Savou 13 Φεβρουαρίου 2011 Author #76 Share 13 Φεβρουαρίου 2011 Εγινα καποιες ριζικες αλλαγες. Ελπιζω να σας αρεσει. Το ενυδρειο απο φυτα τωρα εχει : microsotum minor microsorum pteropus [Windelov] Eleocharis lilaeopsis brasiliensis hygrophila corymbosa ludwigia repens rubin cryptocoryne walkeri Αν δεν σας αρεσει κατι πειτε μου το. Πυστευω οτι χρειαζεται καποιες διορφοσουλες που ισως εγω δεν βλεπω αν δειτε κατι. Κατι που δεν ανεφερα. Αγορασα και την αλλη σειρα seachem plant pack: Seachem Plant Pack Enhancer Και τωρα εχω και τα 2 πακετα.! Link to comment Share on other sites More sharing options...
karrot 13 Φεβρουαρίου 2011 #77 Share 13 Φεβρουαρίου 2011 Το σκευτικα οταν ειδα την πετρα μεσα στο ενυδρειο αλλα σκευτικα οτι θα μεγαλοσουν τα φυτα σιγα σιγα οποτε. αυτό που θα μπορούσες να κάνεις άμα δεν σου αρέσει έτσι η πέτρα πέρα από το να βάλεις άλλη είναι απλά άμα έχεις περιθώριο να την θάψεις μέσα στην άμμο και έτσι να ελαττώσεις την επιφάνεια της πέτρας που βγαίνει προς τα πάνω Link to comment Share on other sites More sharing options...
yiannis00 13 Φεβρουαρίου 2011 #78 Share 13 Φεβρουαρίου 2011 Πολύ ωραίο το νέο set up, μ αρέσουν οι πέτρες και όταν φουντώσουν και τα φυτά θα γίνει τούμπανο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Savou 13 Φεβρουαρίου 2011 Author #79 Share 13 Φεβρουαρίου 2011 αυτό που θα μπορούσες να κάνεις άμα δεν σου αρέσει έτσι η πέτρα πέρα από το να βάλεις άλλη είναι απλά άμα έχεις περιθώριο να την θάψεις μέσα στην άμμο και έτσι να ελαττώσεις την επιφάνεια της πέτρας που βγαίνει προς τα πάνω Εχω λιγο περιθοριο και θα το κανω. Αλλα παντος σκευτομαι και τα φυτα φουντομενα και μου αρεσει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
she'sinpanties 13 Φεβρουαρίου 2011 #80 Share 13 Φεβρουαρίου 2011 πολυ ωραια φυτα εβαλες η πετρα μηπως ειναι καπως μεγαλη για το ενυδρειο ? ποσα κιλα ειναι ? εγω θα ελεγα να το γεμισεις φυτα αφου εχεις και καλο φως Link to comment Share on other sites More sharing options...
Savou 13 Φεβρουαρίου 2011 Author #81 Share 13 Φεβρουαρίου 2011 πολυ ωραια φυτα εβαλες η πετρα μηπως ειναι καπως μεγαλη για το ενυδρειο ? ποσα κιλα ειναι ? εγω θα ελεγα να το γεμισεις φυτα αφου εχεις και καλο φως Η πετρα ειναι λιγο μεγαλη γυρο στα 2 κιλα αλλα με το σκεπτικο οτι τα φυτα θα φουντωσουν και θα μακρινουν πυστευω πως ειναι μια χαρα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
she'sinpanties 13 Φεβρουαρίου 2011 #82 Share 13 Φεβρουαρίου 2011 βαλε κι αλλα φυτα και προσεχε μην σου κοβει η πετρα πολλα λιτρα νερο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Savou 15 Φεβρουαρίου 2011 Author #83 Share 15 Φεβρουαρίου 2011 βαλε κι αλλα φυτα και προσεχε μην σου κοβει η πετρα πολλα λιτρα νερο Ναι το εχω σκευτει με την πετρα και τα λιτρα αλλα απο οτι φενετε ειναι μια χαρουλα. Θα δω πρωτα πως θα πανε αυτα τα φυτα και ισως επιχειρησω να βαλω cuba. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Savou 16 Φεβρουαρίου 2011 Author #84 Share 16 Φεβρουαρίου 2011 Παιδια εκανα καποιες αλλαγες στο ενυδρειο εβαλα τις πετρες πιο μεσα και εβαλα το microsorum mino ,microsorum pteropus και την ludwigia repens στην πλατη του ενυδρεου.Αλλα για να λεω και την αληθεια δεν μου αρεσει. Εμπειροι φιλοι του φυτεμενου βαλτε ενα χερακη να το κανουμε ωραιο (ΤΕΛΟΙΟ)enydreio. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Savou 20 Φεβρουαρίου 2011 Author #85 Share 20 Φεβρουαρίου 2011 Και μετα απο τις τελευταιες μου πινελιες το ενυδρειο δεν θα το ξαναπιραξω θα το αφισω να βρει τισ ισσοροπιες και απλα θα βλεπω την αναπτηξη. Μπεικε java moss και cabomba caroliniana. Επεισης μπηκε μια θυλικια μονομαχινα. Συμπληρωσα ολο το πακετα λιπασματος τις seachem. Αυτες οι αλλαγες γιναν. Ελπιζω να σας αρεσεις και εσας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GXSARA 20 Φεβρουαρίου 2011 #86 Share 20 Φεβρουαρίου 2011 ωραιο μπραβο αλλλα εγω αυτο θα εκανα ειναι να εβγαζα την πετρα δεξια και θα αφηνα μονο στην μεση. γιατι χανεις και λιτρα ετσι.και μου φενεται λιγο υπερβολικο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Savou 20 Φεβρουαρίου 2011 Author #87 Share 20 Φεβρουαρίου 2011 ωραιο μπραβο αλλλα εγω αυτο θα εκανα ειναι να εβγαζα την πετρα δεξια και θα αφηνα μονο στην μεση. γιατι χανεις και λιτρα ετσι.και μου φενεται λιγο υπερβολικο. Ισως ειναι λιγο υπερβολικο αλλα δενει πολυ ομορφα με τα φυτα. Τα λιτρα του εινυδρειου αυτην την σςτιγμη ειναι 16 λιτρα καθαρα. Μετριμενα με μπουκαλη νερου.(ειχα και εγω μεγαλο ανχος με τα λιτρα). Link to comment Share on other sites More sharing options...
she'sinpanties 20 Φεβρουαρίου 2011 #88 Share 20 Φεβρουαρίου 2011 θα σε ζαλισω παλι αλλα νομιζω πως το μερος δεξια ειναι υποφωτισμενο το ιδιο και η cabomba η οποια θελει αρκετο φως Link to comment Share on other sites More sharing options...
Savou 20 Φεβρουαρίου 2011 Author #89 Share 20 Φεβρουαρίου 2011 θα σε ζαλισω παλι αλλα νομιζω πως το μερος δεξια ειναι υποφωτισμενο το ιδιο και η cabomba η οποια θελει αρκετο φως εχει το καθε φυτο 3-4cm μεταξι του δεξια. Και βεβαια δεν με ζαλιζεις. Τα watt einai 1w ανα λιτρο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
she'sinpanties 20 Φεβρουαρίου 2011 #90 Share 20 Φεβρουαρίου 2011 μου φαινεται οτι φταιει η πετρα εκτος αν δεν ειναι αντιπροσωπευτικες οι φωτογραφιες. ο μονομαχος καινουργιος ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Savou 20 Φεβρουαρίου 2011 Author #91 Share 20 Φεβρουαρίου 2011 μου φαινεται οτι φταιει η πετρα εκτος αν δεν ειναι αντιπροσωπευτικες οι φωτογραφιες. ο μονομαχος καινουργιος ? στις φωτο φενεται σκοτεινο το μερος λογο τις πετρας. Η μονομαχινα καινουγρια μιας βδομαδας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
she'sinpanties 20 Φεβρουαρίου 2011 #92 Share 20 Φεβρουαρίου 2011 οκ τοτε αν δεν ειναι σκοτεινα δεν εχεις προβλημα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Savou 20 Φεβρουαρίου 2011 Author #93 Share 20 Φεβρουαρίου 2011 οκ τοτε αν δεν ειναι σκοτεινα δεν εχεις προβλημα οχι ειναι μια χαρα απο θεμα φωτισμου..! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος