Geosid 7 Δεκεμβρίου 2010 #1 Share 7 Δεκεμβρίου 2010 (edited) Ειχα ενα μικρο ενυδρειο και καθοταν και ειπα να στησω ενα μικρο γαριδαδικο το ενυδρειο ειναι σχεδον 20 λιτρα , με κρεμαστο φιλτρο , σε θερμοκρασια δωματιου (χωρις θερμοστατη ) Για να μην χαθει η βιολογια απο το κρεμαστο μπηκαν προσωρινα 10 gold cloud mountain και σημερα μπηκαν και 9 γαριδες red fire Οσο αυξανεται ο αριθμος των γαριδων θα μειωνεται ο αριθμος των gold cloud Τα φυτα ειναι : micranthemum umbrosum Blyxa japonica Hemianthus callitrichoides Oι πετρες : σχιστολιθος O βυθος : jbl kαθε σχολιο δεκτο Έγινε επεξεργασία 7 Δεκεμβρίου 2010 - Geosid Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 7 Δεκεμβρίου 2010 #2 Share 7 Δεκεμβρίου 2010 Ομορφο Υγ. Ρε συ......θα κατσεις επιτελους ησυχος; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geosid 7 Δεκεμβρίου 2010 Author #3 Share 7 Δεκεμβρίου 2010 (edited) Ομορφο Υγ. Ρε συ......θα κατσεις επιτελους ησυχος; η απαντηση μου σε πμ και μια φωτο που ξεχασα Έγινε επεξεργασία 7 Δεκεμβρίου 2010 - Geosid Link to comment Share on other sites More sharing options...
chris z3 7 Δεκεμβρίου 2010 #4 Share 7 Δεκεμβρίου 2010 (edited) καλυτερα να μειωσεις απο τωρα τον πληθυσμο των cloud.... αλλιως θα μειωθει μονος του!!!! πολυ ομορφο κατα τα αλλα! επεισης εγω θα εβαζα και ενα diy co2 γιατι αλλιως... το Hemianthus callitrichoides θα εξαφανιστει!!! Έγινε επεξεργασία 7 Δεκεμβρίου 2010 - chris z3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΩΣΤΗΣ 7 Δεκεμβρίου 2010 #5 Share 7 Δεκεμβρίου 2010 Πολύ όμορφο Γιώργο, να το χαίρεσαι κι αυτό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snakehead 7 Δεκεμβρίου 2010 #6 Share 7 Δεκεμβρίου 2010 Πάρα πολύ όμορφο!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
tasosgv 7 Δεκεμβρίου 2010 #7 Share 7 Δεκεμβρίου 2010 πολύ καλό !!!!!!! άξιος Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoloutso 7 Δεκεμβρίου 2010 #8 Share 7 Δεκεμβρίου 2010 Ωραιο γιωγη... Αλλα εκεινο που μου ειχες δειξει ηταν καλυτερο.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pozeras13 7 Δεκεμβρίου 2010 #9 Share 7 Δεκεμβρίου 2010 πολυ ωραιο! οι πετρες τα σπανε! τα ψαρακια δεν τα εχω ξαναδει! καλη συνεχεια!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
coffeman 8 Δεκεμβρίου 2010 #10 Share 8 Δεκεμβρίου 2010 Πολύ όμορφο το ενυδρείο σου φίλε Geosid , έχω της ίδιας μάρκας αλλά μικρότερο. Εμένα με κούρασε η εξάτμιση του νερού και να καθαρίζω άλατα... κι'έτσι πήγα σε ένα τζαμά και μου έκοψε ένα τζάμι για καπάκι ακριβός στο σχήμα του ενυδρείου. Πρόσθεσα κι ένα μικρό εσωτερικό φίλτρο και άλατα τέλος Θέλω να μου πεις για τον βυθό σου από JBL αν είσαι ευχαριστημένος γιατί αν είναι ο ίδιος με αυτόν που είχα δει... η τιμή του ήταν πολύ καλή και σκέφτομαι να πάω να πάρω για άλλο ένα γαριδάδικο που ετοιμάζω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geosid 8 Δεκεμβρίου 2010 Author #11 Share 8 Δεκεμβρίου 2010 Πολύ όμορφο το ενυδρείο σου φίλε Geosid , έχω της ίδιας μάρκας αλλά μικρότερο. Εμένα με κούρασε η εξάτμιση του νερού και να καθαρίζω άλατα... κι'έτσι πήγα σε ένα τζαμά και μου έκοψε ένα τζάμι για καπάκι ακριβός στο σχήμα του ενυδρείου. Πρόσθεσα κι ένα μικρό εσωτερικό φίλτρο και άλατα τέλος Θέλω να μου πεις για τον βυθό σου από JBL αν είσαι ευχαριστημένος γιατί αν είναι ο ίδιος με αυτόν που είχα δει... η τιμή του ήταν πολύ καλή και σκέφτομαι να πάω να πάρω για άλλο ένα γαριδάδικο που ετοιμάζω. το θεμα της εξατμισης με αφηνει αδιαφορο , μιας και καθημερινα κανω αλλαγες στα αλλα ενυδρεια και ετσι συμπληρωνω και σε αυτο το Jbl το ειχα και σε αλλο ενυδρειο παλια και ειμουνα ευχαριστημενος , τα φυτα ''εκατσαν'' χωρις καποιο ιδαιτερο προβλημα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geosid 11 Δεκεμβρίου 2010 Author #12 Share 11 Δεκεμβρίου 2010 (edited) Mπηκαν και μερικες (καμια 20αρια )Tiger στο ενυδρειο Έγινε επεξεργασία 11 Δεκεμβρίου 2010 - Geosid Link to comment Share on other sites More sharing options...
Freeman 11 Δεκεμβρίου 2010 #13 Share 11 Δεκεμβρίου 2010 Ενα τέλειο γαριδάδικο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Savou 11 Δεκεμβρίου 2010 #14 Share 11 Δεκεμβρίου 2010 πολυ ομορφο..Τις πετρες απο πυ τις προμηθευτικες...? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geosid 11 Δεκεμβρίου 2010 Author #15 Share 11 Δεκεμβρίου 2010 πολυ ομορφο..Τις πετρες απο πυ τις προμηθευτικες...? Απο το βουνο της γειτονιας μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
FotisGt 11 Δεκεμβρίου 2010 #16 Share 11 Δεκεμβρίου 2010 Πολύ όμορφο Γιώργη! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Γιωργος guppy 12 Δεκεμβρίου 2010 #17 Share 12 Δεκεμβρίου 2010 Πανεμορφο κ.Γιωργο!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geosid 12 Δεκεμβρίου 2010 Author #18 Share 12 Δεκεμβρίου 2010 Πανεμορφο κ.Γιωργο!!!!!!! Βρε Γιωργο δεν με πηραν και τα χρονια Γιωργο σκετο μου φτανει Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος