Jargon 6 Δεκεμβρίου 2010 #1 Share 6 Δεκεμβρίου 2010 Ξαφνικά μετά από ένα μήνα και κάτι που το έχω έχουν αρχίσει και σκάνε διάφορε φυτά/ζώα στο ενυδρείο μου! Μερικά τα έχω αναγνωρίσει όπως bristle worm, copepods και άλλα σκουλήκια σε σωλήνες αλλά βλέπω και πράγματα που δεν ξέρω τι είναι! Π.χ. αυτό το άσπρο που το έχω πιάσει δυο φορές και όλο το ξαναρίχνω μέσα (αν είναι το ίδιο). Το είδα που έσκαβε εκεί μπροστά και είχε χωθεί μέσα στην άμμο. Φώτο: Το επόμενα είναι αυτό το γαριδοϊδές, έναν άλλο μαμούνι και φυσικά ο απαραίτητος κάβουρας στη ζωή μου!! Αν ξέρει κάποιος ας μου πεί. Ευχαριστώ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andreas kika 7 Δεκεμβρίου 2010 #2 Share 7 Δεκεμβρίου 2010 Το πρωτο γαριδακι που δειχνεις που νομιζω πως ειναι το ιδιο ζωντανο με αυτο που ειναι κ στο ποτηρι ειναι κοπιποδο,τωρα το δευτερο που δειχνεις ειναι αμφιποδο αλλα μοιαζει κ με ψηρα,το τελευταιο ειναι καβουρι κ πρεπει να φυγει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jargon 7 Δεκεμβρίου 2010 Author #3 Share 7 Δεκεμβρίου 2010 (edited) Ευχαριστώ! Το ξέρω για τον κάβουρα έτσι τον έβαλα μήπως είναι κανένας καλός (αν υπάρχει) έχω βαρεθεί να βγάζω κάβουρες αυτός θα είναι ο 8ος κι έχει κι άλλους 2-3 μέσα! Τι να πω σε γέννα έπεσα! Έγινε επεξεργασία 7 Δεκεμβρίου 2010 - Jargon Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος