Naskas 10 Δεκεμβρίου 2010 #26 Share 10 Δεκεμβρίου 2010 Θα ερθω και εγω και θα φερω πολλα Golden Apple Snails. Να σας γνωρισω και απο κοντα..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hunter 10 Δεκεμβρίου 2010 #27 Share 10 Δεκεμβρίου 2010 θα προσπαθήσω να έρθω και εγώ !!! άμα θέλει κάποιος coral sand 15 kg 15€ στέλνει π.μ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonis t83 11 Δεκεμβρίου 2010 #28 Share 11 Δεκεμβρίου 2010 θα ερθω κ εγω για να κατσω παλι στη στη μεση! αναμεσα σε γλυκους κ θαλασινους!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
delice 11 Δεκεμβρίου 2010 #29 Share 11 Δεκεμβρίου 2010 παιδια αν γινεται ας μου φερει καποιος λιγο μπολι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 11 Δεκεμβρίου 2010 #30 Share 11 Δεκεμβρίου 2010 Χαιρομαι πολυ που μαζευοσαστε πολλοι Ο καιρος τι λεει σε σας παιδια; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nick S3 11 Δεκεμβρίου 2010 #31 Share 11 Δεκεμβρίου 2010 Χαιρομαι πολυ που μαζευοσαστε πολλοι Ο καιρος τι λεει σε σας παιδια; Κρύο πολύ κρύο.Εμένα εξωτερική θερμοκρασία στο μπαλκόνι μου λέει 5 βαθμούς καλά πάει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 11 Δεκεμβρίου 2010 #32 Share 11 Δεκεμβρίου 2010 Εδω σ'εμας σημερα χιονιζει απο το πρωι,αλλα εχει και παρα πολυ δυνατο αερα,πραγμα που δεν το αφηνει να στρωσει.Κρυο πολυ.Απ'οτι ειδα 3-5 βαθμους αν δεν κανω λαθος. Παιδια μαζευτειτε και να περασετε καλα Link to comment Share on other sites More sharing options...
chris1983 11 Δεκεμβρίου 2010 #33 Share 11 Δεκεμβρίου 2010 Ξεκινάω σιγά σιγά, για το meeting point! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 11 Δεκεμβρίου 2010 #34 Share 11 Δεκεμβρίου 2010 Έφυγα από τη συνάντηση λόγο νωρίς κρίμα, είχε πολύ ωραία ατμόσφαιρα... Άντε Iapetos... περιμένουμε φωτογραφίες και βίντεο !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 11 Δεκεμβρίου 2010 #35 Share 11 Δεκεμβρίου 2010 Να ευχαριστήσω και τον Γιώργο (Naskas) για τα σαλιγκάρια.. Ήταν και η πρώτη του φορά που ήρθε σε συνάντηση !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
iapetos 11 Δεκεμβρίου 2010 #36 Share 11 Δεκεμβρίου 2010 Άντε Iapetos... περιμένουμε φωτογραφίες και βίντεο !!! Το Λινκ του βίντεο. Να ευχαριστήσω και τον Γιώργο (Naskas) για τα σαλιγκάρια.. Ήταν και η πρώτη του φορά που ήρθε σε συνάντηση !!! Και εγώ, και εγώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Naskas 11 Δεκεμβρίου 2010 #37 Share 11 Δεκεμβρίου 2010 Εγω ευχαριστω πολυ για την τροφουλα που μου δωσατε, ευγενικη χορηγια του Aquazone.gr Την τιμησανε δεοντος ολα τα ψαρακια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chrisazre 11 Δεκεμβρίου 2010 #38 Share 11 Δεκεμβρίου 2010 Ήταν η πρώτη μου φορά και πραγματικά η ατμόσφαιρα ήταν ζεστή και φιλική. Ευχαριστώ πολύ με τη σειρά μου όλα τα μέλη και ιδιαίτερα τον Αντώνη, τον Πασχάλη και τον Γιώργο για τα φυτάκια και τα aplle snails... Να'στε καλά παιδιά και θα τα πούμε στην επόμενη συνάντηση! Υ.Γ. Πρέπει να έρχονται ολα τα κορίτσια απαραιτήτως από'δω και πέρα... Να μαθαίνουμε από τα αγόρια περί ενυδρείου και όχι μόνο Link to comment Share on other sites More sharing options...
chris1983 11 Δεκεμβρίου 2010 #39 Share 11 Δεκεμβρίου 2010 Tα φοβερά apple snail, του naskas, έχουν πιάσει ήδη δουλειά και γυαλίζουν το μονομαχοενυδρείο! Πολύς κόσμος και πάλι στην συνάντηση! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Naskas 11 Δεκεμβρίου 2010 #40 Share 11 Δεκεμβρίου 2010 Ήταν η πρώτη μου φορά και πραγματικά η ατμόσφαιρα ήταν ζεστή και φιλική. Ευχαριστώ πολύ με τη σειρά μου όλα τα μέλη και ιδιαίτερα τον Αντώνη, τον Πασχάλη και τον Γιώργο για τα φυτάκια και τα aplle snails... Να'στε καλά παιδιά και θα τα πούμε στην επόμενη συνάντηση! Υ.Γ. Πρέπει να έρχονται ολα τα κορίτσια απαραιτήτως από'δω και πέρα... Να μαθαίνουμε από τα αγόρια περί ενυδρείου και όχι μόνο Tα φοβερά apple snail, του naskas, έχουν πιάσει ήδη δουλειά και γυαλίζουν το μονομαχοενυδρείο! Πολύς κόσμος και πάλι στην συνάντηση! Ωραια παρεα οντως!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nick S3 12 Δεκεμβρίου 2010 #41 Share 12 Δεκεμβρίου 2010 Ωραία παρέα...χάρηκα πολύ που είδα νέο κόσμο Link to comment Share on other sites More sharing options...
gregog7 12 Δεκεμβρίου 2010 #42 Share 12 Δεκεμβρίου 2010 (edited) Αρκετός κόσμος,ωραια ατμόσφαιρα,συζήτησεις και λύσιμο αρκετών αποριών(ευχαριστώ Ακη)αλλά εγώ ζήλεψα τους γλυκούς....πολύ σακουλάκι.Μπράβο παιδιά,πάντα τέτοια Αντε και καλά Χριστούγεννα υ.γ. καλά το βίντεο πότε τραβήχτηκε; Έγινε επεξεργασία 12 Δεκεμβρίου 2010 - gregog7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 12 Δεκεμβρίου 2010 #43 Share 12 Δεκεμβρίου 2010 Ήταν candit camera... smile !!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonis t83 12 Δεκεμβρίου 2010 #44 Share 12 Δεκεμβρίου 2010 η συναντηση οπως παντα ηταν ζουπερ! μπραβο στον Κωστα για τις φωτο κ το βιντεο μπραβο στα παιδια για τα πραγμτακια που εφεραν μπραβο στα κοριτσια που ηρθαν κ ομορφαιναν την παρεα μας (ελπιζω να ειναι αρχη για να ερθουν κ αλλες κοπελες στο μελλον) κ ισως καποια στιγμη θα πρεπει να βρουμε καποιο αλλο μερος για τις συναντησεις μας μιας κ με τους αγωνες πλεον εχει πολυ φασαρια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nick S3 12 Δεκεμβρίου 2010 #45 Share 12 Δεκεμβρίου 2010 η συναντηση οπως παντα ηταν ζουπερ! μπραβο στον Κωστα για τις φωτο κ το βιντεο μπραβο στα παιδια για τα πραγμτακια που εφεραν μπραβο στα κοριτσια που ηρθαν κ ομορφαιναν την παρεα μας (ελπιζω να ειναι αρχη για να ερθουν κ αλλες κοπελες στο μελλον) κ ισως καποια στιγμη θα πρεπει να βρουμε καποιο αλλο μερος για τις συναντησεις μας μιας κ με τους αγωνες πλεον εχει πολυ φασαρια! Ναι ρε παιδιά δεν γίνετε να μιλήσουμε με τόση φασαρία Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 12 Δεκεμβρίου 2010 #46 Share 12 Δεκεμβρίου 2010 Χε χε...περονόσπορος και μουχρίτσα έπεσε στα σημεία συνάντησης? Τουλάχιστον είναι κέντρο και υπάρχει και χώρος για παρκάρισμα.... ειδάλλως θα πρέπει να βρεθεί ένα μέρος κάπου πιο έξω από τη Θεσσαλονίκη και θα είναι δύσκολο για τον καθένα να έρχεται... ...Καλά χτες ήταν λίγο περίπτωση η κατάσταση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
delice 12 Δεκεμβρίου 2010 #47 Share 12 Δεκεμβρίου 2010 χθες περασαμε good !!!thnxs σε ολους για τα φυτα τα σαλιγγαρια Link to comment Share on other sites More sharing options...
iapetos 12 Δεκεμβρίου 2010 #48 Share 12 Δεκεμβρίου 2010 θα είναι δύσκολο για τον καθένα να έρχεται... Ταξι .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 13 Δεκεμβρίου 2010 #49 Share 13 Δεκεμβρίου 2010 Ας μην έμενες δίπλα μου και θα σου έλεγα εγώ !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonis t83 13 Δεκεμβρίου 2010 #50 Share 13 Δεκεμβρίου 2010 μια σκεψη ειναι για την αλλαγη του μερους συναντησης. κεμενα μαρεσει το μερος. αν γινοταν στο ιδιο μερος παραδειγμα κυριακη μεσημερι θα ειχε περισσοτερη ησυχια... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος