mimikos15 7 Δεκεμβρίου 2010 #1 Share 7 Δεκεμβρίου 2010 γεια σας.....αποφασισα οτι ο πλεκο μου μεγαλοσε (11 εκ) για το 90 λιτρο ενυδριο μ!!! θα ηθελα να μαθω ποιο αλλο ψαρακι τρωι την αλγη χορις να τρωι τα φυτα μου!!! και σαλιγγαρακια δεν με χαλανε!!! ακουω γνωμες!!! ευχαριστο!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
tasosgv 7 Δεκεμβρίου 2010 #2 Share 7 Δεκεμβρίου 2010 γεια σας.....αποφασισα οτι ο πλεκο μου μεγαλοσε (11 εκ) για το 90 λιτρο ενυδριο μ!!! θα ηθελα να μαθω ποιο αλλο ψαρακι τρωι την αλγη χορις να τρωι τα φυτα μου!!! και σαλιγγαρακια δεν με χαλανε!!! ακουω γνωμες!!! ευχαριστο!!! καλησπέρα. έχεις πρόβλημα με άλγες ? γιατί θέλεις να βάλεις αλγοφάγα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mimikos15 8 Δεκεμβρίου 2010 Author #3 Share 8 Δεκεμβρίου 2010 οχι δεν εχω....αλλα δεν θελω να αποκτισο κιολας!!! θελω ψαρια βυθου για ενα 90 λιτρο ενιδριο!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
stav 8 Δεκεμβρίου 2010 #4 Share 8 Δεκεμβρίου 2010 Την αλγη την προλαβαινουμε δεν βαζουμε προληπτικα αλγοφαγα ψαρια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
psarouklas 8 Δεκεμβρίου 2010 #5 Share 8 Δεκεμβρίου 2010 οχι δεν εχω....αλλα δεν θελω να αποκτισο κιολας!!! θελω ψαρια βυθου για ενα 90 λιτρο ενιδριο!! Τι βυθό έχει το ενυδρείο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mimikos15 8 Δεκεμβρίου 2010 Author #6 Share 8 Δεκεμβρίου 2010 χαλικι καφε!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panos1990 8 Δεκεμβρίου 2010 #7 Share 8 Δεκεμβρίου 2010 χαλικι καφε!! Μια φώτο; Link to comment Share on other sites More sharing options...
mimikos15 8 Δεκεμβρίου 2010 Author #8 Share 8 Δεκεμβρίου 2010 θα προσπαθησω!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος