hl-users.com/gb/Farbschlage-gb/Brt/

Για brilliant turpuoiase φερνει

http://diskus.vs121046.hl-users.com/gb/Farbschlage-gb/Brt/

Πόσο χρονών παίζει να είναι; 6 μηνών περίπου; Πάντως σίγουρα κάτω από έτος ε; Από τι ηλικία θα δείξουν τα κανονικά χρώματα;

Πόσο χρονών παίζει να είναι; 6 μηνών περίπου; Πάντως σίγουρα κάτω από έτος ε; Από τι ηλικία θα δείξουν τα κανονικά χρώματα;

3 μηνων θα ελεγα.Το σημαντικο για τα χρωματα τους ειναι το νερο και η διατροφη που θα τους προσφερεις.Οσο για ποικιλιες μην πολυαγχωνεσαι,διαλεξε ψαρια που σου αρεσουν και που ειναι γεματα υγεια. :)

3 μηνων θα ελεγα.Το σημαντικο για τα χρωματα τους ειναι το νερο και η διατροφη που θα τους προσφερεις.Οσο για ποικιλιες μην πολυαγχωνεσαι,διαλεξε ψαρια που σου αρεσουν και που ειναι γεματα υγεια. :)

Δες εδω μια αναλογη συζητηση

http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=40654

:thumbup:

Με την διατροφή υπήρξε ένα πρόβλημα αφού για 4 μέρες δεν έτρωγαν από την τροφή που έβαζα εκείνη τη στιγμή και δεν ήξερα τι φταίει. Τα έβλεπα όμως που προσπαθούσαν να βρουν τροφή από το χαλίκι. Όταν τους πήρα μου είπαν ότι τρώνε κανονικά.

Είπα μήπως φταίει το μέγεθος της τροφής (tetra discus bits, άλλο ένα σε μπιλάκια της jbl και κατεψυγμένη) και τα έσπασα τα μπιλάκια σε πολύ μικρά. Και τελικά αυτό έφταιγε. Μόλις πέσει στην άμμο τρώνε κανονικά από κάτω. Και θα πάρω και άλλη μία που μου είχατε πει εδώ μέσα με σπιρουλίνα και άλλη μία με σκόρδο.

Από διατροφή καλά δεν είναι;

Με την διατροφή υπήρξε ένα πρόβλημα αφού για 4 μέρες δεν έτρωγαν από την τροφή που έβαζα εκείνη τη στιγμή και δεν ήξερα τι φταίει. Τα έβλεπα όμως που προσπαθούσαν να βρουν τροφή από το χαλίκι. Όταν τους πήρα μου είπαν ότι τρώνε κανονικά.

Είπα μήπως φταίει το μέγεθος της τροφής (tetra discus bits, άλλο ένα σε μπιλάκια της jbl και κατεψυγμένη) και τα έσπασα τα μπιλάκια σε πολύ μικρά. Και τελικά αυτό έφταιγε. Μόλις πέσει στην άμμο τρώνε κανονικά από κάτω. Και θα πάρω και άλλη μία που μου είχατε πει εδώ μέσα με σπιρουλίνα και άλλη μία με σκόρδο.

Από διατροφή καλά δεν είναι;

Μια χαρα.Οσο μεγαλυτερη ποικιλια,τοσο το καλυτερο.Ειναι στο χερι σου να τους συνηθισεις απο τωρα να τρωνε τα παντα.

Θα εδινα επισης D-50 και D-Vital επισης της tropical

o πλεκο της φωτο τι ειναι?common ή ancistrus?

Μια χαρα.Οσο μεγαλυτερη ποικιλια,τοσο το καλυτερο.Ειναι στο χερι σου να τους συνηθισεις απο τωρα να τρωνε τα παντα.

Θα εδινα επισης D-50 και D-Vital επισης της tropical

Ξέχασα να πω ότι 2 με 3 φορές την εβδομάδα τα Bits μουλιάζονται πρώτα σε βιταμίνη tetra πριν πέσουν στο ενυδρείο.

Σκοπεύω να πάρω τα D-allio plus και Spirulina 36% super forte όπως μου είχε πει ο rebelos. Πλέον με 4 τροφές σε bits, κατεψυγμένη και βιταμίνες πιστεύω θα είναι κομπλέ.

o πλεκο της φωτο τι ειναι?common ή ancistrus?

Common μπεζ προς χρυσό. Αλλά έχω ένα θέμα ότι από την μέρα που μου τον έδωσαν είχε ένα μαύρο σημάδι μεγάλο στο πλάι και δεν έχει φύγει. Και εχθές το βράδυ για πρώτη φορά παρατήρησα ότι προσπαθούσε μερικές φορές να το ξύσει στην άμμο.

Επίσης πέρασα από το μαγαζί που τους αγόρασα σήμερα και στη γυάλα που ήταν έγραφε cobalt blood. Υπάρχει κάτι τέτοιο; Μήπως είναι αυτοί; http://diskus.vs121046.hl-users.com/gb/Farbschlage-gb/Kob/

απλα μια σημειωση :)

Υπαρχουν και αλλες τροφες εκτος της Τροπικαλ :thumbup:

i know εξάλλου αυτές που δίνω τώρα είναι της tetra και της jbl. Απλά για σκόρδο και σπιρουλίνα αυτές μου πρότειναν. Δεν ξέρω. Θα έχει καμία διαφορά είτε για τους μικρούς είτε για τους άλλους 2;

Κοιταξε λίγο το θέμα με τον πλέκο. Μπορεί να είναι παράσιτο-τσιμπούρι.

Για να ερθουμε στο θεμα τωρα το ψαρακι στις φωτο ισως ειναι και Cobalt Blue. Ακομα ειναι μικρο. Περιπου 4-5 μηνων.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...